Side -event pe serverele vechi

 • Mai primim si noi evenimente pe luna octombrie?Au fost binevenite cele din septembrie si cred ca sunt in asentimentul multor jucatori, ne-am mai dori fie un minerit sau orice altceva

 • Ba, eu cred ca v-ati cam obisnuit cu evenimentele...Fara nu stiti sa jucati? Ca prea multe(si degeaba) ..deja i-se pierde sensul cuvantului "event". Mai bine putine si bune, decat multe si sa v-a multumeasca pe unii care fara evenimente n-au habar ce sa faca si se plictisesc pe joc si .. nu mai zic.

 • Salut.GeorgeB,nu este neaparat faza ca ne-am obisnuit,insa din anumite puncte de vedere anumite evenimente trebuiesc facute la 2 luni 3, nu le enumar pentru ca nu are rost.Faptul ca sunt anumiti jucatori carora le place latura asta de joc si anume sa joace cu mai mult interes strict cand sunt evenimente, nu e nimic rau.De exemplu evenimentul minerit,sa zicem ca unii farmeaza sa vanda sau altii sa le tina pentru anumite zile cand le expira finisajul si aici fac referire in mod special la finisajul de smarald,cat crezi tu ca iti poate ajunge 4000 de minereu smarald adunate pe 2 sau 3 cont?Ai un maxim de 30 finisaje sa zicem,dar daca farmezi intens mai mult de 2 3 saptamani acele finisaje nu ajung pentru ca nu se pun din prima de cele mai multe ori ,ci mai degraba poti sa pui si 4 5 pana se ocupa slotul de pe bijuterii.:).Momentan evenimentul yut nory pentru luna aceasta este bine venit,cititi cu atentie regulamentul de joc al evenimentului ,o sa vedeti ca se poate face aur :) sau argint fara probleme,e drept este putin masluit jocul dar. :) se poate cu insistenta se poate,legat de topicul colegului..astept si eu urmatoarele evenimente organizate de echipa Metin2,ro pentru servarele ''vechi''!Spor la joc.:beer:

  Nu trage niciodata concluzii fara sa ai toate datele.

 • Pareri pro si contra. Aceasta este denumirea sectiuniI, in caz ca n-a observat nimeni. Topicul tau nu are ce cauta aici, asadar se inchide. Te rog sa te familiarizezi cu regulamentul general al forumului. De asemenea, fiecare sectiuni are un regulament separat, pe care te invit sa-l consulti inainte de a posta/deschide un topic nou.


  'So here I stand, a shadow figure in the way,

  taking a leap of fate each day,
  Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'


 • aldariel

  Closed the thread.