Costul costumelor și transfera bns

 • Alpinasro , eu nu sunt de-acord cu propunerea ta , nu vreau sa critic pe nimeni și nu mă lua in nume de rău ce vreau sa spun , nu cred ca ai înțeles ideea și scopul la costume fratior , sunt foarte eficiente , dar pe durata lunga nu pe o durata scurta cum spui tu sa rămână la 7 zile , și îți pot da un exemplu dece sunt contra la ce ai spus tu ,exp: COSTUM DE 7 zile cu bns :

  50 atac

  15% Foc

  1K pv

  COIF

  15% foc

  5% otrava

  30% pv

  ARMA

  10% critica

  12% int

  1k pv

  Acum eu te întreb pe tine cum poți tu sa intreti acele bonusuri la fiecare 7 zile ?
  Ești obligat forțat sa cumperi acele costume și transfera bns de fiecare data la 7 zile , corect ?
  Daca tu pleci in concediu timp de 2 săptămâni ce faci in cazul ăla ?
  Iti spun eu , pierzi acele costume cu tot cu bns , și tu te-ai chinuit sa le întreții timp de 2-3 luni , poi ți-e îți convine treaba asta ?
  Frate costumul nu consta doar in frumusețe consta și in durata zilelelor și in bns

  Crezi ca toți sunt ca tine care face Jotunul ?
  Majoritatea sunt concentrați pe Meley , de acolo vine cel mai mult yang

  Sper sa mă fi înțeles ce am vrut sa spun , repet nu critic pe nimeni doar încerc sa ajut întrun fel sau altul cu un sfat sau o propunere !

  Succes tuturor ! 😊

 • pai tu ai citit ce am scris eu? Pe langa cel de 30 zile sa ramana si alea de 7, 15 zile pt ca nu-mi convine sa platesc pt un costum de 30 zile pe care il folosesc la un run, plus de asta mi se pare o idiotenie, ca odata ce expira timpul pe ele sa dispara, sa ramana naibi in inventar si sa poti da reset la ele cu un alt item asa nu mai pierzi nici un bonus