Cel mai bun caracter pvp / pvm

 • Daca punem acelasi iteme, dar daca investim aceeasi suma de bani? Cu bani de o otravita pm 35, poti lua un clopot orhidee cu pm 40 si ceva, cu 4kk un sura citeste 3 carti un saman are nevoie doar de 500k. Deci asta cu acelasi iteme nu prea merge ca investitia ii mai mare intr-un sura sau war.
  Preturile is raportate la Rubinum pe alte servere is alte preturi.
  Decat sa stai cu un sura am cu skilluri m3 mai bine ii un saman zmeu.
  Pe Rubinum sunt foarte multi samani zmeu, primul in top este un saman zmeu.
  Pana acuma am jucat war corp sura am si acuma ii prima data cand joc saman zmeu si chiar is multumit.
  Asta doar in pvm ca inca nu am testat pvp-ul ca inca trebuie farmat si momentan nu am nimica pvp :))
  In cel mai rau caz muti itemele pe un saman leac si o sa fie bine :))

 • Daca punem aceleasi iteme si alchimie samanul leac este cel mai bun caracter pvp fara doar si poate.Pvm-ul este dominat de sura am,poti face cu usurinta orice tip de boss,run,poti creste sau bate metine lejer in orice mapa fara prea multe iteme.

  E usor sa vorbim de aceleasi iteme si alchimie, dar la diferenta dintre unu care are aceleasi iteme si alchimie cu cel cu care face PVP si investitia din IS Te-ai gandit? unu are costum/palarie, skin arma amuleta nazar iteme os si ce mai ofera IS-ul si celalat joaca la distractie si nu foloseste IS-ul. Spune-mi unde mai este echilibrul intre joc si item shop ? Unii isi permit sa bage bani in joc iar altii nu dar totusi diferenta este mult prea mare ptr a se mai putea juca decent.

 • Degeaba un caracter e foarte bun la ceva daca nu îți place să te joci pe el.

  Mie îmi place foarte mult war mental. Am făcut un war aura acum, dar cel mai probabil va sfârși ca și caracter de pvm de LV 75-90 maxim, iar mentalul va fi cel dus la LV cat mai mare.

  Degeaba mă bate sura BM dacă mie îmi place mentalul, tot mental mă fac..