Rugaminte Echipa Metin2

 • Buna seara ,


  Pentru prima data in ani de zile apelez la bunavointa Staff-ului Metin2 cu o rugaminte enorma .

  De cand cu deschiderea respectiv alaturarea tuturor servar-elor internationale , foarte multi prieteni si-au lasat conturile vechi de pe Tara Romaneasca si s-au bagat pe Carpathians si vor urma si altii .

  Din pacate eu nu pot lasa in urma construit in ani de zile , imi este greu sa las in urma amintiri , emotii si o istorie , astfel va rog , daca ma puteti ajuta si puteti face o mica exceptie sa ma puteti tranfera de pe Tara Romaneasca pe Carpathians .

  Din punctul meu de vedere daca acest lucru este posibil puteti sa blocati eventurile pe contul transferat pentru ca nu asta ma intereseaza , doresc doar sa ma joc cu vechii mei prieteni de pe servar si imi pare foarte rau ca toti s-au transferat :( .


  Numele contului este Bichop , daca vor fi nevoie si de alte date vi le pot oferi fara problema , doar ca va rog sa ma luati in considerare si sa imi oferiti o clementa .


  Va multumesc anticipat ,


  O seara buna va doresc !


  Cu stima


  Andrei :)

 • Nu vreau sa fiu rau, dar serios, tu îți dai seama de ceea ce ai scris?

  Nu știu dacă realizezi dar îți spun eu ca este imposibil de realizat la ceea ce tu visezi. Și pe de alta parte nu se fac favoruri pentru niciun jucător. Așa ca îți ofer un simplul sfat, i-ați gândul ca asta se va întâmpla și continuați dezvoltarea contului cu sau fără prieteni, prietenii vin, prietenii pleacă. Îți poți face alți prieteni dacă cei vechi te-au părăsit sau dacă ții cu ardoare sa joci cu “tovarășii” tai, pai roagă-i pe ei sa te ajute sa te ridici pe Carpathians. Bafta!

  Edited once, last by Enrique ().

 • Nici eu nu vreau sa fiu rau dar nu ti-a cerut nimeni parerea sau opinia . Daca nu se poate nu se poate nu este problema mea.

  Si nu , nu doresc sa o iau de la inceput pe alt servar dupa ani de zile pe contul meu principal .

  Atunci cand ai un cont din 2010 cu magii facute P fara citite si exo biolog terminat si etc ...

  Am sa incerc sa ma transfer chiar daca iti place sau nu , deci te rog lasa oamenii sa viseze linistit ca de pareri si saracie suntem satuli intelegi ?


  peace ! ( nu mai da reply )

 • Ce-ar fi să facem toți astfel de "rugăminți" acum? Și eu am conturi cu P-uri și biolog terminat pe TR și vreau să le mut pe Carpathins. Și ce dacă? Toți ar trebui să avem șanse egale, nu să primim favoruri. Dacă unui jucător i s-ar face un asemenea favor, toată comunitatea ar "lua foc", pe bună dreptate.

  Transfer servere vechi - Carpathians

  :cu:

 • Mai bine trimiti în pm la cineva din staff rugămintea.... nu aici... că te faci de râs. Adică unii cumpără bilet de transfer(999 MD), iar tu vrei sa fi transferat moca pe alt server, să-ți blocheze eventul pe cont... sună aiurea rău copile.

 • Pe carpathians sa iti faci un caracter de la 0 iti ia cam jumate de an sa il aduci la stagiul ala de meley hydra, fara investitie, deci ce mai astepti, go go go te asteptam

 • Cererea de iteme și alte etc este strict interzisa și se sancționează conform regulamentului.

  Asta asa ca să-ți aduc aminte Bichop de pe Tara Românească.

  Oare se va aplica sancțiunea?

 • aldariel

  Closed the thread.
 • Solicitari de acest fel nu-si au locul pe forum, asadar topicul se inchide, cu urmatoarele mentiuni:

  1. Nu va obliga nimeni sa faceti parte din comunitatea forumului, nu va obliga nimeni sa dati reply la postari.

  2. Daca totusi nu va puteti abtine, faceti-o intr-un mod civilizat, fara atacuri la persoana ( fara apelative, fara expresii neavenite, gen celor de mai sus). Chiar daca sunteti/va considerati a fi playeri cu vechime, ciar daca investiti sau nu in joc, asta nu va da dreptul sa judecati pe nimeni.

  Acestea fiind spuse, este ultima data cand tolerez asa ceva.


  'So here I stand, a shadow figure in the way,

  taking a leap of fate each day,
  Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'