Salut, după cum bine știți, nu am mai avut parte de un event OX. Am verificat pe forum și ultimul OX a fost in 2016, sper sa nu greșesc (4 la număr) iar de atunci nimic. Este un event simbolic și consider ca ar trebui sa mai avem parte de el cât de curând. Sper ca am postat unde trebuie, mulțumesc.
Propunere event OX
-
-
Pro pentru serverele fara drop zilnic la diferite obiecte +cl+jigsaw
Contra pentru care au
-
Pro ! la acelasi lucru ma gandesc si eu... ba mai mult.. consider ca ar trebui sa se organizeze regulat chiar... nu neaparat pentru premii mari.. dar cum ziceau si altii.. e simbolic
-
Keith
Changed the title of the thread from “Propunere event” to “Propunere event OX”. -
pro pe serverele care nu au side-events lunare
-
Pro pentru serverele speciale de eventuri, contra pentru cele normale. E un event bun la care toti au sanse egale, conteaza cunostintele legate de joc, nu ce iteme/alchimie ai.
-
Pro- pentru serverele normale, fara evenimente zilnice side events.
Contra CATEGORIC- pentru cele de evenimente, se multumesc cu ce au( eventuri zilnice)
-
Pro pentru servarele normale sa avem aceste evenimente.dar si pe pentru servarele speciale(.deja o sa veti atat de multe incat ...o sa fie deranjant sa primesti o piatra lunii gratis).eram doar ''rautacios''.Glumesc..chiar nu a mai fost organizat de ceva vreme acest gen de eveniment din partea stafului Ro..stiu ca nu mai organizeaza din pricina faptului ca sunt multi care detesta premiile.oferite..si arunca cu''noroi'' pe forum pe unde pot in echipa..acest lucru nu duce decat la stoparea dorintei din partea fiecarui membru din staf in a mai face asemenea evenimente.Sper sa nu fie descurajati.si sa mai vedem evenimente Ox.indiferent de premiile oferite.fac parte din jocul Metin2 cu bune cu rele..pastram traditia!
-
Pro
pentru serverele Normale**
serverele une a fost si pana acum. In 1016 nu existau servere de evenimente. OX ul e specific metinului clasic, nu celui avantajat de evenimente zilnice .
Repet. OX DOAR pentru serverele **Normale
-
bump
GYLDA//Atentionare pentru nerespectarea regulamentului.
Se permite ridicarea topicului doar in momentul in care ultimul post din acel topic are minim 10 zile vechime. (Prin ridicarea topicului ma refer la "bump", "up" sau orice alta varianta scris doar de dragul de a atrage atentia pe acel topic.)
-
Pro - serverele vechi nu au parte de evenimente.
-
Pro, e un event simbolic. nu inteleg de ce e lumea impotriva sv cu side events, daca eu oricum joc pe Tara Românească ce treaba am eu cu ăia de pe Corundum, sa se faca si acolo.
-
Pro ca si idee.N-a mai fost demult un Ox si era distractiv si diversificat.
Contra ca si premii.Numai in luna Decembrie au fost 4 zile de cl-uri pe sv normale si inca 3 zile prin luna Februarie daca nu ma insel.E plina piata acum de cl-uri.
Cred ca un Ox este bun doar intr-o perioada a anului cand nu mai sunt cl-uri.
-
Pro. Pe serverele normale
-
Pro, este un eveniment rar la care fiecare poate beneficia de cate ceva dupa cum stie jocul. Dar nu mai dati pesti zebra ca premiu pentru locul 1.
Probabil ca din cauza numarului mare de playeri nu se mai face un astfel de eveniment.
-
v-ati batut gura degeaba cu posturile inutile aici. Se pare ca ox se face pe serverele speciale .
inca o data dovada ca staff-ul nu "respecta sugestiile" cu 90% din posturi cu PRO
GYLDA//Discutiile care vor urma sugestiilor voastre le puteti avea pe forum, in sectiunea -Offtopic.
Primesti o atentionare.
-
v-ati batut gura degeaba cu posturile inutile aici. Se pare ca ox se face pe serverele speciale .
inca o data dovada ca staff-ul ne "respecta sugestiile" cu 90% din posturi cu PRO
se pare ca esti rasfatat de mic si vrei totul peste noapte....
1. Userii posteaza sugestii.
2. Game adminul selecteaza cele mai bune sugestii (care nu contravin regulilor sau care nu au fost deja respinse pe alte forumuri de Metin)
3. Aceste sugestii selectate sunt apoi propuse pe un forum special international unde au acces doar administratorii de joc.
4. Din aceste sugestii postate acolo se selecteaza cateva care sunt implementate in joc. NU doar intr-o anumita tara.. ci pe toate serverele Metin.
Este de la sine inteles de ce dureaza astfel de implementari... precum si de ce nu toate sugestiile sunt acceptate.
GYLDA//Discutiile care vor urma sugestiilor voastre le puteti avea pe forum, in sectiunea -Offtopic.Atentionare
-
Quote from lasama11
nu stiu ce limba vb ,dar mai mult ca sigur am zis"de ce" si nu "ca vreau"
GYLDA//Am rugamintea sa citesti :Regulamentul sectiunii "Sugestii"!
Discutiile care vor urma sugestiilor voastre le puteti avea pe forum, in sectiunea -Offtopic.
Atentionare pentru nerespectarea regulamentului.
-
asta e karma, cei de pe corundum si carpathians n-au fost niciodata impotriva sa se facă evenimente pe celelalte sv
GYLDA//Am rugamintea sa citesti : Regulamentul sectiunii "Sugestii"!
Discutiile care vor urma sugestiilor voastre le puteti avea pe forum, in sectiunea -Offtopic.
-
contra pe serverele vechi exceptie zile speciale, pro ca side event pe carpati si corund
-
:)) i auzi la asta... dupa ce ca au event daily.. mai vor si OX regulat :)))))
Repet. OX ul este specific Metinului clasic. nu celui avantajat de slide event daily 7/24.
Stiu ca o sa primesc un al 2 lea warn de la MOD. dar propunerea baiatului asta chiar mi sa parut amuzanta intr un mod incredibil
GYLDA//Am rugamintea sa citesti : Regulamentul sectiunii "Sugestii"!