Costul costumelor și transfera bns

 • Salut la toți jucătorii de metin2 ro

  Permiteți-mi sa încep acest articol sa spun așa sub forma de întrebări și înainte de a începe va rog totuși nu dați cu pietre prima data cititi cu atenție ce vreau sa spun , după puteți trage o concluzie dacă spun greșit sau am dreptate

  Prima întrebare este de gen , dece nu mai sunt cutiile verzi de sărbătoare in shop site ?
  Va întrebați dece pun aceasta întrebare unii dintre voi , poi sa aflam ce bunuri luam din cutiile verzi de sărbătoare exemplu: coif de Crăciun 30 zile

  Costum de Crăciun 30 zile + alte obiecte metale magice etc

  Câți dintre voi ați observat ca nu mai sunt de ceva vreme buna acele cufere verzi de sărbătoare ?
  Câți dintre voi ați observat ca nu mai sunt costume de 30 zile in shop site ?
  Cu ceva vreme in urma se băgau in shop site costume arme și coifuri de 30 zile + acel obiect transfera bns , asta sa îți poți transfera bns după costumele vechi pe cele noi sa nu pierzi bns bune ca exemplu 3x15 , corect pana aici ?
  Bun , după ceva vreme au trecut la costume de 15 zile + acel transfera bns , corect și pana aici ? Bun, acum au trecut la doar 7 zile 😳

  Poi stai puțin sa lămurim o problema și sa facem și o socoteala la toată mancarica asta ,

  Deci costum 30 zile = 139 MD dacă nu mă Înșeală memoria +coif 139+arma 99MD + transfera bns 98 MD , total 475 MD lunar , corect ?
  Bun , acum sunt de 7 zile 39 MD costumul +39 coif+59 arma +98 transfera bns , corect ?
  Și vom face o socoteala cât ne costa in 28 zile un set + transfera bns , ca de dacă nu dorești sa pierzi acele costume cu 3x15 bns trebui sa cumperi nu ?

  Deci pe 7 zile te va costa nici mai mult nici mai puțin de 235 MD

  Acum calculam pe 28 zile și ne va costa 940

  Deci sa dublat suma din calculul care l-am făcut eu .

  Acum va rog sa faceți și voi o socoteala cât te costa 940 MD in bani reali sa poți sa îți întreti acele obiecte

  Știu nu suntem obligați sa cumpărăm MD , dar la un nivel mare ori cât ai spune ca nu ești obligat uite ca te obliga sa cumperi sa poți evolua .

 • Buna observatie.

  Costumele sunt cea mai mare porcarie de pe jocul asta. Costa cat o armura +9 bonusata si expira dupa o luna.

  Cat despre transferul de bonus este o marlanie pe fata. Daca tot costa asa mult costumele era normal sa poti pastra macar bonusurile si sa se activeze mereu cand echipezi un costum pe viitor,avand in vedere costurile si cat de greu prinzi niste bonusuri bune.

  Aleg sa nu sponsorizez marlania si bataia de joc.Nu am cumparat si nici nu voi cumpara vreodata costume,nici la nivel 120.

  Bugurile ca bugurile,dar marketingul asta distruge cel mai mult jocul.

 • Mă bucur ca ai observat tot jocul shop site , acum sa văd câți observatori mai sunt 😉

  Câți sunt ca X și Y care au cumpărat de sume uriașe MD ?
  nu are rost sa dau nume ca ii știți cei care au cumpărat fără număr sperând ca vor deveni cei mai buni , lăsam teoria asta deoparte și spunem de cei care nu își permit sa cumpere lunar MD , ei oare la ce nivel vor ceda sa mai joace un joc care te obliga vrei nu vrei sa cumperi MD

  Sa nu mai spunem de serverelul Transilvania 😔offf câta dezamagire ,și cu toate astea tot nu au luat nici o măsura de a opri acel server care este special sa cumperi MD

  Mă uit pe Orion și văd acolo jucatori de L-V 120 care se bat , dar nu mai văd unul de 99-100-105 , oare dc ?
  Sa înțeleg ca cei de 120 sunt spuma serverelul pe care îl întreține și cei sub 120 sunt jucatori de rând ?
  Gen vii cu vii și morții cu morții 😂nu ?

