Probleme Dragon si vinderea de yang pe bani reali

 • Nici macar nu stii ca pe chat apare numele celui care a bagat chei si vii sa vorbesti despre dragon pe aici :))))

  Eu am inteles ca s-a schimbat treaba asta ... eu nu am mai intrat de pe Romania ... dar cineva mi-a zis ca s-a schimbat treaba ... nu mai comenta aiurea ca oricum legal nu intrati la dragon ! Tu daca stai live pe yt si sa vad ca nu bagi cu autoclickerul tot respectul , dar pana atunci nu ai ce sa imi demonstrezi . Dar de acuma incolo o sa va faultam la chei...

 • Atunci cum se baga chei la fractiune de secunda ? da-mi un argument concret . Daca nu se foloseste autoclicker , e chestie de 1-2 secunde sa apesi enter de 2 ori ... cum din 6 dragoni la cati am incercat noi sa intram , altii intra inaintea ta de fiecare data , si numai ei fac dragonul ? Pe romania apucam sa intru , aici nu mai apucam! de ce? da-mi un argument CONCRET!
  Si inca ceva : Cel care face grupul care intra la dragon , numele celui care a facut grupul apare ca vrea sa bata dragonul. Dar contu ala de 75 este in grup cu ei , si de pe el se baga chei cu autoclickerul !

  ce ai scris aici : Si inca ceva : Cel care face grupul care intra la dragon , numele celui care a facut grupul apare ca vrea sa bata dragonul. Dar contu ala de 75 este in grup cu ei , si de pe el se baga chei cu autoclickerul ! .
  este total gresit amice, intereseaza-te , informeaza-te despre asta ca dupa sa scrii pe aici frustrariile tale.
  Pe chat apare numele persoanei care a bagat chei atunci cand a aparut dragonul!
  BigHunter "ala" a carui cauza a fost scoaterea comenzii "!cauta mentenanta" pe irc.
  Spor la joc iti doresc si la cat mai multe chei bagate la dragon !


  Cien // Atentionare pentru nerespectarea regulamentului.
  Nu sunt permise apelativele gen "ba" "mah" "bah" "amice" "frate".

  Edited once, last by Cien ().

 • Problema asta cu dragonu este veche dar cei de la gameforge nu au nici un interes sa o rezolve cumva eu propun ca dragonul sa fie facut altfel precum faci reparul sa se faca un run la el sau sa apara prin v4 ca vrajitoarea atunci vor fi si batai la dragon .
  PS:cei care stau numa la dragon 24/24 ei din asta traiesc in viata reala vand yang ca sa aiba ce manca eu le zic sa caute un job ca nu o sa poata trai toata viata din metin .(ma refer la cei care vand yang pe bani reali).

 • Deja se stie pe serverul Rubinum ca anumite persoane rup autoclicker-ul la dragon. Aveti si un exemplu aici despee cum se intra :  @Invoker - contul care baga chei e doar sa blocheze intrarea , apoi ‘furi’ intrarea cu contul principal dand force logout pe cel de 75 si spam pe inelul teleport. Nu cred ca e nimeni idiot sa bage autoclicker-ul pe contul principal sau sa faca grupa cu contul respectiv. Pentru cei care tot veniti cu contra-argumente si sa spuneti cat de corecti sunteti.  Sa speram ca vor schimba in viitor modul de intrare caci si eu impreuna cu breasla am petrecut 6 ore la intrare dragon dar fara nici o sansa de intrare O zi buna!

  Edited 2 times, last by preTTo ().

 • O smecherie e , pentru ca uite si acuma am incercat sa intram la dragon , si iar au bagat la fractiune de secunda dupa ce a aparut mesajul cu dragonul s-a intors.

 • Aici pun o intrebare stafului pe care am mai pus-o si in trecut
  De ce nu se aplica regula din regulament?


  4.2 Utilizatorului îi este interzis de a manipula în orice fel jocul on-line. Utilizatorul nu are dreptul, în special, de a folosi orice măsuri, mecanisme sau software care ar putea interfera cu funcțiile jocului sau cu modul lui de desfășurare. Sunt interzise orice actiuni ale Utilizatorului care ar putea duce la încărcarea excesivă sau nerezonabilă a capacităților tehnice. Utilizitaroului nu îi este permis să să blocheze, suprascrie sau modifice conținutul generat de ‪Gameforge‬ sau să interfereze în alt mod cu jocul on-line.


