Servere temporare ! Discutii / pareri !

 • Jassin Luigi doar a prezentat si dezbatut anuntul tradus de Half pe comunitatea Ro.Unde ai vazut tu ca a sustinut intr u totul acest concept de servar?Una e sa prezinti alta e sa sustii si sa aprobi,uita te atent la video mie unu personal mi s-a parut nemultumit de faptul ca nu exista arme tineri eroi si a mentionat ca este

  deschis catre un topic pe forum cu privire la ce anume sa fie si ce anume sa nu fie pe servarul temporar.Esti intr o mare eroare si vrei doar sa aduci niste acuze nefondate zic eu!In loc sa ne dam cu parerea despre ce anume sa fie si ce anume sa nu fie pe servarele astea temporare.. unii se folosesc de asta sa dea cu hate in x y z.Fii om si nu da cu hate,fa ceva constructiv.Asteptam opinii decente si civilizate!:beer:

  Nu trage niciodata concluzii fara sa ai toate datele.

 • Am sa las mai jos o parte din setarile cerute de mine pe langa cele deja anuntate:

  -Schimbarea provocarilor in unele cu un grad mai mic de dificultate

  -Posibilitatea de a a aduce primul inventar de iteme dar si intregul inventar de alchimie

  -Evenimente permanente

  -Side-evenimente

  -World Boss

  -Premii mai bune si distribuirea lor in depozitul personal

  -Auto atac

  -Arma tineri eroi

  -Schimbarea sistemului de premii din Top 1-10 in Top 10% de pe server si premii pentru mai multi jucatori: 1-10 / 11-20 / 21-50 / 51-100.

  -Evenimente unice precum War of the Kingdoms , Boss event , Metin Fever etc

  Astept totodata si parerile voastre.

 • Daca ar implememnta tot ce a spus Barth s-ar merita si chiar ar fi un server EVENIMENT ( presupun ca de asta se deschide). De servere noi cu diferite setari suntem satui.Serios...mie mi-a ajuns si din cum observ ca evolueaza Lyncirium si multor altora.Dar e greu cu GF...e foarte greu.Aia nu au nici o treaba cu metinul....cei care iau decizii....probabil au jucat metin in 2010 si gata...s-au oprit.Daca acest server eveniment se deschidea in perioada 2010-2014 ar fi fost pomana....in 2021-2022 este bataie de joc.

 • Sunt perfect de acord cu propunerile lui barth.. daca serverul ar avea asemenea setari chiar ar fi un server de succes.. Pacat ca sunt 99% convins ca o sa ramana asa si o sa fie un server mort..

  Eu nu inteleg o chestie, scopul acestor servere a fost sa se dezvolte un caracter intr-un ritm ridicat si pt for fun.. Cum poti taie din chestiile de pe serverele normale.. daca ma apuc pe oricare alt server in 4 luni o sa fac 100% mai mult ca pe acest server temporar.. cu aceeasi suma de bani si timp..

  Eu unul nu o sa intru daca nu se va schimba ceva la el :)

 • Eu zic sa asteptam sa vedem ce evenimente va avea serverul eveniment....este pentru prima oara cand vad ca GF da inapoi in urma unui feed-back.Este un lucru bun zic.

 • Mai bine nu mai deschideti niciun server, eu am asteptat sa se deschida un sv nou frumos cu tot ce trebuie, dar vad ca voi cam muriti de foame acolo in companie..Voi acestia din staff, va jucati macar acest joc?Sa bat un boss din yohara pt a-mi transfera inventarul si alchimia?Voi stiti ce echipament trebuie ca sa bati in turn, sa nu mai zic de alte mape.Va rog sa imi explicati in 2 randuri cu liniuta avantajele pe care le am pe acest server, hai ca va ajut eu, niciun avantaj.Ce are serverul : - 2 ch (bataie de joc)

  - 5 bless uri daca bat 1 boss din yohara ( foarte amuzant )

  - Battle Royale ( un event fara sens, care nu are niciun rost in acest joc )

  - Turneu PvP ( te ... pe el )

  - monede tigru ( meh.. 1 orison odata la luna )

  - exp la uriel ( ceva normal )

  - Cufar ucenic , dar fara arme eroi ( fara arme eroi ca sa bage prostii medie pe otravita si fms la inceput si sa ne chinuim ca si cainii sa va batem bossu din yohara )

  - Batalia celor cinci altare ( nici nu inteleg de ce v-ati chinuit sa faceti asa ceva )

  - puterea tigrului ( care nu se poate folosi pe server )


  Imi poate explica si mie cineva ce avantaje am pe serveru asta???Are mai putine lucruri decat orice server deschis actual, pentru ce sa ne chinuim?Ca sa-mi bag casa in monede dragon sa iau o amuleta de 60 zile ca am batut primu boss?

  In fine, multa bafta cu serverul, pacat ca nu se vrea sa fie imbunatatit acest joc.Parerea mea e ca deja suntem o batjocora pentru voi.Atat am avut de zis.

 • Puterea tigrului e bugata de la evenimentul trecut deci , ha ha . Au luat ca efect din tot ce am zis noi aici 1 inventar pentru a doua misiune. Jalnic rau nene , si aveam o pofta de server temporar... Pacat ca sunt oameni buni in comunitate dar nu i asculta nimeni.

 • Are cineva idee de ce nu ma pot conecta la server? Am incercat si cu cont nou, degeaba. Imi spune ca "din pacate, acest cont nu are acces la acest server exclusiv".

 • Urat de tot severu temporar. Foarte greu sa faci iteme okay, si dupa 3 ore de la deschidere au bagat serveru in mentenanta fara sa anunte nimic :))