Cel mai bun caracter pvp / pvm

• Daca punem acelasi iteme, dar daca investim aceeasi suma de bani? Cu bani de o otravita pm 35, poti lua un clopot orhidee cu pm 40 si ceva, cu 4kk un sura citeste 3 carti un saman are nevoie doar de 500k. Deci asta cu acelasi iteme nu prea merge ca investitia ii mai mare intr-un sura sau war.
    Preturile is raportate la Rubinum pe alte servere is alte preturi.
    Decat sa stai cu un sura am cu skilluri m3 mai bine ii un saman zmeu.
    Pe Rubinum sunt foarte multi samani zmeu, primul in top este un saman zmeu.
    Pana acuma am jucat war corp sura am si acuma ii prima data cand joc saman zmeu si chiar is multumit.
    Asta doar in pvm ca inca nu am testat pvp-ul ca inca trebuie farmat si momentan nu am nimica pvp :))
    In cel mai rau caz muti itemele pe un saman leac si o sa fie bine :))

• Daca punem aceleasi iteme si alchimie samanul leac este cel mai bun caracter pvp fara doar si poate.Pvm-ul este dominat de sura am,poti face cu usurinta orice tip de boss,run,poti creste sau bate metine lejer in orice mapa fara prea multe iteme.

E usor sa vorbim de aceleasi iteme si alchimie, dar la diferenta dintre unu care are aceleasi iteme si alchimie cu cel cu care face PVP si investitia din IS Te-ai gandit? unu are costum/palarie, skin arma amuleta nazar iteme os si ce mai ofera IS-ul si celalat joaca la distractie si nu foloseste IS-ul. Spune-mi unde mai este echilibrul intre joc si item shop ? Unii isi permit sa bage bani in joc iar altii nu dar totusi diferenta este mult prea mare ptr a se mai putea juca decent.

• Degeaba un caracter e foarte bun la ceva daca nu îți place să te joci pe el.

Mie îmi place foarte mult war mental. Am făcut un war aura acum, dar cel mai probabil va sfârși ca și caracter de pvm de LV 75-90 maxim, iar mentalul va fi cel dus la LV cat mai mare.

Degeaba mă bate sura BM dacă mie îmi place mentalul, tot mental mă fac..

• Daca, in prezent se pune full pe doua caractere, oricare ar fi ele, nu ar mai exista damage decat din otrava si sange, dar si acolo foarte scazut, existand rezistenta la otrava, iar regenerarea isi va face treaba si ea :)). Desigur putem spune ca se da damage pe hit prin patrundere, dar un saman leac anuleaza acele hit-uri cu leacu' =]]. Concluzia mea personala e ca nu mai exista cel mai bun caracter ci cel mai norocos, iti trebuie blocare pe toate itemele si sa te rogi sa prinzi inamicul in stun vreo 2 minute continuu sa-i dai kill din hit, alta cale nu mai e daca sunt full amandoi.

• Sura AM este cel mai echilibrat caracter din joc numarul 1 pvm si probabil nr1 sau 2 la pvp echipat full pe full singurul caracter care poate bate sura am la pvp e samanul leac :D Sura AM devine tank dupa ce faci P la risipire:D am si caracter pvm si pvp lvl mic sura am si lvl mare spun din experienta:D Fiecare are o rasa preferata deci restul sunt detalii:D

• La lvl mic e mai bun razboinicul mental deoarece rezista mai bine la mobi si metine, nu ai nevoie de buff. Plus cărțile mult mult mult mai ieftine.

• Eu sunt la început ... Am câteva întrebări.

Daca vreau sa fiu bună în Pvm, îmi puteți spune vă rog frumos mai mulți dintre voi cum să îmi construiesc un caracter Șaman Vindecător și cum să îmi construiesc un Sura Arme Magice? Îmi puteți face o descriere?:gamer::evilgrin:

Și există cumva alternative pentru a obține licorile violet medii și mari fără să le cumpăr cu bani reali de pe site? Și în afară de licorile violet, ce alte alternative pentru a fi rapidă ar mai fi? Mi se pare că sunt înceată oricum aș da-o. Îmi puteți face o listă de variante de a merge rapid? În afară de cal, monștri ...Și, de fapt, monștri care zboari pe ei cum se obțin?

