Propunere eliminare bossi map 2

 • Contra...pentru unii este o sursa de venit.Mai poti scapa de un haker destul de usor.A....da...este un inconvenient pentru hackeri.Chiar daca mai apar dar la simplul gand ca ii incurca cat de cat merita si aspectele negative.

  Nu ajuta la side-event la metine si bosi?...Intreb si eu asa.

 • Contra,asa cum spune si fantasy au rolul lor acesti bosi, nu este o mare problema.consider ca poti sa i duci putin mai departe de metin te lasi apoi omorat si reinvii, nu este o problema atat de mare ca pierzi exp din moment ce doresti sa ramai in map2 pentru farm,si,da le mai taie putin elanul celor cu hack :).Spor la joc!

  Nu trage niciodata concluzii fara sa ai toate datele.

 • Salut, pe bossi de acolo poti sa farmezi la event side:). Am facut intr-un test pe bossi aia vre-o 16 schimba:).+ ca playerii cu hack nu prea au ce sa le faca xd..

  FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt. PRO/CONTRA + Argument.

  Ai primit o atentionare!

 • Eu sunt contra scoaterii bossilor din map2. In loc sa te bucuri ca poti farma la eventuri, tu vrei sa-i scoata. Propun introducerea acestor bossi in map2 si pe celelalte sv. :)

 • nu am de ce sa ma bucur,o pierdere de timp sa farmez la eventuri, in afara de cl si baloane de aur toate eventurile pentru mine sunt o pierdere maxima de timp

  FireStart3R: Atentionare pentru nerespectarea regulamentului!

  Te rog sa lasi userii sa isi spuna punctul de vedere fara a corecta tu fiecare persoana si fiecare opinie.

  Ai dat sugestia, ok! Acum lasi userii sa isi spuna parerea.

  Edited once, last by FireStart3R ().

 • Daca nu ai manusa site , normal ca ti se pare pierdere de timp + ca un caracter 30-35 echipat bine bate si lordul si orkul la un loc, deci CONTRA !

  I don't go lookin' for no trouble
  But somehow the trouble always finds me
  Don't make me have you in the trauma center
  With your momma cryin'
  ‘Cause her only son is dyin'
  She don't know it's just your karma catchin' up
  ‘Cause I'm a drama setter