flower powerpuff

 • Salut, am si eu o nelamurire legata de evenimentul flower powerpuff

  Deabia ma bucuram ca scapam de eventul cu cerul rosu si acum vine altul la fel de inutil (daca pentru unii este bun ii rog sa scrie aici cu ce ii ajuta).Randul trecut mi-a tinut ocupat jumate de inventar ,iar la sfarsit de event dupa ce m-am ales cu cateva licori din acelea cu bonusuri am zis sa le pastrez pentru cand imi trebuie si cum s-a incheiat eventul au si disparut.

  Trecand peste inutilitatea eventului, vadca avem parte si de 100% bonus exp din titlu, doar ca in descriere zice ca POTI obtine bonus xp apoi zice de cutii.Deci s-a mutat in itemshop bonusul xp ? :dash:

  Daca s-a bagat eventul sa mai spele rusinea de la noul client ati gresit grav eventul.

 • Mie unul nu putea sa mi-se rupa mai mult de sarbatorile din Germania, dar in cazul asta cred ca este o greseala de cand au tradus, pe .es scrie clar:

  No solo podréis coleccionar flores, ¡sino que además disfrutaréis de un 100 % más de EXP!

  Nu doar c-o sa puteti colecta flori, dar pe langa va veti bucura de 100% mai multa EXP!

 • Mereu la evenimentul asta. se creste foarte mult in grupa . Cartea comandantului cu + si oul mini executor( poate sa faca si el vre-o 50-60kk)

 • Suprize suprize

  Cartea comandant+ nu se poate combina cu exp site.

  Multumim inca o data

  Eu bat de pe sura si pun carte comandant pe mine.... așa îmi cresc conturile. E unul dintre cele mai bune evenimente... Mai ales că am nev de conturi de cioburi si de plus la meley. Ce sa mai ... Saru-mana!:thumbsup::thumbsup:

 • Pentru mine e oke, adica ... 100% xp (cresc si eu poate contul pana in 90-daca am timp-) , mai un inel de 200%, unul de 50%, site 50%, mai un 12ore cu mai multa experienta de la flori, e un event binevenit, adica de ce va tot plangeti (legat de evenimente, ca sunt alte probleme care ar trebui rezolvate.. partea a2a, dar acum vb de ev)

  Apropo, stie cineva cat bonus xp iti ofera florile si cum trebuie folositi lastarii?

 • Sincer cam aiurea cu cuferele astea, am deschid de vreo 1600 md-uri si au picat doar inele, critice, pesti, site-uri si un iepure de o zi :))

  Nici macar un costum aeolus... (set-ul de aeolus ce da? tot 5% pc sau altceva?)


  Arata interesant 710 experienta pe un mental de 96 in padure :)), o sa vad in cat timp fac 105 asa cu peste 600 experienta 90 vant si 120 diavol.

  72041434_878837912499105_820932502699900928_n.png