  Regulamentu se aplica pentru toti? Sau la unele regului se inchid ochii?

  Who am i :?: None of your business :!:

 • Oameni buni, nu se vrea schimbarea modului de a intra pentru un motiv foarte simplu: pentru staff chestiile astea sunt o afacere cum e si jocul pentru developer ce nu intelegeti? pe acest joc in maxim un an de zile o sa mai joace stafful si aia care vand yang. eu joc de pe vremea cand erau doar leonis si virgo e adevarat m am lasat de mai multe ori odata 2 ani odata 3 ani odata un an etc. jocul asta a ajuns o afacere pentru toate putorile care au invatat un lucru si il fac pe ala toata ziua. Eu unul daca as sta 10-12 15 chiar si 30-35 de ore(am print) online la dragon as vomita pe tastatura. Cei care fac asta au un singur neuron si ala il folosesc sa invete autoclickerul. Acest joc a fost ruinat de 1.***Edit by Cien Si ca sa vin si cu o solutie care e foarte simpla si mi a luat nici un minut sa o gandesc: faci un sistem un dreptunghi de 6 sloturi pe care sa pui 3 chei cine gaseste primul combinatia intra la dragon. Toata lumea ar avea sanse egale zic eu. E asa de greu sa faca un sistem de 6 sloturi gen memo trio? nu! dar nu se vrea probabil stafful primeste si el un comision de la cei care vand yang pentru ca nu am auzit nimeni sa fie banat pentru asta desi scrie clar ca nu ai voie in regulament. Concluzia? in maxim un an NU O SA MAI JOACE NIMENI ACEST JOC. Parerea mea. Bafta multa si faceti ce credeti de cuviinta.


  Cien // Atentionare pentru limbaj neadecvat.

  Edited once, last by Cien ().

 • Presupun ca au fost banate conturi cu autoclicker , dar este destul de greu (parerea mea) de DOVEDIT cu PROBE (ca asa se baneaza un cont) ca un anumit/anumiti jucatori folosesc autoclicker. Tot ce pot face este sa schimbe modul de intrare sau sa schimbe drop-ul si sa fie accesibil ca intrarea de la razador sau la un anumit timp de ore ca la meley si se va evita si inflatia.


  Off-topic: Am aplaudat decizia echipei de a scoate comanda ‘ !cauta mentenanta’de pe mirc . DE CE?? Pentru ca vedeai conturi cu hack care se teleportau la spawn-ul vrajitoarei din camera in camera pe fiecare canal , le ascundeau intr-o camera random si 3-4 oameni farmau linistiti 6 vrajitoare la fiecare 8 ore.
  Trist , dar cand le dai peste nas celor care abuzeaza de chestiile astea , tot ei sunt nemultumiti si te acuza de frustrare. Da este un anumit nivel de frustrare , cand pierzi timp / bani etc si nu te poti bucura de gameplay din cauza unora. Bafta!

 • Să se poata intra din 4 în 4 ore, 10kk yang + intre 4-6 cufere. Bomba de yang sa fie maxim 100kk.


  Dupa o sa fie bataia mare la farmatul cheilor...dar cine are timp de pierdut o poate face. :D:D

 • 'As vrea sa cer niste pareri cum ar fi mai normal sa se faca intrarea la dragon pentru a avea acces toata lumea la dropul si la yangul de la acest boss . Ar fi ok sa se intre de 3-4 ori pe zi fiecare la dragon , sau sa se intre la o anumita ora , cum este la Melley , Nemere , Razador ?
  Ideea ar fi ca la un anumit numar de ore , fiecare sa poata intra la dragon. Sa se faca pe Breasla / Grup . Nu vi s-ar parea mai ok asa ?'


  In principiu se cereau pareri in acest sens. Corect? Foarte, din punctul meu de vedere. Lasand la o parte ca ati insirat lista playerilor care 'fac' dragonul, n-ati facut decat sa va atacati unii e altii. Din acest motiv acest topic se inchide, spre binele vostru, daca stau sa ma gandesc.


  'So here I stand, a shadow figure in the way,

  taking a leap of fate each day,
  Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'