Acțiune Accelerată pe Serverele Temporare

 • announcement_metin2_de_6e29884d4a8e2c3235ecddf58e00a35b.jpg


  În timpul sărbătorilor te poți aștepta la o **provocare specială** cu recompense extraordinare: participă la evenimente interesante precum noua **Bătălie Roială** pe serverele noi, dar temporare și obține câteva obiecte de înaltă calitate. Când serverele se închid, poți să-ți iei cel mai bun erou și să-l **muți pe alt server**.


  Dar nu numai profesioniștii Metin2 sunt cei care beneficiază: jucătorii complet noi nu vor avea probleme să-și găsească poziția pe servere și pot urca rapid în nivel, la fel ca toți ceilalți jucători! Profită din plin de această ocazie pentru a-i ajunge rapid din urmă pe veteranii din joc.


  ### Ce te așteaptă


  Participă la evenimentele populare pe **serverele noastre temporare** și obține recompense

  pentru provocări săptămânale, beneficiezi de creștere mai rapidă în nivel și de urcare în rang!


  * Conturile noi vor primi în continuare o reducere de 50% la cutii de Atac-Automat și Premium, precum și pachete gratuite de la magazinul de obiecte!


  * De asemenea, ai șansa extraordinară de a obține Monede Tigru în magazinul de obiecte și noua Bătălie Roială în Metin2!


  ## Provocări și Transfer Caractere

  Urmează 10 săptămâni magnifice de acțiune Metin2. După încheierea evenimentului, Transferul de Caractere este posibil în perioada 17/2/2021 până la 2/3/2021. Provocările de pe servere se schimbă în fiecare săptămână. Iar dacă te descurci foarte bine la provocări, poți să transferi mai multe echipamente și obiecte din inventarul tău.


  Poți colecta recompensele pentru finalizarea provocărilor din magazinul de obiecte. Trebuie să finalizezi **6 provocări** pentru a te califica pentru transferul eroului tău.


  **Sfat:** Începe din timp, deoarece provocările se îngreunează de la o săptămână la alta. Dar poți „trișa” puțin, deoarece participând la autorizarea noastră cu doi factori (în timpul evenimentelor sau înainte), ai finalizat deja o provocare care se contorizează!


  ## Puncte Rang și Recompense


  La fiecare provocare, există ranguri pentru fiecare Regat și Server. Cei mai buni 10% dintre jucători vor fi recompensați. Dacă atingi rangul 1, 2 sau 3 poți aștepta cu nerăbdare recompense suplimentare!


  Poți găsi provocările individuale listate pe forumul Metin2.


  ## Cele trei servere temporare


  Acestea sunt cele trei servere temporare - **pornesc pe 4/12/2020 la 10 AM CET.**


  **Alnitak**

  Regiune: Europa de Vest

  Canale: 6


  **Mintaka**

  Regiune: Europa de Est

  Canale: 6


  **Alnilam**

  Regiune: Turcia

  Canale: 6


  # Evenimente


  Există o gamă întreagă de evenimente de descoperit pe serverele temporare:


  ## Ajutoare Permanente


  Foloește timpul și ridică-ți nivelul cât mai mult pe aceste servere! Lucrurile se întâmplă rapid în acest eveniment:


  Obține un ajutor de EXP permanent de +200% și un ajutor permanent de cădere a obiectelor de +100%.


  ## Bătălia Roială


  Învinge-ți dușmanii în modul Bătălia Roială: pe serverele temporare de **vineri 12 PM până luni 12 PM CET** - intră în luptă și cucerește rangul. Te așteaptă mari premii! Te așteaptă premii grozave!


  #### Înregistrare și Reguli

  Ai nevoie de un tichet special pentru a participa la Bătălia Roială. Trebuie doar să te alături făcând clic pe butonul de eveniment corespunzător. De îndată ce sunt suficienți participanți, provocarea poate începe.


  Bătălia Roială are câteva reguli speciale pentru a asigura șanse egale și concurență loială: toți participanții joacă automat aceeași clasă și nu pot fi folosite abilități. La intrarea în Zona de Război, toate obiectele sunt confiscate temporar. Nu te îngrijora! Le vei primi înapoi după luptă!


  Deoarece începi fără echipament, trebuie să obții rapid unul nou. Acest lucru se poate face în diferite moduri: Cauți pe hartă pentru a găsi Cufere Provizii și Cufere Echipament. Acestea conțin echipamente sau alte obiecte utile. Alternativ, poți colecta inventarul tuturor jucătorilor pe care îi învingi.


  Apropo, în Bătălie Roială poți restabili viața prin uciderea altor jucători.


