Adăugare stack-uri mai mari pt. costum transformare

 • Salut tuturor, vreau sa propun și eu o sugestie. Aseară am stat de la ora 1 pana la ora 3 sa schimb bonus pe o freza. Pe lângă faptul ca am băgat vreo 5w sa prind 3 bonusuri și încă vreo 3w sa prind CV decent, ma deranjează ca am stat sa apas pe click de 2500 de ori ca să prind 3 bonusuri (asta doar la cumpărare costumului transformare de la negustoare)

  Nu cred ca sunt singurul ci cred ca toți ne dorim stack-uri mai mari la costum transformare și vrăjește transformare. Mai bine plătesc 400k la buc și iau 200 decât sa mai cumpăr 2-3k buc câte una câte una la 200k.

  Edit: propun adăugarea stack-uri lor ca la licori : 1 buc ; 50buc ; 200buc. Pe sv nou e bn sa fie o bucata totuși.

 • Sunt de acord cu aceasta sugestie, ar fi utila tuturor

  FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt.

  Ai primit o atentionare!

 • Pro

  FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt.

  Ai primit o atentionare!

 • Foarte buna ideea , daca s-a putut face un sistem la roua cred ca se poate implementa si la magazinul general . Stim cu toti cat trebuie sa schimbi pentru 3 bonusuri sau sa prinzi 3 aparari pvm sau pvp . Acest update ar aduce un confort pentru noi .

  :thumbsup:

 • PRO! Este o idee foarte buna deoarece pierzi foarte mult timp in momentul in care cumperi cate o bucata. Adaugarea mai multor bucati in stack-uri mai mari, (de 100-200) ar avea un mare avantaj pentru playeri, mai ales ca avem o sansa mai mare sa intre bonusuri bune.

  DrPyQxA.png

 • Pro, costumele au devenit parte din joc si din evolutia tuturor jucatorilor ,faptul ca nu putem lua decat cate 1 poate pentru unii este ok,insa pentru altii poate fi deranjant,Fiecare e liber sa aleaga ce si cat cumpara,sper sa fie luata in calcul si sa se implementeze si eu o vad ca pe o implementare extrem de utila.Sarbatori fericite.

  Nu trage niciodata concluzii fara sa ai toate datele.

 • Pro, eu nu inteleg de ce dupa 10 ani sau cat are metinu se vin cu propuneri de astea, la negustoare de ce nu exista si cantitatea pe care o poti cumpara,( 1x50yang) / (51x50yang) etc, pur si simplu mi sa mi se ofere si cantitatea pe care vreau sa o cumpar fie ele licori, fie de astea pt costume, plus optiunea de buyback unde e?

 • Pro,s-a facut o mentenanta speciala de cateva ore pentru rezolvarea timpului de asteptare la cumpararare si mutarea itemelelor din depozit si este la fel astepti ca sa cumperi din nou pentru schimbare bns si trebuie sa cumperi multe=mmulte clickuri=mult timp de asteptare!

 • pro

  FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt.

  Ai primit o atentionare!

 • pro, si nu numai la schimba bns costum, cei care sunt la inceput si se chinuie cu fragmentele de energie si altele, timpul asta de asteptare chiar ne mananca din timp

  HEHEHE

 • Pro, sustin cu tarie ca ar fi o idee buna, e foarte enervant cand vrei sa dai schimba intr-un costum si trebuie sa cumperi multe schimbari, stai cu orele sa prinzi ceva bun. Inteleg ca tot timpal asta de asteptare s-a implementat impotriva celor care folosesc programe ilegale, dar cei care joaca in mod corect n-au vreo vina. Speram sa ne ia cineva in seama parerile.

 • PRO!

  de acord cu sugestia adusa in acest topic. un mare ajutor,daca s-ar implementa stack-uri de cate 10,50 sau 200 pcs. exact cum e si cu licorile.cumperi dupa bugetul tau

 • Salutare, imi place propunerea, ar fi mult mai simplu de schimbat bonus, chiar nu stiu de ce nu le-au facut stack-uri.

  Daca aceasta propunere se aplica pe viitor, eu as dori sa vad si cartile de competenta in stack-uri, nu numai schimba bonus de la Mag. Gen. .

  Prin urmare sunt PRO!