Propun ca exo, critice, patrunderi si orice alt item care nu p9ate fi stackat cu usurinta la momentul de fata sa fie stackat ca orice item de upgrade sau potiuni. Nu are nici un sens de ce e asa, iar chestia ca dupa ce sunt stackate sa nu le mai poti impartii e de asemenea prosteasca. Eu de exemplu am uitat de 2 ori sa tin in inventar vrajitoare de gheata cand am deschis hydre si acum am 3 spatii ocupate de vrajitoare si nu am ce sa fac decat sa ma multumesc. Sa nu mai vorbesc ca am un cont care are jumate de inventar plin de fragmente de stackuri de critici, patrunderi si fuluri, pana mi am dat eu seama ca daca le am in inventar se stackeaza. Va rog daca stiti vre un motiv pentru care sistemul actual e folositor sa imi spuneti si voi sterge aceasta sugestie, dar eu nu m am putut gandi la niciunul.

Stackare critice, patrunderi, fulluri, exo, etc.
-
-
Pro, clar! Trebuia demult facut acest update, "din oficiu", fara ca jucatorii sa-l ceara! E foarte frustrant sa ai mai mult de un spatiu ocupat pentru "franturi" de stack-uri, mai ales cand deschizi CL-uri/cufere hydra. Si-as merge putin mai departe, as propune si stackarea inelelor de experienta si a manusilor talhar (haterii pot spune sa nu le ridici, dar daca ai 10 caractere pe cont si vrei sa dropezi pentru fiecare caracter din schimba cate 2 manusi.. tii un inventar ocupat cat timp le farmezi? tii!).
-
*bump*
-
*bump*
-
*bump*
-
*bump*
-
*bump*
-
Dacă ar fii dupa mine as face și mănușa talharului negociabila, de ce sa mai stai dupa unu altu sa dropeze o mănușă cand o poti lua din shop?
FireStart3R: Data viitoare PRO/CONTRA + un Argument topicului, nu OffTopic.
Ai primit o atentionare!
-
*bump*
-
*bump*
-
-
*bump*
-
*bump*
-
*bump*