Și cărțile competenței le găsesc la shop-uri? În afară de când pică la Metine, desigur.

• Sura AM domina mai peste tot în pvm din punct de vedere al rezistenței ( rezista cu mult mai puține iteme pe el fata de restul caracterelor ) însă că dmg e inferior altor clase, ca war aura, lycan sau ninja transformat la unii bosi.

I don't go lookin' for no trouble
    But somehow the trouble always finds me
    Don't make me have you in the trauma center
    With your momma cryin'
    ‘Cause her only son is dyin'
    She don't know it's just your karma catchin' up
    ‘Cause I'm a drama setter

• Și, să înțeleg că Pvm-ul este dominat de Sura Arme Magice și că este un caracter foarte echilibrat ...

Putin spus dominat de Sura AM.... Sura AM este regele in PVM (si lvl mic si lvl mare'gen noile instante testate)'. Iar PVP depinde de mai multi factori (items, alchimia, costume etc)

Eu sunt la început ... Am câteva întrebări.

Daca vreau sa fiu bună în Pvm, îmi puteți spune vă rog frumos mai mulți dintre voi cum să îmi construiesc un caracter Șaman Vindecător și cum să îmi construiesc un Sura Arme Magice? Îmi puteți face o descriere?:gamer::evilgrin:

Și există cumva alternative pentru a obține licorile violet medii și mari fără să le cumpăr cu bani reali de pe site? Și în afară de licorile violet, ce alte alternative pentru a fi rapidă ar mai fi? Mi se pare că sunt înceată oricum aș da-o. Îmi puteți face o listă de variante de a merge rapid? În afară de cal, monștri ...Și, de fapt, monștri care zboari pe ei cum se obțin?

Și cărțile competenței le găsesc la shop-uri? În afară de când pică la Metine, desigur.

:)) (Monstrii care zboara) Se numesc MOUNTI! Aici ai o lista cu ei si de unde se obtin : https://ro-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Mounti

Sura AM iti recomand la inceput sa ridici Tais Vrajit si Teama(Frica) pentru PVM lvl mic si ulterior pentru lvl mare ( iti recomand sa nu pui deloc in Armura Vrajita este inutila) Poti continua cu Vartejul Dragonului, Risipire, Lovitura Degetului. ORDINEA SKILL-URILOR PVP este la alegerea ta! [(DAR INCA O DATA REPET SI TINE MINTE ARMURA VRAJITA ESTE INUTILA NICI NU SA NU PUI PUNCTE PE EL ULTIMUL SKILL pe care trebuie sa-l faci!!!!!)]

Punctele de status dupa experianta mea pe Sura AM doar acest caracter in joc si pe LVL mare si LVL mic atat PVM si PVP statusurile sunt urmatoarele:

Prima data MAXEZI Inteligenta INT-> dupa Puterea STR (pentru DMG-> dupa DEX (TOT pentru DMG)-> Vitalitate ultima

AICI AI DROPUL LA LICORILE VERZI : https://ro-wiki.metin2.gamefor…index.php/Licoare_Verde(L)

AICI AI DROPUL LA LICORILE VIOLET: https://ro-wiki.metin2.gamefor…ndex.php/Licoare_Violet(L)

PS****-Nu mai cumpara licori verzi si violet de pe ItemShop este :))) Este o pierdere de banii si MD anapoda

- Nici pentru mantia curajului nu se merita sa bagi banutii tai ele avand drop in joc : https://ro-wiki.metin2.gamefor…ndex.php/Mantia_Curajului

La saman leac nu ma pricep las pe cineva mai competent sa explice :D

Sper ca te-am ajutat, o zi minunata si la multi ani tuturor!

Edited once, last by CMS ().

• ce nu iti zice nimeni e ca toti sunt praf pana faci p-urile si una alta

la lvl mic pvm recomand war aura sau saman buff la lvl mare sura arme.

pentru pvp eu sunt sura bm 95 stiu ce poate rup pe toata lumea doar cei cu alchimie buna imi fac fata.

• ce nu iti zice nimeni e ca toti sunt praf pana faci p-urile si una alta

la lvl mic pvm recomand war aura sau saman buff la lvl mare sura arme.

pentru pvp eu sunt sura bm 95 stiu ce poate rup pe toata lumea doar cei cu alchimie buna imi fac fata.

Multumesc, apreciez.