[Product Director]Feedback si schimbari

 • Dragi jucatori,


  mereu am citit feedback-ul vostru si am incercat sa va venim in ajutor pe cat posibil.


  Feedback-ul vostru a fost necesar pentru a convinge pe cei de la Webzen sa schimbe cateva aspecte cu privire la update-ul 20.5 si am incercat sa aducem schimbarile pe live cat mai rapid cu putinta.

  Spatiul original destinat hartii Piata, a fost prea mic, asa cum multi ati spus, deci, a fost marit intr-un mod semnificativ. Stim ca nu arata atat de bine, dar Webzen nu a avut timp sa-l aranjeze cu copaci si bancute, asa cum ati vrut voi :) . Stim ca suna usor sa pui cate un obiect ici-colo, dar sunt necesare foarte multe teste pentru asta, cum ar fi respawn-ul, posibilitatile de a ramane blocati, etc. Am cerut deja catre WebZen sa faca harta mai atragatoare, dar va mai dura ceva timp.


  Am primit feedback cum ca ar fi bine daca s-ar trece prin shop-uri. Desi este ceva ce nu facem de regula in Metin2, am eliminat coliziunea cu shop-urile.


  Unii dintre voi nu puteati face fata numarul mare de shop-uri, clientul lua crash si nu era posibil sa va logati inapoi in Piata de vreme ce harta era doar pe un canal. Drept urmare, am decis sa schimbam sistemul, facand harta Piata disponibila pe toate canalele. Acum va puteti loga pe un canal mai putin populat, daca ramaneti blocati. Ar fi si mai folositoare, daca v-ati pune deacord sa aveti canale diferite pentru diferite shop-uri, cum ar fi "Alchimie pe ch1", "Iteme de Upgrade pe ch2", .. etc. Acest lucru ar ajuta si jucatorii cu PC-uri mai putin performante sa va acceseze shop-urile, reducand din lag.


  Acest lucru va fi schimbat cu mentenanta de astazi. Tineti cont ca pentru a aduce aceasta schimbare, toate shop-urile vor fi inchise.


  Unii v-ati plans ca aceasta mapa face ca PvPul din Map1 sa dispara. V-am auzit si desi nu planuim sa aducem PvPul in bazar, vom activa lupta regatelor pe toate serverele, permanent. Initial aceasta harta era doar pentru serverele speciale, temporare sau evenimente speciale, dar vrem sa oferim celor entuziasmati de PvP un loc unde PvP-ul are sens.


  Lupta regatelor va fi activata in fiecare saptamana, de Joi pana Duminica, iar buff-urile oferite de aceasta vor tine 5 zile de la inchidere. Veti primi mai multe detalii intr-un alt anunt.


  V-am auzit deasemenea ca nu va place ca shop-ul Premium este in principal un item premium. Este un item premium dar poate fi obtinut si la diferite ocazii. In Duelul Profetilor, care este activ acum, acest item poate fi obtinut din cuferele de Argint si de Aur. Primar acesta va fi disponibil si in ItemShop. La inceput vrem sa-i vedem efectele si nu-l vom oferi in masa. Asta inseamna ca nu va fi permanent in Shop pentru moment. Momentan va fi oferit in evenimente controlate cum ar fi Roata norocului sau Licitatii Rapide. Vorbind despre Licitatii rapide, am vazut ca pretul de pornire are fost prea mare - acest lucru nu se va mai repeta.


  Dar, in general vorbind, Shop-ul Premium nu va fi gratuit. Este un item convenabil fara influenta in "castig". Avem si alte iteme in shop care pot fi considerate de unii "pay2win", dar Shop-ul premium nu este unul dintre ele.


  Vrem sa va oferit pe cat mai mult posibil continut gratuit. Nu de mult un continent complet nou a fost lansat, s-au Evenimentul Bossi Lumii, ori alte evenimente in egenral, unde puteti farma iteme premium. Unele actualizari sau iteme vor fi necesare sa fie platite, pentru a putea tine jocul in picioare in mod gratuit; si aceste iteme nu pot fi doar cele pe care nu le folositi ci si unele de interes.


  Pe langa asta, un eveniment de ajutor a fost pornit astazi, care va va oferi XP si Drop in plus; speram ca asta va compensa putin pentru neplaceri.


  Mai mult, veti putea obtine in mod gratuit masca, un pet zilnic si 4 carti de comandant+ in fiecare zi, pentru 3 saptamani.

  Speram ca ne intelegeti pozitia si ca incercam sa va intelegem si pe voi si sa ne luptam cu ceea ce doriti, cu WebZen.


  Toate cele bune,

  Dennis & Echipa Metin2

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg