Bug care ma face sa ma simt puternic (bug mantii)

 • Buna ziua! As dori sa raportez si eu un bug..Stiti cum e cand te duci map2 frumos, sau alta mapa, gasesti extrem de multi mobi la un loc si dai o mantie ca baietii, moment in care mobii in loc sa vina la tine fug in toate partile (moment in care te simti super puternic ca fug mobii de tine dar si prost ca mantiile costa). Faceti ceva va rog deoarece o patesc foarte des si efectiv din idk 10 grupe vin la mine 5 ca 3 fug si 2 nu vin...

 • Nu a batut nimeni in zona aia,nu e tocmai bug,sunt grupe de mobi care au plecat departe de zona lor de spawn,cel putin presupunerea mea,eu fac cioburi in templu ultima camera si tot timpul adun toata camera cand ajung pe un ch nou dupa care bat doar intr-un colt sau doua ca sa fie toti mobii "acasa".

  Deci doar prima mantie o pierzi,daca pastrezi constant cat de cat un ch.

 • Mantia secretelor BUG , excesiv abuse de catre orice caracter cu grad ridicat de rautate, va rugam frumos putem adauga 15 minute reuse time la mantie o data ce este scoasa sau sa o facem permanenta, este folosita abusiv contra oricarui alt caracter cu grad bun, pentru ai diminiua gradul in timp de bate un jucator cu grad criminal. efectiv se scoate se adauga mantia pe caracter si in acel moment orice skill este ori anulat ori considerat ca ai atacat la liber. Nu este ok. va multumesc

 • Mantia secretelor BUG , excesiv abuse de catre orice caracter cu grad ridicat de rautate, va rugam frumos putem adauga 15 minute reuse time la mantie o data ce este scoasa sau sa o facem permanenta, este folosita abusiv contra oricarui alt caracter cu grad bun, pentru ai diminiua gradul in timp de bate un jucator cu grad criminal. efectiv se scoate se adauga mantia pe caracter si in acel moment orice skill este ori anulat ori considerat ca ai atacat la liber. Nu este ok. va multumesc

  Mantia secretelor este folosita doar pentru a ascunde gradul fie el negativ sau pozitiv , unde vezi tu '' BUG '' in asta ?. Ceea ce descrii tu se numeste PVP gradul nu poate fi diminuit daca tu nu bati pe liber . PUNCT.

 • Mantia secretelor este folosita doar pentru a ascunde gradul fie el negativ sau pozitiv , unde vezi tu '' BUG '' in asta ?. Ceea ce descrii tu se numeste PVP gradul nu poate fi diminuit daca tu nu bati pe liber . PUNCT.

  si atunci de ce jocul are si optiune inamic? haideti sa scoatem toate optiunile atunci sa ne batem free for all gen sa cream un server numai pvp si stergem si mantia din data base, sa vedem cate iteme full bns vom mai avea fiecare dupa o ora de pvp . Cat despre mantia asta de care tu vorbesti este para testata de mine si 2 copii de lvl 30 la ori, copii anulau skilele cu mantia doar spamand click dreapta. Deci efectiv anulau un 10k 12 k pe ei doar ca clicacu abusiv pe mantia secretelor o scoteau si o adaugau inapoi pe caracter.

 • si atunci de ce jocul are si optiune inamic? haideti sa scoatem toate optiunile atunci sa ne batem free for all gen sa cream un server numai pvp si stergem si mantia din data base, sa vedem cate iteme full bns vom mai avea fiecare dupa o ora de pvp . Cat despre mantia asta de care tu vorbesti este para testata de mine si 2 copii de lvl 30 la ori, copii anulau skilele cu mantia doar spamand click dreapta. Deci efectiv anulau un 10k 12 k pe ei doar ca clicacu abusiv pe mantia secretelor o scoteau si o adaugau inapoi pe caracter.

  da mai optiunea inamic nu e aceeasi ca si cea de liber pe inamic poti ataca doar pe cei din alt regat sau pe cei care se dau pe liber si te ataca, daca esti pe inamic nu are cum sa ati scada gradul.