  #### Zone și Victorii

  În timp, zona sigură în care poți sta este din ce în ce mai limitată de un câmp electric. Asigură-te că te retragi în următoarea zonă sigură la timp, astfel încât să nu iei daune de la barieră. Acest lucru garantează o acțiune constantă!


  Ultimul jucător în picioare este încoronat câștigătorul jocului! Când Bătălia Roială s-a încheiat, vei fi teleportat înapoi în sat, iar eroul tău va fi readus la starea lui anterioară.


  O listă separată de rang este afișată pentru Bătălia Roială și recompensele sunt distribuite ca atare.


  ## Bătălia celor Cinci Altare


  Acesta este un eveniment PvP care are loc de **luni 12 PM până vineri 12 PM CET** pentru jucătorii de nivelul 30 și peste.


  Cucerește altare, apără-le de celelalte două regate, primește recompense cu ajutoare săptămânale și câștigă o mulțime de puncte de rang.


  Tichetul de acces „Chemarea Altarelor” poate fi achiziționat pentru 50.000 de Yang de la Vânzătoare Magazin General și te teleportează direct la Insula de Ceață.


  Odată ce lupta începe, toate cele trei regate trebuie să lupte pentru controlul celor cinci altare:

  * Pentru a captura un altar, acesta trebuie mai întâi distrus.

  * Regatul care are cei mai mulți membri în apropiere după 1 minut va captura altarul.

  * După 3 minute, altarul va reapărea în culoarea regatului care l-a capturat.

  * Cu cât un altar este mai mult sub controlul aceluiași regat, cu atât va fi mai greu de distrus.

  * Dacă un altar rămâne în posesia unui regat până la sfârșitul jocului, este activat un ajutor de 5 zile. Fiecare altar oferă un tip diferit de ajutor.

  * Doar jucătorii care au luat parte cu succes la luptă vor primi ajutorul.


  Sunt disponibile următoarele ajutoare:

  * Altarul Energiei (ajutor energie): Crește energia cu 2

  * Altarul Averii (ajutor obiecte): Crește dropul de obiecte cu 10%

  * Altarul Puterii (ajutor status): Crește puterea, inteligența, vitalitatea și dexteritatea cu 3

  * Altarul Sănătății (ajutor Yang): Crește rata de drop Yang cu 10%

  * Altarul Luminii (ajutor bonus): Crește bonusurile costumelor cu 3%


  ## Eveniment Șeful Lumii


  Învinge șefii lumii care apar la întâmplare într-o zonă neutră și primești Monede Tigru și alte recompense.


  Daunele pe care le-ai provocat contează și acestea! Atunci când caracterul tău atinge cel puțin daunele minime necesare și șeful este învins, vei primi prada în funcție de poziția ta în rangul daunelor. Dacă șeful lumii scapă, contorul de daune este resetat.


  **Recompense**

  Obține un rang avansat pentru recompense mai mari:


  Locurile 1-10: Nivel Pradă I

  Locurile 11-25: Nivel Pradă II

  Locurile 26-100: Nivel Pradă III

  Locul 100+ cu daune minime: Nivel Pradă IV


  IMPORTANT: Trebuie să îți colectezi recompensa înainte ca următorul șef al lumii să apară în bannerul evenimentului, altfel se va pierde! Acest eveniment se desfășoară pe întreaga perioadă în care serverele temporare sunt active.


  ## Bazarul


  De asemenea, poți face tranzacții rapide pe serverul temporar: harta „Bazar” este activă, iar jucătorii din toate cele trei regate își pot plasa magazinele acolo. În plus, există mai multe NPC-uri aici care facilitează cumpărarea și vânzarea profitabilă de bunuri. Ca de obicei, Bazarul este un loc de pace: acțiunile PvP nu sunt posibile pe hartă.


  ## Festivalul Recoltei


  Anul acesta, recolta a fost foarte târzie în cele trei regate. Wonda-Rim și Handu-Up au avut multe probleme cu prăjiturile lor de orez. Cum s-o fi întâmplat că acestea au fost furate! Ajută-i, aducându-le înapoi Plăcinta cu Orez și obține o recompensă princiară.


  Cu toate acestea, misiunea este destul de dificilă, așa că vei avea nevoie de ajutorul prietenilor pentru a doua parte a misiunii. Dacă vei completa această parte împreună cu ei, te așteaptă recompense și mai bune.


  ## Vânătoare de Suflete


  Odată ce ați atins nivelul 30, vizitați NPC Ah-Yu și veți primi o misiune. Dacă o finalizezi cu succes, vei primi drept recompensa o Cutie Spirite care conține două suflete: Spiritul Oneiric (crește daunele de impact) și Spiritul Celest (crește daunele de abilitate). (La primire, ai la dispoziție 24 de ore pentru a deschide cutia).