 • Tu ai dreptate in ce spui.dar pe cine crezi ca intereseaza?O sa ti se raspunda cu ''daca nu vrei nu bagi ,sau nu te obliga nimeni' etc etc''.Tind sa cred ca in timp lumea o sa renunte la costume daca isi fac o mitica decenta pe cont!Vedem nustiu in ce directie sau ce consecinte o sa aiba aceste modificari la costume cat si prezenta transferului bns costum in item shop..nimanui nu i place te asigur indiferent cat de bine castiga lunar,sa dea banii respectivi pentru un set de costume wow iar apoi sa le intretina ..............(sunt da nu exagerat de multi).Sau poate da.In principiu trebuie sa ne jucam asa cum ne putem juca si cum ne este favorabil.iar daca asta implica in cazul unora sa nu bage bani reali pe joc aia e ..este alegerea unora,unii prefera sa joace pe modul hard dar au costuri foarte mari financiar.iar altii pe modul slow si cu buget ''0'' investit in joc.Desi la cum se face yang in momentul de fata pe joc..poti linistit sa ''traiesti lunar'' cu 1.sau 2 kkk pe care i cheltui pe vouchere si costume!La multi ani.un joc placut tuturor.

  Nu trage niciodata concluzii fara sa ai toate datele.

 • Depinde la ce nivel vrei sa joci. Asta deja pare patologie. Ca si cu jocurile de noroc. Nu-mi aduc aminte cand am investit in contul GF-ului bani, sau cand am cumparat un costum, desi am nivel maricel, in padure cand intru rar sa adun cioburi, ma descurc fara costum.Este alegerea voastra daca vreti sa aruncati in vant banii castigati din greu, sau sa jucati just for fun.Aruncati un ochi pe alte comunitati si o sa vedeti diferenta. Pe RO ai cea mai mica rata de reusita(la plus, la tipul peturilor,la drop s.a.m.d), doar la pretul MD-urilor nu face GF diferenta :) aici avem ca pe toate comunitatile, pretul exprimat in euro, ca deh si noi salariile le castigam tot in euro :))

 • Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.


  'So here I stand, a shadow figure in the way,

  taking a leap of fate each day,
  Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'


 • Înțeleg ce ai vrut sa spui Vamptra ca noi ne alegem la ce nivel vrem sa jucam , doar ca jocul asta are și PVP nu doar PVM.

  Sa stai doi ani și jumate doar la nivelul 61 te cam saturi sa tot farmezi , vrei sa ai parte de dueluri cu cei mari de aste este L-V 120 nu ?

  Și sa ai L-V de 120 fără costume cu 3 bns nu știu dava vei face fata la cei care investesc sume mari , eu nu văd unde este egalitatea in jocul asta
  Cum am mai spus nu vrei sa joci de performanța ? Degeaba îl joci asta este părea mea

  Totul se limitează la bani și iar bani

  Dece a dispărut acel eveniment King ?
  Pt ce luptam și tragem tare pe joc sa strângem yang Woni sa ne facem iteme PVP ? Doar pt o bătaie generală de 8-9 jucatori ? Pt asta ?
  Serios ?
  Faci server sa bage lumea bani in loc sa le oferi un event King . Poi atunci la ce ne mai jucam pe serverele vechi dacă tu fc un server nou ?
  Eu consider ca nu vor sa ia in considerare sfaturile noastre și se gândesc doar la ei , cum sa facă cat se poate de mulți saci cu bani 😔

 • Salut,

  De la lv 75+ au devenit indispensabile costumele si skinurile de armă, la început nici nu aveai nevoie de costume, daca aveai un coif cu 20 diavoli puneai pe skin 15 vant si-ți puteai completa setu. Acum setu pvm trebuie obligatoriu sa conțină costume cu 15/15 si eventual si skin arma daca nu ai dmg. La lv mare toata lumea foloseste colier lacrima si papuci de foc, deci fara 30% rezistenta foc/vant/fulger nu prea merge treaba. Nu e neapărat o problemă, jocul se schimbă, în bine în rău aia e problema lor, noi ca jucatori alegem daca mai jucăm. Problema e la timpul costumelelor si la cat yang bagi sa le bonusezi, cele de 7 zile și faptul ca prinzi greu bns maxime, e prea pe față jegmăneala. Eu n-am cumparat niciodată de 7 zile si nici nu o să o fac. În perioada dintre ani nu prea am jucat, mi-au expirat costumle, au fost scose din IS cele de 15 zile si uite asa am facut o pauza. Ce am scris e pe partea pvm, pe pvp nu ma bag. Ar putea să mai scadă și ei din rezistențe.


  Spor la joc.

 • Pro, m-am saturat sa farmez 2 saptamani pentru niste costume de 15 zile si trasnfer bonus:) .

  Prefer sa incarc md-uri pentru costume de 30 zile.

  + Ca item-shopul are mult de castigat daca sunt de 30 zile.

  Ganditi-va bine la asta. Nu doar noi suntem de castigat in chestia asta .

