[Discutii] Client nou

 • Salutare, de unde as putea lua link-ul de descarcare de la noul client de la gameforge?
  Am incercat de pe site-ul principal, dar ma trimite pe si ma obliga sa mai fac un cont....(ok, am mai facut un cont), dar problema ii ca tot vechiul client il afiseaza?

 • Nu spune nicaieri ca nu o sa poti juca din clientul vechi, eu zic sa nu te risti sa iti asociezi contul la gameforge ca is sanse sa pierzi anumite lucruri.
  La inceput mi-a fost lene sa imi asociez contul la steam dar dupa m-am bucurat ca nu am facuto, poate iara se intampla acelasi lucru.
  La cate bug-uri is in joc acuma nu m-as mira sa fie si la clientul nou.

 • Daca nu ati inteles care este treaba cu acest nou client va spun ca este foarte simplu de inteles ptr ca a mai fost implementat odata acum cativa ani si nu mai stiu din ce cauza s-a renuntat la el.


  Deci principiul este ca se poate intra pe toate jocurile de la GF de pe acest client ca sa nu ne mai chinuim noi sa cautam alte jocuri din afara si in acest fel GF face rost de clientela si la alte jocuri ale lor in cazul in care nu vrem sa mai jucam metin2 din cauze necunoscute cum ar fi IS-ul si inflatia, etc. Nu stiu cat de bine va merge dar speram sa nu intampinam si alte buguri)) Sper ca ati inteles si spor la joaca !

 • De maine va fi implementată noua interfața a clientului.
  Metin2 pe Gameforge.com

  Sa stii ca am tot dat direct pe link :D Nu m-am mai uitat la postare.
  Sunt curios cum o sa fie :)
  Ideea aia cu retinerea user-ului ma atrage, sa nu mai tot stau sa scriu de fiecare data contul.
  Doar sper sa nu fie ceva limita.


  Mersi de info

 • Salut, in folderului clientului ai un fisier "gsl_metin2", daca intrii in acel fisier o sa iti faca instalarea patchului cu "noul client" si tot ce s-a mai prezentat in video.


  Atentie: dupa ce iti asociezi contul nu vei mai putea sa schimbi parola la cont, nu vei mai putea intra pe cont de pe metin2.ro si nici de pe clientul actual.

 • Si atunci pentru ce e acel "update" de client?


  Chiar daca imi fac alt cont pe alt mail sa-l pun in noul client?


  Edit:
  Am facut update-ul, mi-am bagat un cont si merge.
  Dar am adaugat inca un cont secundar si automat l-a adaugat la adresa de mail cu care m-am logat prima data , chiar daca el avea alta adresa de mail....
  Si cum ai spus nu se mai poate intra pe site-ul metin2.ro, dar in setarile din cont ma redirectioneaza pe metin2.gameforge.com direct in cont.
  Asta ar putea fii o solutie pentru cei care nu au acces la vechile adrese de mail.
  Dar mi se pare putin aiurea sa poti adauga asa orice cont chiar daca nu ai acces la adresa de mail originala.

  Edited once, last by hdu ().

 • Intrebarea mea e urmatoarea. Daca iti asociezi conturile la contul gameforge, ele mai pot si dezasociate ulterior? Daca nu atunci e cam prosteasca chestia. Eu daca vreau sa vand un cont pe care nu il mai folosesc nu o sa mai pot...

  I don't go lookin' for no trouble
  But somehow the trouble always finds me
  Don't make me have you in the trauma center
  With your momma cryin'
  ‘Cause her only son is dyin'
  She don't know it's just your karma catchin' up
  ‘Cause I'm a drama setter

 • Avand in vedere ca eram asa entuziasmat aseara de noul client si nu am mai gandit clar si intrebam de unde pot descarca noul client, unii din voi chiar mi-ati deschis ochii si va multumesc o sa raman la versiunea normala de client daca nu va fi interzisa pe viitor pentru ca nu vreau sa am surpriza cum au cei dupa steam sa aibe anumite lucruri in item-shop limitate sau chiar deloc sau exact cum zicea un coleg mai sus poate de exemplu ma plictisesc de contul meu sura si vreau sa il schimb pe un war ce mai fac? poate ne da si noua un raspuns @HalfOp daca putem folosi incontinuare clientul vechi fara probleme.Zi buna sa aveti!

 • Dupa ce am asociat 2 conturi cu acel "client" nou, nu ma mai lasa sa ma conectez cu ele pe metin2.ro si nici pe vechiul client de metin.
  Am incercat link-urile din setari sa resetez parola de la depozit sau sa sterg un caracter, dar degeaba, dupa ce dau click pe link ma redirectioneaza pe metin2.ro si zice ca contul nu este gasit...

 • Dupa ce am asociat 2 conturi cu acel "client" nou, nu ma mai lasa sa ma conectez cu ele pe metin2.ro si nici pe vechiul client de metin.
  Am incercat link-urile din setari sa resetez parola de la depozit sau sa sterg un caracter, dar degeaba, dupa ce dau click pe link ma redirectioneaza pe metin2.ro si zice ca contul nu este gasit...

  Te-ai grabit)) mai puteai astepta, acum cine stie cum il ve-i mai dezasocia sa-ti poti schimba parolele si alte alea.

 • Dacă va aduceți aminte cei care sunteți vechii pe aici, au mai încercat o varianta de genul dacă nu ma înșel se numea Gameforge Live și a fost un eșec nu înțeleg de ce se încăpățânează sa tot faca greșelii și nu vor a învața din greșeli... in fine eu voi sta pe clientul vechii pana îl vor interzice pe acesta.

  Life it`s good.. :dash:

 • Te-ai grabit)) mai puteai astepta, acum cine stie cum il ve-i mai dezasocia sa-ti poti schimba parolele si alte alea.

  2 conturi mai vechi care nu sunt importante le-am adaugat in client. O sa le folosesc in WM ca sa am acces la ele si sa nu-mi bat capu cu conturile actuale.
  Cam prostie cu el, dar vedem ce o sa mai rezolve cu el...

 • Pot schimba viteza la mouse in noul client ? Pentru ca se misca prea incet fata de cum il am eu sa se miste in PC (e aiurea sa se miste intr-un fel pe metin si in altfel cand ies din metin).

  :pillepalle: z1p3k :pillepalle:

 • Incearca din config.exe (in folderul jocului) sau din setari cand rulezi autopatcherul ai o optiune pt setari, bifeaza sau debifeaza Cursor soft si vezi daca are vreun efect..

  YT: k1daL

 • Vad ca metinul si-a facut update , si clientul s-a schimbat , momentan am deschise clientele vechi insa daca vreau sa deschid un alt client se deschide cel nou. Exista vre-o posibilitate sa intru pe clientul vechi fara sa dezinstalez si instalez iar ? Sau cel putin merge aceasta optiune ? Increderea mea in GameForge e sub nivelul marii si nu vreau sa risc nimic cu acest client, s-a mai incercat odata la fel -FAIL , asociere steam - FAIL.