Hartile Sung Mahi VS Evenimentele Zilnice

 • Salutare,


  In cadrul acestui topic doresc sa adresez staff-ului următoarele propuneri:


  1. Implementarea drop-ului in hărțile pentru nivelul campion in cadrul eventurilor zilnice.


  Mulți dintre noi deja au atins nivelul campion ceea ce presupune o investiție colosala pentru a putea farma aici(mă refer la prima harta), unde statusurile Sung Mahi sunt afectate pana la distrugerea celor 3 avanposturi pentru a obține boost-ul de 1h.


  Cu toții ne așteptam ca odată cu atingerea nivelului campion sa putem farma la event-uri aici (Hărțile Sung Mahi), dat fiind faptul ca in Pădurea Fermecata nu mai avem drop decât la metine de 120 si Suveran in cadrul event-urilor, de asemenea in Templul Ochao la Lorzi si celelalte hărți Beta unde se pot regăsii boși de nivel 100+.


  Cum foarte mulți playeri 95+ sunt prezenți in aceste hărți, de abia daca mai prindem loc pentru a ne bucura la fel ca alții de event-urile zilnice.


  Pentru a obține noul set de echipament pentru suplinirea statusului Sung Mahi, am fost nevoiți sa consumam zeci de mii de fuluri si sa ne folosim de IS la maxim, fapt ce cu siguranța a contribuit la bunul mers al serverului(Corundum), de asemenea a adus câștiguri substanțiale celor de la Gameforge.


  Cel mai important rol in a construi un set demn de hărțile noi îl au mânușile puternice, pentru care am fost nevoiți sa jucam in echipa, sa colaboram pentru a crafta 10 mânuși. Ne-am bucurat, foarte frumos. Am testat drop-ul, ne-am bucurat, foarte frumos, doar cuvinte de lauda.


  Unii dintre noi au reușit aproape sa termine si turnul, ne-am bucurat, am văzut recompensele, foarte frumos.


  Ce putini playeri știu despre aceste harți:

  Fără un set de echipament nou, respectiv beril, full blocare si alchimie perfecta+ si talismanele noi, este foarte greu sa răzbați aici.

  Fără P la Precizie si noul skill, hit-ul iti este diminuat considerabil de miss-ul constant.

  Fără Site din start, respectiv bonusurile Sung Mahi, te chinui considerabil.


  Consider ca după atât chin sa creștem in nivel si sa fabricam iteme noi, meritam drop la eventurile zilnice si in noul continent.


  2. Eliminarea competiției in cadrul achiziționării terenurilor de breasla pentru Hărțile Campion si diminuarea arendei zilnice.


  1won pe zi pentru a păstra terenul este exagerat de mult, Serverul Corundum nu este atât de populat încât cineva sa fie dispus sa investească atât de mult, chiar si la nivel de breasla. 11won sa craftezi o mănușă puternica+ materiale, serios? Daca iți reușește o bucata din patru încercări, e miracol!


  In încheiere:


  "Tu campionule, ce părere ai?"

 • Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.


  'So here I stand, a shadow figure in the way,

  taking a leap of fate each day,
  Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'


 • Salutare,


  In cadrul acestui topic doresc sa adresez staff-ului următoarele propuneri:


  1. Implementarea drop-ului in hărțile pentru nivelul campion in cadrul eventurilor zilnice.

  te referi la autorizatii fasole cor etc? pentru ca din cate stiu :


  #### de pe 11/11 până pe 1/12

  * În fiecare zi, de la ora 5 PM până la ora 11:59 PM (CET), va exista o anumită șansă ca din Metine și șefi să cadă **Cutia de Prim Ajutor**.

  (Cutia nu este disponibila pe serverele Carpathians si Rubinum, ele avand evenimentele lor de drop!)

  ............


  Nota: pe toata durata evenimentelor, drop-ul alternativ va fi oprit (drop autorizatii, drop fasole, drop panza fina, drop cor draconis)

  Rămâi protejat!

  Echipa Metin2

 • Contra . 1- Am nivelul campion si bat fara probleme in prima harta,unde farmezi destul de usor daca atingi nivelul 3 4 campion nu mai ai probleme cu blestemul sun mahi statusul tau deja fiind la egal cu penalitatea.

  2- Daca ai atins nivelul campion si nu esti in stare sa iti faci loc la evenimentele celelalte abuzand de puterea pe care o detii in pvp atunci ar trebui sa te lasi de joc sau sa joci la lvl mic. ( la urma urmei esti campion , campionule )

  3. Ceea ce spui tu aici este doar o plangere ca nu poti face fata concurentei pe nicaieri practic din cate vad si in niciun caz nu incerci sa adaugi ceva bun tu practic ai vrea un ch singur pentru tine :)))

  4. Arenda e buna asa cum e , cu ea se stopeaza jucatori care achizioneaza terenuri si uita de ele cu lunile sau anii ramanand ineficiente doar sub pretextul ``am fost primul , al meu ramane / nici prima femeie nu ramane a ta dapai primu teren din map1 de pe metin 2 :))) ``

  5. Manusile se fac relativ usor, tot ce ai nevoie este o breasla puternica care stie sa joace in echipa , din ce spui tu deduc ca esti doar un jucator care joaca stric pvm , vrea cat mai mult yang dar fara sa investeasca in caracterul sau la maxim din toate punctele de vedere.


  :growup:

 • Sau poate doar mi se pare normal sa poți bate la event-uri in hărțile noi in contextul in care sa nu-i mai deranjezi pe cei de lvl 100-115 in Pădurea Fermecata si in contextul in care la lvl campion de abia ai drop.


  Sau poate mi se pare normal sa nu mai fie arenda pentru harta noua atât de mare in contextul in care pe Corundum sunt doar o mana de playeri activi.


  Mai departe mă abțin, măcar e prima oara când nu te mai plângi pe forumul asta dar in continuare nu faci diferența intre feedback si critica subiectiva.


  De ce au mai fost implementate hărți noi daca tot in Pădure rămânem?

 • Salut ceea ce zici tu nu are nici o logica zi si mie ce farmezi tu in fermecata la lv campion ?

  Iar cu facutu locului la evenimente iar nare nici o logica sau mi se pare mie ca tu te vezi supercampion as vrea sa dau de tine la evente sa vedem daca mai farmezi asa cum zici tu :))).

  Problema e urmatoarea sa bagat hata noua am facut iteme noi talismane manusi bonusate etc pentru ce ca sa bat cu ele in fermecata? plus ca la eventuri e foarte aglomerat daca sar baga si in mapa noua atunci ne-am mai imparti si la ce sa bat eu in fermecata sau alte mape ca nici xp nu fac .

 • Eu inca nu am atins nivelul campion, dar mi se pare de bun simt ca un hartile noi sa.poti sa farmezi si la evenimente. Ce ar fi fost daca mergand pe premisa ta blacklegion ,cand s-a implementat mapeke beta nu ai fi avut drop la evenimente, ci ai fi ramas sa bati doar in padurea rosie. Eu cred ca nici macar nu ai citit ce a propus colegul nostru. Si da ,si taxa pe terenul de breasla e exagerata. Un won pe zi ,pe bune ? Dar ce alearga pe metin caini cu wonii in coada? Deci pro ,la ambele propuneri. Si inca ceva ,rugam colegii sa-si exprime opinia cu argumente logice ,ca suntem satui de cei care posteaza doar ca sa se umfle in pene ce mirobolanti si descurcareti sunt ei.

 • Atat eu cat si oameni din breasla mea care avem level campion farmam la evenimente in prima mapa noua ( fortareata abandonata ) la metinul de 120 / fermecata la metinele de 120 si templu ochao pe bosii . Tin sa reamintesc ca dropul este acelasi la lvl 5 campion ca cel cu lvl 120.

  Sau poate mi se pare normal sa nu mai fie arenda pentru harta noua atât de mare in contextul in care pe Corundum sunt doar o mana de playeri activi.

  Si daca sunteti doar o mana de jucatori de ce te plangi ca nu ai unde farma la evenimente.....