Salut
Propun un item sau skill cu care cineva poate sa ia bosul pe el. In jocul asta degeaba ai aparare ca bosul oricum o sa mearca pe playerul care da mai mult damage.
Sa zicem ca mergi intr-un dungeon si un war mental ia bosul pe el si el are in mare parte rezistente si aparare si cu el este un ninja pe arc si un saman leac, care dau mult damage pe skilluri.
Dupa 10 secunde bosul o sa mearga direct la ninja sau la saman, si warul o sa dea si el pe acolo cu sabia...
Daca ar exista un item pentru asa ceva, sau un skill ar fi super, pentru ca, in sfarsit s-ar metira sa mergi la bosi cu prietenii.
Cum e metinul in momentul de fata mai degrafa bagi conturile tale in party si bati cu un singur cont decat sa faci dungeonuri cu alti playeri.
Dacă un astfel de item ar exista am putea vedea in sfarsit mai multi ninja, samani sau war care sa fie focusati in mare parte pe atac. si astfel ar exista posibilitatea unor party-uri diversificate cu nevoie
de fiecare clasa.
Din punctul meu de vedere mantia curajului ar trebui să aiba functia asta, dar ramane de vazut ce cred si altii.
Astept parerile voastre,
Multumesc