[Discutii]Noua Actualizare 20.5.//Editat By GYLDA

 • Adica cand dai sa intri in joc te conecteaza direct cu un cont, nu te mai lasa sa te conectezi cu id si cu parola, si vreau sa ma conectez cu contul meu vechi. Imi poti explica cum?

  te deloghezi de la contul actual ai sus dreapta la aplicatie langa X, si dupa te loghezi cu contul vechi , asta daca mai e valabil .

  ps dace reusesti sa te loghezi cu contul vechi ai optiunea sa schimbi adresa de email , sugerez sa o pui pe cea cu care te conecteaza actualmente , astfel cele doua conturi se vor uni , adica le vei avea pe amandoua cand te loghezi .

 • Adica cand dai sa intri in joc te conecteaza direct cu un cont, nu te mai lasa sa te conectezi cu id si cu parola, si vreau sa ma conectez cu contul meu vechi. Imi poti explica cum?

  I-ti creezi un cont Gameforge , apesi tasta settings (aia ca o roata dintata) jos ai 2 optiuni : creeaza cont nou si adauga cont , aia te intereseaza pe tine apasa adauga cont si acolo pui numele conturilor si parolele . Dupa ce pui acolo toate conturile vechi , de acum incolo cand te loghezi pe contul Gameforge ai la settings toate conturile aliniate doar apesi pe care vrei sa joci si gata nu mai ai treaba cu id si parola.

 • I-ti creezi un cont Gameforge , apesi tasta settings (aia ca o roata dintata) jos ai 2 optiuni : creeaza cont nou si adauga cont , aia te intereseaza pe tine apasa adauga cont si acolo pui numele conturilor si parolele . Dupa ce pui acolo toate conturile vechi , de acum incolo cand te loghezi pe contul Gameforge ai la settings toate conturile aliniate doar apesi pe care vrei sa joci si gata nu mai ai treaba cu id si parola.

  si o sa pot sa ma joc cu contul vechi de metin?

 • Bai fratilor... Ceea ce fac cei de la gameforge gresit e in felu urmator: Tot ceea ce baga este Pay2Win si nimeni nu poate sa nege chestia asta. Cum de alte jocuri pot face milioane de euro doar prin skin-uri sau lucruri de aspect care sa nu includa Pay2Win? Sunt sigur ca foarte multi s-ar reapuca daca acest joc nu ar mai fi pay2win si cred ca mai bine ar castiga ei daca ar cere mai multi bani pentru aspect decat pentru iteme cu bonusuri etc... Sper ca ma intelegeti, nu stiu sa ma exprim foarte bine dar asta este parerea mea. Daca nu ar mai fi pay2win comunitatea ar creste si daca comunitatea creste cresc si profiturile. Indiferent de situatie metinul daca nu face o schimbare o sa moara putin cate putin si o sa ramana gol :)

  7 ani de joc :beer:

 • Salutare,


  Nu stiu daca si voua vi se intampla ca in unele harti, daca ai alchimie Mitica, sa ai un damage mult mai mic, undeva la 3-4k mai scazut decat daca ai avea alchimie legendara.


  Iau drept exemplu camera de la Beran Setaou, unde pe un cont am alchimie mitica, iar pe celalalt legendara. Desi in metine avem un damage apropiat, adica undeva la 20-21k, in dragonul albastru, cu caracterul pe care am alchimia mitica dau 8k si cu cel cu alchimia legendara, ajung la 14k.


  Nu mai zic de faptul ca am cumparat cu Monede Dragon (65 MD) Piatră putere Elemente, in speranta ca voi avea un damage mai mare, conform descriereii acestui obiect: Este un element special care, atunci când este folosit, oferă 10% putere elementară împotriva tuturor celor 6 elemente. Nu mica mi-a fost mirarea sa constat ca in loc sa imi creasca damage-ul, a scazut la acelasi nivel cu caracterul pe care am echipat alchimia mitica, adica, de la 14k, am ajuns sa dau intre 7 si 9k


  Mi se pare absurd ca dupa atata timp de la update, nu s-a rezolvat aceasta eroare.

  Daca totusi nu este vorba de o eroare si asta s-a dorit, consider aceasta schimbare o nedreptate, pentru ca in primul rand nu este mentionat pe obiectul respectiv ca nu functioneaza sau are un efect invers in anumite harti.


  Totodata, consider neplacut faptul ca au ales sa schimbe regulile in timpul jocului. Nu ma refer in special la mine, ca poate alchimia aia pe care am echipat-o eu, nu e ea cea mai scumpa, dar sunt altii, care au alchimii si mai bune, care au acceptat pana la urma adaugarea alchimiei mitice, au facut eforturi sa evolueze, iar acum afla ca pentru unele harti, efortul lor a fost degeaba.


  Sper totusi ca lucrurile nu vor ramane asa, si ca este vorba de o eroare de sistem.


  I think gold is made for kings - that's what I am.