 • apavincafeabere , zici bine cu scazutu rezistentelor. Lafel si costumele..7 zile, 15..e prea putin. 30 era ok..ca oricum ne cer si 99% vant(de exemplu). Un 70% era mai ok, hai 75. Dar cum cer ei..bataie de joc.

  Daca ai aparare suficienta (1000+) rezisti in padure cu 70 vant fara nici o problema ca si ninja, war, etc..testat de mine

 • Ideea costumelor nu consta doar in PVM , hai sa punem puțin accent și pe partea de PVP , poi dacă ei au scăzut de la 30 la 15 iar acum la 7 zile nu îți mai permiți sa intreti un cont care necesita set de PVP +PVM

  Acum este greu sa intreti un costum cu bns bune de PVM , dar cel de PVP? pauza lipsa gaura .
  Despre asta vreau sa spun ca acest joc are și PVP

  Poftiți ce se oferă la primi 20 câștigători de la noul event , voucher de 1000 de 500 și așa mai departe , poi nu puteau ei sa facă treaba asta cu premiile pe serverele vechi in loc sa deschidă serverul ăla de Rușine ca altfel nu am cum sa ii spun decât Rușine .

  Frate fă-i ceva sa bucuri acei jucatori care au investit 5-6-7-8 ani + cardurile personale , bagă un event de lupta 1 vs 1 , așa motivezi pe toți sa tragă cât mai tare sa ajungă cunoscut pe comunitate , altfel îl atragi sa investească timp și bani , și bagă un event 1 vs 1 pe categorii ca toată lumea sa fie mulțumită , sau cel puțin poți sa pui reguli de la un anumit L-V sa poți participa cu nu știu ce misiune de biolog terminată , așa cum este regula aplicată la tombola de Crăciun , cine are misiunea de la biolog cu dinții de ORC terminată poate sa participe la tombola , cine nu o are deja terminată se uita la tombola .

  Hai totuși sa venim cu idei noi fraților ca de asta este jocul asta conceput sa ne distram nu sa îl ștergem din Pc-uri .

  Totuși este un joc destul de atractiv de început dar pe parcurs devine monotonie dacă nu vi cu ceva nou care sa te atragă

  Mă tot uit la Barthegreate , tot timpul îl vezi ca face un item 1 vs 1 și spune asta ,, gata l-am făcut și pe asta , asta pentru un event KING eventual “

  Poi de doi ani tot face iteme și spune asta !

  Oameni buni dați-ne ceva de pvp in echipe dați-ne ceva eventuri in echipa care te pot atrage sa participi pt premiul ăla , nu servere noi care nu plătești nu Primești 😔

  Succes tuturor !!!😊

 • Pro! m-am saturat sa bag atatia bani in costume! De ce nu se mai baga costumele de 30 zile? Inainte erau si acuma le-au scos ca sa tot cumparam si sa tot investim cat mai mult !!! Bagati inapoi costumele de 30 zile!

 • Degeaba cereti aici sa se schimbe ceva, schimbare trebuie sa vina de la noi. Daca voi ati inceta sa mai cumparati obiecte din IS, atunci o sa se vada o diferenta ceea ce indica ca exista o problema si nemulturi la nivelul jucatorilor. Dar cum sunt jucatori care baga intr-o saptamana cateva sute de euro, de ce i-ar interesa pe ei sa faca o schimbare cand le merge bine asa. Tine-ti minte, schimbarea trebuie sa vina de la noi.

 • Degeaba cereti aici sa se schimbe ceva, schimbare trebuie sa vina de la noi. Daca voi ati inceta sa mai cumparati obiecte din IS, atunci o sa se vada o diferenta ceea ce indica ca exista o problema si nemulturi la nivelul jucatorilor. Dar cum sunt jucatori care baga intr-o saptamana cateva sute de euro, de ce i-ar interesa pe ei sa faca o schimbare cand le merge bine asa. Tine-ti minte, schimbarea trebuie sa vina de la noi.

  Si nu ar fi interesant sa facem o campanie in care nimeni sa nu doneze nimic timp de 30 de zile?

  Aici trebuie discutat cu youtuberii, pentru ca esti sunt vocea. Stabiliti un interval de timp si hai sa protestam!

  Cel mai sigur e asa! In felul asta nu ai cum sa nu te faci auzit.

  Si sunt multe, nu doar costumele. Foarte mult obiecte adaugate in IS iar pretul/item a ramas neschimbat, ba chiar a crescut(vezi cazul voucherelor)...