 • da mai optiunea inamic nu e aceeasi ca si cea de liber pe inamic poti ataca doar pe cei din alt regat sau pe cei care se dau pe liber si te ataca, daca esti pe inamic nu are cum sa ati scada gradul.

  atunci cum iti descrii tu situatia ca am scazut pe inamic grad de la cavaler la prietenos pe un caracter al amicului meu , care doar scotea mantia si o punea la loc pe caracter cu clic dreapta in teste? intrebare pentru tine yonut, indeplinesti cumva vreo functie de GM/ Moderator? de tot vii cu asemenea insinuari si pareri contra unei probleme ce trebuie verificata?

 • atunci cum iti descrii tu situatia ca am scazut pe inamic grad de la cavaler la prietenos pe un caracter al amicului meu , care doar scotea mantia si o punea la loc pe caracter cu clic dreapta in teste? intrebare pentru tine yonut, indeplinesti cumva vreo functie de GM/ Moderator? de tot vii cu asemenea insinuari si pareri contra unei probleme ce trebuie verificata?

  nu fii arogant , tocmai am testat am un sura de 90 , pe grad negativ , si l-am pus pe liber sa imi atace warul cu grad de cavaler ca sa al pot ataca cu warul pus pe inamic , iar in timp ce al bateam cu warul am bagat mantia secretelor pe sura , si surpriza , desi am omorat suralau cand avea mantie deja pe el , gradul nici nu sa miscat ,.

  iar pe o alta nota daca aici se vorbea despre mantia curajului, in plus daca ai o problema , un bug de raportat acel lucru al faci prin post in forumul dedicat pentru report bug sau prin canalul dedicat de discord , si cu asta am inchis ca iar imi iau warn pentru oameni ca tine care nu inteleg si o tin tot pe a lor .

  Edited 5 times, last by ionutkauf ().

 • nu fii arogant , tocmai am testat am un sura de 90 , pe grad negativ , si l-am pus pe liber sa imi atace warul cu grad de cavaler ca sa al pot ataca cu warul pus pe inamic , iar in timp ce al bateam cu warul am bagat mantia secretelor pe sura , si surpriza , desi am omorat suralau cand avea mantie deja pe el , gradul nici nu sa miscat ,.

  tu te auzi ce ai aberat? nu tre buie sa ataci deloc cu caracterul negativ, si nu e un test tu contra tu, nu ai cum sa testezi tu singur mili-secunde, eu nu tiam zis sa ataci nimic, pe un caracter cu grad trebuie doar sa aplici si sa scoti mantia secretelor in timp ce altcineva dat pe inamic te ataca, este vorba doar de maxim 3 secunde, in care se aplica mantia ,ai sa lovesti caracterul cand deja jocul il vede cu mantie, si atunci pierzi grad, amicul meu cand testa asta pierdea si 7-10k pv, eu nu vedeam dmgul dat, datorita efectului la mantie, in schimb cand prindeam crita pe skill, murea din primam si imi scadea gradul, cu mantia activata pe el.

 • tu te auzi ce ai aberat? nu tre buie sa ataci deloc cu caracterul negativ, si nu e un test tu contra tu, nu ai cum sa testezi tu singur mili-secunde, eu nu tiam zis sa ataci nimic, pe un caracter cu grad trebuie doar sa aplici si sa scoti mantia secretelor in timp ce altcineva dat pe inamic te ataca, este vorba doar de maxim 3 secunde, in care se aplica mantia ,ai sa lovesti caracterul cand deja jocul il vede cu mantie, si atunci pierzi grad, amicul meu cand testa asta pierdea si 7-10k pv, eu nu vedeam dmgul dat, datorita efectului la mantie, in schimb cand prindeam crita pe skill, murea din primam si imi scadea gradul, cu mantia activata pe el.

  ma omule tu nu ai citit? eram cu warul grad pozitiv pe inamic ,am atacat adica am raspuns la atacul suralaului care era pe liber si grad negativ iar in timp ce al atacam am bagat mantia pe el pe suralau , ce ai sunt 2 caractere diferite. si chiar asa warul nu a pierdut puncte de grad pentrut ca a atacat suralaul pe care pusesem mantia.

