Jocul este indisponibil pentru tine. Te rugam contacteaza Suport

• Nu ar trebui sa ai nicio problema daca vrei sa te joci din locuri diferite, ar fi ridicol sa existe astfel de interdictii pentru joc.

Nu te baza doar pe ce spun eu, s-ar putea sa n-am dreptate, dar cred ca problema despre care vorbesti tu este de fapt aceea a da acces vreunui cont de-al tau si altei persoane (de acolo apar multe IP-uri), ceea ce parca era interzis conform regulamentului. Deci nu ai voie sa dai contul tau si altcuiva sa se joace, dar din cate stiu eu nu te baneaza nimeni; in schimb, nu-ti vor mai acorda niciun fel de suport pentru joc in cazul in care ai vreo problema si vrei sa faci tichet - sau cel putin isi rezerva dreptul sa faca asta. E in dezavantajul lor sa te baneze direct pentru nerespectarea unei astfel de reguli, in loc sa te lase sa te joci si eventual sa donezi in continuare.

Multumesc pentru raspuns, astept totusi un raspuns oficial care întârzie să apară. Colegul de mai sus uite ce surpriza a avut. Nu a putut juca din bucurești, imediat ce a revenit acasă a mers jocul.... unde este logica??? Misterul acelei erori cu bara roșie nu poate fi elucidat după 4 ani??? Managerii de suport sunt cam aceeași de 10 ani, nu au prins si ei experienta? Sau au niște răspunsuri standard de la care nu se pot abate? Exact ca la call center cand tu suni sa anunți ca nu functioneaza Tv sau frigider si ei te pun sa il bagi in priza :(