  Îmbunătățește sufletele folosind Pergament Spirit (sau Pergament Spirit 100%) pentru a le prelungi durata și posibilele atacuri ale sufletelor. Sufletele pot fi îmbunătățite de mai multe ori (există 5 niveluri în total). Cu toate acestea, și îmbunătățirea poate eșua, rămâi cu sufletul, dar nu și cu Pergamentul Spirit.


  Poți folosi sufletele numai după ce ai fost suficient de mult timp online. De exemplu, un suflet care are o durată de 1 oră va deveni activ numai după 1 oră de joc.


  Sufletele nu pot fi folosite în PvP sau în timpul unei transformări. Odată ce un suflet a expirat, poți finaliza din nou misiunea.


  ## Ajutor EXP


  Obține un alt ajutor, în plus față de cele menționate mai sus: Mergi la NPC Uriel și primești un ajutor de EXP. Cu cât nivelul tău este mai mare, cu atât bonusul de EXP este mai mare. Limitat la + 200% EXP (pentru jucătorii de la 101 la 120).


  Ajutorul actual trebuie să fi expirat înainte de a putea obține unul nou.


  ## Drop Obiecte


  Colectarea obiectelor prețioase și utile nu se limitează la serverele Anima, Corundum și Ege: evenimente de drop vor avea loc și pe serverele noastre temporare.


  #### Puterea Tigrului

  Pe întreaga durată a deschiderii serverelor temporare, Metinele și șefii vor dropa obiectul „Puterea Tigrului”, care îți permite să provoci cu 40% mai multe daune PvE **pe serverele obișnuite**. Ajutorul se aplică întregului cont Metin2 și durează 10 minute o dată activat.  ****

  Finalizează cu succes Provocarea #5 între **4/12/2020 și 7/1/2021**: Finalizeaza 50 de misiuni la sfarsitul acestei perioade si primeste recompensele. Faci o vizită la magazin și arunci o privire la ce poate conține această recompensă.

  O misiune, un punct: Completeaza un numar cat mai mare de misiuni si vei putea fi clasat cat mai sus in clasament, primind astfel si alte recompense.


  Primii 10% jucatori din regatul lor vor primi:

  * 250 Monede Tigru


  Primii 3 jucatori

  Primii trei jucători vor primi recompense adiționale:

  * Locul 1: Inelul Bucuriei (30 Zile), 10x Cufar Esarfa Mare și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 2: 5x Cufar Esarfa Mare și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 3: Magazin Premium Personal (7 Zile)

  Succes!

  Echipa Metin2


  *****

  Finalizează cu succes Provocarea #10 între **4/12/2020 și 11/2/2021**: Da tot ce poti si atinge nivelul 1 Campion. Vei primi puncte in functie de nivelul tau. Faci o vizită la magazin și arunci o privire la ce poate conține această recompensă.


  Cu cat esti mai mare in nivel, cu atat mai bine: Atinge un nivel mare pentru a iti asigura un loc mai sus in clasament, pentru mai multe recompense!


  Primii 10% jucatori din regatul lor vor primi:

  * 500 Monede Tigru


  Primii 3 jucatori

  Primii trei jucători vor primi recompense adiționale:

  * Locul 1: Skin Arma+ (30 Zile), 5x Piatra Fermecata și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 2: 3x Piatra Fermecata și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 3: Magazin Premium Personal (7 Zile)


  **Pont:** Nu vrei sa ratezi nici o provocare? Fii cu ochii atintiti pentru o noua postare de la noi, in fiecare Miercuri, pentru a te asigura ca vei sti despre toate provocarile active!

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg


 • Provocare Săptămânală #2

  Finalizează cu succes Provocarea #2 între 11/12/2020 și 17/12/2020: Distruge 10 pietre Metin de orice fel și obține recompensele! Faci o vizită la magazin și arunci o privire la ce poți obține săptămâna aceasta.


  Un Metin, un punct: Distruge un număr deosebit de mare de pietre Metin la această provocare și vei avea șansa de a obține o poziție ridicată în rang, precum și alte recompense!


  Jucătorii care se clasează în rang printre primii 10% din regatul lor vor primi:

  * 250 Monede Tigru


  Primii trei jucători vor primi recompense adiționale:

  * Locul 1: Inelul Bucuriei (30 Zile), Mănunchi Înţelepciune și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 2: 15x Citit Concentrat și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 3: Magazin Premium Personal (7 Zile)


  Succes!

  Echipa Metin2

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg


 • Provocare Săptămânală #3

  Finalizează cu succes Provocarea #3 între 18/12/2020 și 24/12/2020: Învinge 10 șefi de orice fel și obține recompensele! Faci o vizită la magazin și arunci o privire la ce poți obține săptămâna aceasta.


