EVENTS in MAP1 si MAP2 a fiecarui regat

• Porpun ca pe timpul Events, gen Metine sau Bossi sa fie blocate Map1 si Map2 a fiecarui regat. De fiecare data pe timpul Event-ului aud de la playeri de nivel mai mic, faptul ca nu pot farma deoarece vin cei din alte regate (gen albastru unde rata de playeri este uriasa) cu farmeri si le iau dropul. Din acest motiv cred ca unele regate sunt asa goale de playeri. Zic sa le dam o sansa si celor de lvl mic de a face bani si a evolua.

• Contra.

Nu de alta dar nu or sa accepte niciodata asa ceva, ii intereseaza, la fel ca pe tine ca sa ii bati pe astia de te deranjeaza, sa-ti faci echipament, si ca sa faci echipament trebuie sa bagi bani deci, eu cred ca aceasta propunere este degeaba.

• Contra
    Jocul ii si pvp, ii o problema faptul ca toata lumea joaca la albastri dar nu acesta ii solutia.
    Cam toata lumea merge la albastri pentru ca acolo ii piata, in celelalte regate is cate 2 magazine.
    Se poate face o noua harta comuna tuturor regatelor In care sa fie doar shop-uri, acest lucru i-ar convinge sa joace si pe alte regate.
    O alta solutie ii sa pui licitatie la cumpararea terenurilor de breasla, astfel in regatele cu cei mai multi playeri preturile ar creste foarte mult incat sa fie mai profitabil sa iei un teren intr-un regat cu mai putini jucatori.

• Porpun ca pe timpul Events, gen Metine sau Bossi sa fie blocate Map1 si Map2 a fiecarui regat. De fiecare data pe timpul Event-ului aud de la playeri de nivel mai mic, faptul ca nu pot farma deoarece vin cei din alte regate (gen albastru unde rata de playeri este uriasa) cu farmeri si le iau dropul. Din acest motiv cred ca unele regate sunt asa goale de playeri. Zic sa le dam o sansa si celor de lvl mic de a face bani si a evolua.

=)))unde te crezi ma pe private,fa ti iteme daca te bat altii

FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt.
    Ai primit o atentionare!

• Contra.

Nu de alta dar nu or sa accepte niciodata asa ceva, ii intereseaza, la fel ca pe tine ca sa ii bati pe astia de te deranjeaza, sa-ti faci echipament, si ca sa faci echipament trebuie sa bagi bani deci, eu cred ca aceasta propunere este degeaba.

Ai dreptate, dar orice ai cumpara nu faci fata deoarece ei sunt cu zecile, prinzi pe unu vine celalalt. Consider ca si incepatorii ar baga bani in M2 daca jocul le-ar da o sansa. Gandeste-te la un incepator lvl 20 care nu stie prea multe dar care vede pe unul de lvl 9 cu mont si full iteme cum distruge metinele fata de el. Just saying :thumbup:

FireStart3R: Atentionare pentru nerespectarea regulamentului!
    Te rog sa lasi userii sa isi spuna punctul de vedere fara a corecta tu fiecare persoana si fiecare opinie.
    Ai dat sugestia, ok! Acum lasi userii sa isi spuna parerea.

• =)))unde te crezi ma pe private,fa ti iteme daca te bat altii

Exact la asta ma refer... playeri tipici...fa-ti iteme...crezi ca cei care au 3-4 zile de M2 stiu despre ce vorbesti...facand asta incurajezi doar playeri vechi care stiu despre ce ii vorba...dar cum ramane cu cei noi...explica :D

FireStart3R: Atentionare pentru nerespectarea regulamentului!
    Discutiile care vor urma sugestiilor voastre, le puteti avea pe forum, in sectiunea -OffTopic.

• Va rog sa va exprimati parearea Pro/Contra urmata de un Argument! Discutiile OffTopic le puteti avea in mesaj privat cu presoana respectiva. Acesta este un topic de Sugestii, nu de Discutii. Daca nu respectati aceste reguli, veti primi sanctiunea corespunzatoare! Va multumesc!

• tu cine mai esti ba

FireStart3R: BoardModerator. Deoarece folosesti un limbaj ,,academic,, vei primi Warn! O zi frumoasa!

• PRO, mi se pare o idee buna pentru ca, de exmplu, ieri a fost hora dropului de mounturi si in map 2 (tinutul Yayang) nu se poate farma pentru ca sunt multi playeri de la regatul albastru. Daca tot ai ales regatul albastru limiteazate sa farmezi la tn in regat, nu deranja pe ceilalti doar pentru ca ii plin regatul tau. pentru simplu fact ca tu lai ales.
    O zi placuta

• Pro. Din vina regatului albastru nu ai loc de farmat pe timpul evenimentelor în map1 / map2. Astfel ei vor fi obligați să își creeze conturi regat galben/roșu unde vor petrece timp pentru a dropa o auto de pe care să bată sau eventual dona pentru auto de pe site, iar mulți nu o vor face. Se va echilibra farmatul în map1/map2 de evenimente și vor putea să aibă o piață mai bună si cele 2 regate ( galben, roșu )

Din punctul de vedere al aerodinamicii, bondarul nu ar trebui să poată să zboare. Dar bondarul nu știe asta și zboară în continuare.

• Contra. Nu putem schimba conceptul jocului doar pentru cativa jucatori de pe un server care nu farmeaza in mod normal si fac lucrul asta de care zici tu . Trebuie sa mergem in map1 din celelalte regate pentru shopuri, batai generale, alchimisti si unele misiuni

14 ani de metin2ro cu bune si cu rele :beer:

• Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.

'So here I stand, a shadow figure in the way,

taking a leap of fate each day,
    Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'