 • ionutkauf, discutia asta degenereaza, pentru simplul fapt ca nu esti tu persoana ce imi poate oferii un raspuns concret, te inteleg si ai specificat singur ca abuzezi de mantie si tu pe sura, daia ai atata grad pe el, si ca incerci sa iti protejezi, un bug ce te face sa te consideri mai bun ca alti incepatori, daia ai ajuns asa departe in grad rau, 2 la mana , repet inca o data nu intelegi nimic din test daca ataci cu atac normal, si nai tu 3 secunde sa te muti ca mine cu mousu prin 3 monitoare, ca sa dai un skill aceluui inamic, bugul nu este pe atack normal ci pe skile, timp castare vs mantie , timp reuse/ re-folosinta. inceteaza, te rog mult sa mai aberezi, in nestiinta de cauza, vino mai bine cu o intrebare decenta , de genul poti detalia cum ai incercat, testat, aceasta discrepanta? In loc sa vii cu aberatii si alte jigniri cu sub inteles, Si iti explic si de ce jigniri, cu sub inteles, joc ca orice alt jucator, farmez si ma trezesc cu asemenea caractere , super Degradate ca vin direct din oras ma omoara, prin hartile de inceput, si spun ocupat

  , va las in pace schimb ch-ul la fel altu, mut iara iteme pe contu mai mare , ca sa va dovedesc ca nu viati cumparat servere, si alergati ca disperatii sau spamati mantia secretelor, incercati cu nesimtire sa bateti depe cal prin buguri visuale, un cont cu si 100 lvle peste voi, cand nici depe cal nu faceti mare branza, sperati sa furati iteme ca oponentul mult mai mare mult mai bine echipat poate moare in bug in coltul hartii, Astea Sunt Impresii de oameni fara logica, de care se da dovada in jocuri online. Si credema cand va bat asemenea caractere cu grad agresiv , chiar va multumesc ca existati, am nevoie de voi ca sami duc skilele la P, farmanduva non stop :-)) Si asta e o lege a jocului. Nu o fac din placere.

 • ionutkauf, discutia asta degenereaza, pentru simplul fapt ca nu esti tu persoana ce imi poate oferii un raspuns concret, te inteleg si ai specificat singur ca abuzezi de mantie si tu pe sura, daia ai atata grad pe el, si ca incerci sa iti protejezi, un bug ce te face sa te consideri mai bun ca alti incepatori, daia ai ajuns asa departe in grad rau, 2 la mana , repet inca o data nu intelegi nimic din test daca ataci cu atac normal, si nai tu 3 secunde sa te muti ca mine cu mousu prin 3 monitoare, ca sa dai un skill aceluui inamic, bugul nu este pe atack normal ci pe skile, timp castare vs mantie , timp reuse/ re-folosinta. inceteaza, te rog mult sa mai aberezi, in nestiinta de cauza, vino mai bine cu o intrebare decenta , de genul poti detalia cum ai incercat, testat, aceasta discrepanta? In loc sa vii cu aberatii si alte jigniri cu sub inteles, Si iti explic si de ce jigniri, cu sub inteles, joc ca orice alt jucator, farmez si ma trezesc cu asemenea caractere , super Degradate ca vin direct din oras ma omoara, prin hartile de inceput, si spun ocupat

  , va las in pace schimb ch-ul la fel altu, mut iara iteme pe contu mai mare , ca sa va dovedesc ca nu viati cumparat servere, si alergati ca disperatii sau spamati mantia secretelor, incercati cu nesimtire sa bateti depe cal prin buguri visuale, un cont cu si 100 lvle peste voi, cand nici depe cal nu faceti mare branza, sperati sa furati iteme ca oponentul mult mai mare mult mai bine echipat poate moare in bug in coltul hartii, Astea Sunt Impresii de oameni fara logica, de care se da dovada in jocuri online. Si credema cand va bat asemenea caractere cu grad agresiv , chiar va multumesc ca existati, am nevoie de voi ca sami duc skilele la P, farmanduva non stop :-)) Si asta e o lege a jocului. Nu o fac din placere.