 • Ba, sincer, am citit tot si dau dreptate tuturor oamenilor de mai sus. Si eu sunt contra costume/skinuri de cand le-au bagat cu bonusuri, adica eu fac un cianit +9 si tin pe el skin de acadea? Frate, eu il fac sa vad lumea ca am arma aia nu sa o maschez sub un skin.la fel si cu transmutatia, inteleg dc unii playeri raman la lvl mic, cost mai mic + estetic vorbind poti pune ce vrei pe tine din joc. Si sa fim seriosi, am vazut playeri pe ro de 55 cu beta, pose +9 skin.Cel mai mult la trb asta cu costumele este ca ai nevoie de ele de la lvl 75 in sus cum are nevoie omul de apa:))) in grota nu faci nimic fara ele. Cum a spus un baiat mai sus, pe jocul asta il strica marketul!

 • Am citit cat am citit si m-am plictisit teribil... E normal sa faca asa si sa bage costume de 7 zile, atat timp cat ei au un target si multi dintre voi ii ajutati sa il indeplineasca, apoi tot voi veniti si va plangeti ca nu e bine asa, ca nu va asculta nimeni, ca pe alte comunitati e mai bine. Pai v-ati gandit ca e mai bine pentru ca nu accepta mizeriile alea de 7 zile, si in cazul in care le baga, aia nu le cumpara si conducerea e fortata oarecum sa nu le mai bage?? Ce vedeti pe joc e rezultat propriilor voastre actiuni, marea majoritate va duceti ca mielu' la taiere, atat puteti, nimic mai mult. Eu personal sunt scarbit de joc si nici nu mai stiu cand am intrat ultima oara pe el, contul l-am dat unui pr sa se foloseasca de el la meley. Din partea mea sa le bage de 3 zile, atat timp cat isi scot banii, ei inseamna ca fac treaba buna ca firma.

  I don't go lookin' for no trouble
  But somehow the trouble always finds me
  Don't make me have you in the trauma center
  With your momma cryin'
  ‘Cause her only son is dyin'
  She don't know it's just your karma catchin' up
  ‘Cause I'm a drama setter

 • Salutare tuturor,

  Va inteleg foarte bine si pe buna dreptate,costurile pentru prelungirea unui costum,skin arma si coif au crescut semnificativ in ultimele luni.Ma bucur ca ati venit cu ideea aestui topic intrucat am putut trimite mai departe nemultumirile voastre.Aseara am avut o discutie cu superiorul meu si m-a asigurat ca o sa le aduca la cunostinta aceasta problema.Sa speram ca o sa vina cu o rezolvare favorabila ambelor parti.

 • Îți mulțumim Cristi ca și tu ești de-acord cu noi la aceasta problema , apreciem gestul tău și chiar nu mă așteptăm sa vezi acest toping

  Am vrut sa îți las mesaj in privat , dar am preferat sa deschid acest toping sa am mai multă susținere din partea mai multor jucatori 😊

  Nu sunt chiar împotriva acestor skynuri , doar ca sa ajuns puțin prea departe cu ele , vorba unui jucător de mai sus , ce farmec mai are acea lama cianit +9 dacă o mascheze cu o arma skyn acadea ?😳

  Înțeleg ideea ca ai mai multe avantaje , dar cel puțin lasă o rata de 15 sau 30 zile la costume permanent

  Iar o alta problema referitor la un event King server după care poate continua pe toată comunitatea RO , și pot da și un exemplu ,, primul loc după serverelul Nemesis merge și lupta cu locul 1 după Orion , ai pierdut cu cel de pe Orion mergi acasă și ești primul loc la tine pe server , cel care a câștigat după Orion merge și lupta cu cel de pe Phoenix “

  Pe scurt un turneu ,, cel mai bun dintre cei mai buni “

  Ar fi ceva wow sa vezi un turneu așa mare

  Cei care conduc acest joc pot face un anunț cu 6-8 luni înainte de acest event king 1 vs 1 și king breasla , atunci sa vezi cum zboară banii din carduri și ai sa vezi câta activitate va fi 😊

  Dar sa fie un premiu pe măsura , și sunt multe multe obiecte pe care ei le pot oferi câștigătorilor 😊

  Îți mulțumim Cristi încă odată ca ești printre noi la unele probleme și speram cel puțin sa te ia pe tine și pe celor care mai au parteneriat dacă pe noi nu ne bagă in seama 😔

  Succes tuturor !!!😊

 • Propun sa ramana costumele 7 , 15 si daca e sa fie 30 zile, poate unu nu vrea sa dea cine stie 100 md pt un costum 30 zile, pt ca se iveste momente in care ai nevoie de un costum doar pt 1 run 2 gen jotun , il folosesti si il arunci la cos, asa mai bn sa ramana 3 feluri de costume 39 49 si pana mea 79 md si la fel si cu skin arma