Sugereze sa avem putin mai multe evenimente pe Tara Romaneasca , chiar si un eveniment pe saptamana ar fi frumos :d
Tara Romaneasca
-
-
Pro, pe langa ceea ce ai spus tu ar fi si mai interesant ca sansa de drop alternativ sa fie un pic mai crescut
-
FireStart3R
Moved the thread from forum Sugestii - Suggestions to forum Sugestii Evenimente. -
Topic mutat in sectiunea corespunzatoare!
-
Pro. Ar fi timpul sa mai trezească un pic serverul cu măcar 1-2 evenimente pe săptămână.
-
PRO categoric, s-a cam uitat se server-ul acesta din pacate si ar fi frumos sa ai un mic scop in plus pentru care sa intrii
-
Salut,scuzati ca sunt rautacios dar de ce doar pe tara romaneasca si nu si pe Romania? mai exact pe cele 2 servare romanesti ramase,asa ar fi corect :)daca e vb doar de tara ro consider o nedreptate desi stiu ca nu se va face niciodata asa sunt contra ori aman2 servarele ramase ori niciunu!Deja e destul de multa monotonie pe sv Romania e activ dar se duce..evenimente nu s mape grele avem. instante canci (observ ca sunt pe item shop mai nou)In timp ce alte servare sterg conturi cu instante.. noua ne sunt puse pe item shop unde ti se pare ca e doar Tara Romaneasca in dezavantaj?Contra daca e vorba doar de servarul Tara Romaneasca fara suparare!
-
Da ,noi chiar am fost uitati ,ma refer la ambele servere. In timp ce pe celelalte e o abundenta de evenimente noi ne uitam si ne intrebam oare nu facem si noi parte din comunitate? ,Si sa nu se spuna celelate au fost gandite asa ca nu s- a tinut cont de asta cand au fuzionat servere fara evenimente cu cele cu evenimente. Nu cred ca e un capat de tara daca am avea si noi side eventuri la fel ca toti , la urma urmei si noi jucam pe oficial si nu trebuie sa fim marginalizati
-
O SA FITI SANTETI SI VETI FIIII
aldariel*avertisment acordat pentru incalcarea regulamentului- off topic, postare in intregime cu caps lock,
-
Da ,noi chiar am fost uitati ,ma refer la ambele servere. In timp ce pe celelalte e o abundenta de evenimente noi ne uitam si ne intrebam oare nu facem si noi parte din comunitate? ,Si sa nu se spuna celelate au fost gandite asa ca nu s- a tinut cont de asta cand au fuzionat servere fara evenimente cu cele cu evenimente. Nu cred ca e un capat de tara daca am avea si noi side eventuri la fel ca toti , la urma urmei si noi jucam pe oficial si nu trebuie sa fim marginalizati
Ma gandesc ca te referi la Amicicia fuzionat in Corundum cu celalalt server. Tin sa precizez ca Amicicia a murit foarte rapid si era ca TR+Ro. Vechimea nu era aceeasi deci si'o permis sa faca asta. Pe TR si Ro sunt iteme de cand era Orion, Virgo si celelalte servere nu compara serverele intre ele ca nu are nici un rost. TR si Romania is facute sa fie cat mai clasice. Si daca e cum zici tu "nu facem si noi parte din comunitate?" atunci nu primeati nici un update... Plus eventele globale care sunt pe toate serverele.
-
Ma gandesc ca te referi la Amicicia fuzionat in Corundum cu celalalt server. Tin sa precizez ca Amicicia a murit foarte rapid si era ca TR+Ro. Vechimea nu era aceeasi deci si'o permis sa faca asta. Pe TR si Ro sunt iteme de cand era Orion, Virgo si celelalte servere nu compara serverele intre ele ca nu are nici un rost. TR si Romania is facute sa fie cat mai clasice. Si daca e cum zici tu "nu facem si noi parte din comunitate?" atunci nu primeati nici un update... Plus eventele globale care sunt pe toate serverele.
Cred ca nu ai inteles ideea. Ma refeream la faptul ca s -au fuzionat servere structurate diferit. Noi nu vrem sa fim fuzionati, ci doar sa avem si noi evenimente cu cl etc ,ca de consumabile avem nevoie cu toti fie vechi fie noi. Crede-ma ca piata la noi nu e chiar asa abundenta cum crezi ,itemele bune sunt pastrate de jucatori sau vandute la preturi astronomice pe care nu si le pot permite decat putini jucatori. Si nu uita ca inainte aveam si noi diverse side eventuri care acum au disparut complet.
-
Would be nice