Nu pot intra in joc imi apare : jocul este indisponibil pentru tine ,

 • LA MINE PROBLEMA IE URAMATOAREA

  deschid 6 cliente si daca le inchid nu ma mai lasa pe joc

  zice joc indisponibil si astept 2-4 ore si merge

  is obisnuit cu treaa asta

 • Bataie de joc de servere , de 2 saptamani, primesc delogari in timp ce bat mobii, primesc erori de conectare, primesc notificari ca contul imi este logat deja , cand defapt contul meu este inactiv de mai bine de 10 ore. Sar putea ca DEveloperii sa incerce inregistare servere pe 5G, sau achizitionare de servere mai performante pentru a fii in pas cu restul lumii? Este o insulta sa joci in asemenea mod , cu pierderi de conexiune, doar ca o platforma nu face fata cererilor clientilor, Ce sa mai spun de super piata implementat ? crashuri daca stai pe loc, lag delay inimaginabil de la super premium shopuri. Nu am un jeg de pc, Ba din contra detin echipament de gaming Hy-End. Sa va spun cam cati woni miati datora pe licori mantii consumate in ultimele 2 saptamani pe 5 caractere ce tot ia aceste crashuri stupide?

 • Mai nou pe langa disconect, si contul tau este deja conectat, siatutie care te face sacrezi ca contul tocmai tia fost furat, mai te trezesti si cu boberi boti de farm in mapele de lvl 20 -40 farmand oriunde unde nu exista monstru cu atac la distanta, mai multa bataie de joc pentru ca cumapar premium manusi site , a3a mana doar sa ai un drop decent de licori rosii, dar unu sarac care nu are o suma de bani si joaca de placere 2 ore pe zii ce face il aruncati la gunoi este?

 • LA MINE PROBLEMA IE URAMATOAREA

  deschid 6 cliente si daca le inchid nu ma mai lasa pe joc

  zice joc indisponibil si astept 2-4 ore si merge

  is obisnuit cu treaa asta

  dar ce faci cu 6 cliente magazine boting , minerit excesiv? farmezi singur instante de bossi? eu pot duce 10 sesiuni active, de care nu am nevoie, pot opera 3 sesiuni in multi tasking pe 3 monitoare, si tot nu am nevoie de 6 conturi ca tine:)

 • dar ce faci cu 6 cliente magazine boting , minerit excesiv? farmezi singur instante de bossi? eu pot duce 10 sesiuni active, de care nu am nevoie, pot opera 3 sesiuni in multi tasking pe 3 monitoare, si tot nu am nevoie de 6 conturi ca tine:)

  ma joc metin cu 6 cliente tombola mis zilnica jotum meley etc ...astea mis conturile de baza :P