  Un șef, un punct: Învinge un număr deosebit de mare de șefi la această provocare și vei avea șansa de a obține o poziție ridicată în rang, precum și alte recompense!


  Jucătorii care se clasează în rang printre primii 10% din regatul lor vor primi:

  * 250 Monede Tigru


  Primii trei jucători vor primi recompense adiționale:

  * Locul 1: Inelul Bucuriei (30 Zile), 25x Cufăr Însoțitor și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 2: 15x Cufăr Însoțitor și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 3: Magazin Premium Personal (7 Zile)


  Succes!

  Echipa Metin2

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg


 • Provocare Săptămânală #4

  Finalizează cu succes Provocarea #4 între 25/12/2020 și 31/12/2020: Participă la 3 lupte cu șeful lumii în această săptămână și obține recompensele! Faci o vizită la magazin și arunci o privire la ce poți obține săptămâna aceasta.


  Obține un număr deosebit de mare de puncte în lupta cu șeful lumii și vei avea șansa de a obține o poziție ridicată în rang, precum și alte recompense!


  Jucătorii care se clasează în rang printre primii 10% din regatul lor vor primi:

  * 250 Monede Tigru


  Primii trei jucători vor primi recompense adiționale:

  * Locul 1: Inelul Bucuriei (30 Zile), 15x Cufăr Misterios și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 2: 10x Cufăr Misterios și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 3: Magazin Premium Personal (7 Zile)


  Succes!

  Echipa Metin2

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg


 • Provocare Săptămânală #6

  Finalizează cu succes Provocarea #6 între 8/1/2021/ și 14/1/2021/: Învinge 5 jucători în modul Bătălia Roială și obține recompensele! Faci o vizită la magazin și arunci o privire la ce poți obține săptămâna aceasta.


  Un oponent, un punct: Învinge un număr deosebit de mare de oponenți în modul Bătălia Roială și vei avea șansa de a obține o poziție ridicată în rang, precum și alte recompense!


  Jucătorii care se clasează în rang printre primii 10% din regatul lor vor primi:

  * 300 Monede Tigru


  Primii trei jucători vor primi recompense adiționale:

  * Locul 1: Amuleta Gardienilor (30 Zile), 25x Cutie cu Pui și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 2: 15x Cutie cu Pui și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 3: Magazin Premium Personal (7 Zile)


  Succes!

  Echipa Metin2

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg


 • Dragi jucatori,


  pentru a va da mai mult timp la dispozitie sa finalizati Provocarea 5, aceasta a fost prelungita cu 1 saptamana.


  Numai bine,

  Echipa Metin2

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg


 • Provocare Săptămânală #7

  Finalizează cu succes Provocarea #7 între 15/1/2021/ și 21/1/2021/: Mergi la alchimist și rafinează 2 Pietre Dragon Antice în 1 Piatră Dragon Legendară săptămâna aceasta. Vei primi 1 punct pentru rafinare de la antic la legendar și 3 puncte pentru rafinament de la legendar la mistic. Faci o vizită la magazin și arunci o privire la ce poate conține această recompensă.


  Cu cât mai multe puncte, cu atât mai bine: dacă ai un mare succes în ceea ce privește rafinamentul, vei avea șansa de a obține o poziție ridicată în rang, precum și alte recompense!


  Jucătorii care se clasează în rang printre primii 10% din regatul lor vor primi:

  * 350 Monede Tigru


  Primii trei jucători vor primi recompense adiționale:

  * Locul 1: Clesti de Dragon+, 5x Flacăra Dragonului și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 2: 3x Flacăra Dragonului și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 3: Magazin Premium Personal (7 Zile)


  Succes!

  Echipa Metin2

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg


 • Provocare Săptămânală #8

  Finalizează cu succes Provocarea #8 între 22/1/2021/ și 28/1/2021/: Finalizează cel de-al 34-lea nivel în Templul Zodiac în această săptămână. Poți finaliza această provocare doar cu un grup. Vei primi 1 punct pentru fiecare finalizare cu succes! Faci o vizită la magazin și arunci o privire la ce poate conține această recompensă.


  Cu cât mai multe puncte, cu atât mai bine: Finalizează provocarea de suficient de multe ori și vei avea șansa de a obține o poziție înaltă în rang, precum și alte recompense!


  Jucătorii care se clasează în rang printre primii 10% din regatul lor vor primi:

  * 400 Monede Tigru


  Primii trei jucători vor primi recompense adiționale:

  * Locul 1: Bonsai+ (30 Zile), 10x Talisman Gheață+0 și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 2: 5x Talisman Gheață+0 și Magazin Premium Personal (7 Zile)

  * Locul 3: Magazin Premium Personal (7 Zile)


  Succes!

  Echipa Metin2

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg