Inchidere inregistrari servere vechi

 • Vorbesc strict de Carpathians dar e efectiv imposibil sa cresti v2 si sd3 din cauza hackerilor.


  Nu exista camera unde sa nu umble hackeri (efectiv poti sa te plimbi fara in a da in vreun mob pentru ca sunt omorati instant de hackeri)

 • Iti dau dreptate , e unul dintre cele mai bune moduri de a oprii hackeri in acest moment . In momentul de fata au pierdut controlul asupra hackerilor, efectiv fiecare mapa e plina de ei. Daca era in sectiunea sugesti majoritatea colegilor cat si eu am fii votat pro . Sa speram ca se gandeste si cineva la asta , desii pentru a oprii inregistrarile pe un sv au nev de un numar mare de cereri + ca nu vor sa faca asta exact acum in prag de server temporar de iarna.

 • Contra, poate baga un event de baloane, mai o tombola mai niste sosete, mai niste conturi noi de meley cine stie, mai niste conturi de boostat breasla, nu-mi surade ideea cu inchiderea serverului, exista alte metode de stopat botii

  Name: Alpina

  Server: Carpathians

  Guild: ARHANGHELY


  d2knnzl-02b42d88-97dc-47d8-8f88-015ff1f44f13.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2ExMjEyYmQwLTNkYWMtNGRhZC1iZWM0LTg5NWZmNDVmM2Q3MFwvZDJrbm56bC0wMmI0MmQ4OC05N2RjLTQ3ZDgtOGY4OC0wMTVmZjFmNDRmMTMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.gxsQmYdIgSgmheJo6tFHU48w-eCdPvO2smhvvPZnysA

 • Am zis sa cresc lycanul la 105 dar nu pot trece de 40 pentru ca v2 si sd3 sunt full pe fiecare ch de armata de arcasi automati :(


  Contra, poate baga un event de baloane, mai o tombola mai niste sosete, mai niste conturi noi de meley cine stie, mai niste conturi de boostat breasla, nu-mi surade ideea cu inchiderea serverului, exista alte metode de stopat botii

  Daca ar exista ar fi facut dar si cu celelalte servere asa au facut pentru ca nu au un anti cheat bun care sa blocheze ceva si gm nu poti pune in fiecare harta pe fiecare ch.


  Sugestii au fost sute dar din pacate degeaba.


  Sa speram ca anul care urmeaza Gameforge o sa-si redreseze atitudinea fata de comunitate pentru ca daca ar fi oricare alta comunitate de mmo in situatia asta pot sa garantez ca jocul ar fi uitat si inchis dar spre norocul Gameforgeului metinari sunt prosti , fara suparare dar asta e adevarul.

 • “pestele de la coada se impute”, jocul e prost construit si merge spre mai rau, eu sincer m-am saturat sa mi se ia mie tot timpul de la gura si sa nu reuseasca sa incurce cu ceva botii, ( platforma, sistem nou de fishing, crash uri etc). Sunt boti si pe alte mmo, dar ce vezi pe metin te sperii, prea multe utilitati, speed, teleport, omoara mobi de la 1000km, te blocheaza si pe tn, urmeaza sa iti controleze si tie contu si te-ai dus.
  ma gandesc cu groaza, ca playerii mici nu pot avansa din alchimie/ minerit
  Trebuie evaluata situatia de ce folosesc botii hack ( se vinde yang? Este jocul prea greu? Este jocul pay2win? Care e satisfactia sa joci parlitu asta de joc cu hack?

  Name: Alpina

  Server: Carpathians

  Guild: ARHANGHELY


  d2knnzl-02b42d88-97dc-47d8-8f88-015ff1f44f13.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2ExMjEyYmQwLTNkYWMtNGRhZC1iZWM0LTg5NWZmNDVmM2Q3MFwvZDJrbm56bC0wMmI0MmQ4OC05N2RjLTQ3ZDgtOGY4OC0wMTVmZjFmNDRmMTMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.gxsQmYdIgSgmheJo6tFHU48w-eCdPvO2smhvvPZnysA

 • Trebuie evaluata situatia de ce folosesc botii hack ( se vinde yang? Este jocul prea greu? Este jocul pay2win? Care e satisfactia sa joci parlitu asta de joc cu hack?

  Cred ca este foarte clar motivul de ce este folosit hackul deoarece jocul este mai usor decat vreodata.


  Jocul acesta mereu a fost pay2progress (pay2win este cand nu poti procura deloc chestii de pe itemshop fara a investi bani in acesta , in schimb aici poti cumpara vouchere pentru a cumpara din IS ) deci aici ar fi multe de schimbat fara a devalora investitile multora.


  In orice joc unde sunt bani de facuti o sa fie si hackeri dar din toate MMO urile jucate de mine Metin2 este sub orice critica in departamentul asta , repet daca nu ar fi metinari prosti sa puna botul la orice de la gameforge atunci nu ar mai exista acest joc.


  Jocul inca are spirit de viata pentru ca in pandemie a fost cel mai mare numar de jucatori dar daca nu o sa fie luate masuri privind situatia asta atunci e greu de imaginat o longevitate buna.

 • Eu sunt comvins 100 % ca daca cei de la Gameforge ar vrea sa rezolve problema codatilor ar face'o cu o extrema usurinta, dar nu vor. E simplu. Nu imi spuneti mie ca scriptarii si persoanele ce se ocupa de spatele acestui joc, care vorba aia "A fost jucat de milioane de playeri" nu sunt in stare sa creeze un anti-chatter care sa fie capabil samentina macar intr-o proportie de 80% serverele .. Dar NU vor, e simplu!


  Am jucat si in anii trecuti jocul asta, mai exact acum 8 ani si nu era atat de infect de codati cum e acum. E jale si rusine staff-ului ca nu face nimic in privinta asta. E bine ca item-shopul e actualizat zilnic in speranta ca unu prostulet mai baca cateva MD. Sincer rusine. HalfOp

  Nickname joc: FelixAndrei , andreifelix, Pumnalul

  Servers: Carphatians, Tigerghost, Tara Romaneasca