Ghid manipulare piata

 • Aici este un scurt ghid in a manipula pretul la absolut orice item


  Am facut o postare in iulie cand am observat treaba asta si cum abuzeaza unele persoane de acest item(shop offline/shop premium) dar sugestia mea a fost ignorata.


  In aceasta postare arat cat de usor e sa strici pretul unui item. (poate fi folosit pe orice item dar ideal folositi pe alchimie , upgrade scump , unele iteme scumpe gen abanosi 10hh 15 sabie puse cu 10w pe cand pretul lor sunt 20-25w)


  Daca nu incercati sa cumparati itemul atunci nu aveti de unde sa stiti ca itemul este pe shop offline si in pregatire. Nu toti o sa verifice cea mai ieftin oferta ca sa afle daca e capcana.


  Aici am atasat niste poze cum puteti face treaba asta.


  9qGnTe4.png

  e5AOWoM.png

  4xgXXlh.png

  o8cWUOj.png

  M8m40NP.png


  Postarea mea veche care sunt destul de sigur ca nu a fost luata in considerare deloc


  -> AICI


  Nu inteleg cum de nu a fost scoasa treaba asta pentru ca am prins nenumarate persoane care manipulau pretul uimitor de tare.


  Treaba aceasta merge pe absolut orice item si poate sa distruga toata economia daca vine cineva cu capital mare. (exemplu: orice bisnitar)


  Am decis sa fac o postare noua pentru a aduce la atentie aceasta treaba. Sper ca cineva de la Gameforge de sus care intelege ce consecinte poate aduce treaba asta unei piete libere intelege cat de grava e treaba asta.


  Spor in continuare si ma astept la schimbari din partea echipei Gameforge.

 • Eu consider asta un bug. Practic dacă magazinul nu e deschis acele obiecte nu ar trebui sa fie pe piața, e simplu. Sper ca echipa sa facă ceva cât mai curând. GG PENTRU POSTARE! Asta arata ca nu toți suntem avizi după woni, mai sunt și jucători onesti pe metin2.

 • Azi am pus la misto 3 pagini de fasoli cu 25kk pe cand pretul normal era 35kk si am primit zeci de pm-uri ca scad piata.


  Evident ca aia faceam ca sa arat ca aceasta chestie are consecinte asupra pietei.


  Scadeam pretul in timp ce nu vindeam nimic (win win pentru un bisnitar).


  Daca o persoana cu 100w isi pune gandul de a tine rubine la 2w (pretul normal fiind 2.6-2.8w) , trage in jos pretul si dupa cumpara tot la pret mic rezultand in profit imens. Toate astea prin inselaciune ca el niciodata nu avea intentia de a vinde cu 2w.


  Pot sa bag mana in foc ca sunt grupuri de persoane care manipuleaza preturile pe diferite servere.


  Eu singur am reusit sa scad pretul de la 35kk la 20-23kk, o grupare de 3+ persoane sunt capabili sa controleze piata extrem de eficient.


  Ma rog , oricum nu ii intereseaza starea jucatorilor si au aratat asta prin ultimul update unde au facut 0 schimbari semnificative. (chiar voiam mai mult drop gaya...)