  pentru unii gradul crud ofera un damage in plus, pe de alta poti personaliza itemele/inel lui lucy, cat despre grad tu atat timp cat esti pe inamic si nu pe liber nu-ti scade nici un grad :cookie:

 • ionutkauf, discutia asta degenereaza, pentru simplul fapt ca nu esti tu persoana ce imi poate oferii un raspuns concret, te inteleg si ai specificat singur ca abuzezi de mantie si tu pe sura, daia ai atata grad pe el, si ca incerci sa iti protejezi, un bug ce te face sa te consideri mai bun ca alti incepatori, daia ai ajuns asa departe in grad rau, 2 la mana , repet inca o data nu intelegi nimic din test daca ataci cu atac normal, si nai tu 3 secunde sa te muti ca mine cu mousu prin 3 monitoare, ca sa dai un skill aceluui inamic, bugul nu este pe atack normal ci pe skile, timp castare vs mantie , timp reuse/ re-folosinta. inceteaza, te rog mult sa mai aberezi, in nestiinta de cauza, vino mai bine cu o intrebare decenta , de genul poti detalia cum ai incercat, testat, aceasta discrepanta? In loc sa vii cu aberatii si alte jigniri cu sub inteles, Si iti explic si de ce jigniri, cu sub inteles, joc ca orice alt jucator, farmez si ma trezesc cu asemenea caractere , super Degradate ca vin direct din oras ma omoara, prin hartile de inceput, si spun ocupat

  , va las in pace schimb ch-ul la fel altu, mut iara iteme pe contu mai mare , ca sa va dovedesc ca nu viati cumparat servere, si alergati ca disperatii sau spamati mantia secretelor, incercati cu nesimtire sa bateti depe cal prin buguri visuale, un cont cu si 100 lvle peste voi, cand nici depe cal nu faceti mare branza, sperati sa furati iteme ca oponentul mult mai mare mult mai bine echipat poate moare in bug in coltul hartii, Astea Sunt Impresii de oameni fara logica, de care se da dovada in jocuri online. Si credema cand va bat asemenea caractere cu grad agresiv , chiar va multumesc ca existati, am nevoie de voi ca sami duc skilele la P, farmanduva non stop :-)) Si asta e o lege a jocului. Nu o fac din placere.

  mai daca jocul e in modalitate fereastra cum sa nu am timp sa schimb?doar sunt unul langa altul , si cum ai ajuns tu sa ma acuzi ca fac abuz de un bug vizual cand incercam sa ati explic ca am testat ceea ce ai raportat tu si nu a avut efectul mentionat de tine ? de unde acuzatii de genul? ia o pauza de la metin ca mi se pare ca nu iti face bine.

 • pentru unii gradul crud ofera un damage in plus, pe de alta poti personaliza itemele/inel lui lucy, cat despre grad tu atat timp cat esti pe inamic si nu pe liber nu-ti scade nici un grad :cookie:

  exact da el zice ca nu e adevarat , ca daca esti pe inamic si ala baga mantia secretelor pe ei lui ai scade gradul.

 • a batut nimeni in zona aia,nu e tocmai bug,sunt grupe de mobi care au plecat departe de zona lor de spawn,cel putin presupunerea mea,eu fac cioburi in templu ultima camera si tot timpul adun toata camera cand ajung pe un ch nou dupa care bat doar intr-un colt sau doua ca sa fie toti mobii "acasa".

  Deci doar prima mantie o pierzi,daca pastrezi constant cat de cat un ch.

  Raspuns primit, topic inchis. Era vorba de mantia curajului. Jumatate de postarile de aici sunt off topic. S-a sinchisit oare careva dintre voi sa -si dea seama? Aviz celor care se simt sau nu cu musca pe caciula: la urmatorul off topic veti fi sanctionati.


  'So here I stand, a shadow figure in the way,

  taking a leap of fate each day,
  Time won't stay still; the fading years will turn to grey.'


 • aldariel

  Closed the thread.