Posibilitatea de agro la bosi

 • Salut

  Propun un item sau skill cu care cineva poate sa ia bosul pe el. In jocul asta degeaba ai aparare ca bosul oricum o sa mearca pe playerul care da mai mult damage.

  Sa zicem ca mergi intr-un dungeon si un war mental ia bosul pe el si el are in mare parte rezistente si aparare si cu el este un ninja pe arc si un saman leac, care dau mult damage pe skilluri.

  Dupa 10 secunde bosul o sa mearga direct la ninja sau la saman, si warul o sa dea si el pe acolo cu sabia...

  Daca ar exista un item pentru asa ceva, sau un skill ar fi super, pentru ca, in sfarsit s-ar metira sa mergi la bosi cu prietenii.

  Cum e metinul in momentul de fata mai degrafa bagi conturile tale in party si bati cu un singur cont decat sa faci dungeonuri cu alti playeri.

  Dacă un astfel de item ar exista am putea vedea in sfarsit mai multi ninja, samani sau war care sa fie focusati in mare parte pe atac. si astfel ar exista posibilitatea unor party-uri diversificate cu nevoie

  de fiecare clasa.

  Din punctul meu de vedere mantia curajului ar trebui să aiba functia asta, dar ramane de vazut ce cred si altii.


  Astept parerile voastre,

  Multumesc

 • Mobi de categoria șef merg pe cel ce ataca cel mai tare pentru ca e logic sa facă asta, tu nu ai ucide întâi pe cel mai puternic? Contra ideii pentru ca nu ei în calcul multe lucruri spre exemplu dacă aveți WB pe sv o sa va plângeți ca unu care are cele mai multe monede dragon iese mereu pe primu loc la rank. Jocul a fost creat sa fie jucat în grup, de asta sura arme e foarte bun în pvm dar slab în pvp, pentru ca e tank. Boșii la care sa mergi cu prieteni nu exista pe metin 2 la lvl 75 sau 90, dacă vrei sa faci un astfel de party îți sugerez lvl 10 campion pentru a încerca alastor sau temniță șarpe.

 • Pro, mi se pare normal odata ce in jocul asta mental-ul poate fi considerat tank, pe alte jocuri asa se procedeaza, de ce nu si aici, ah da e metin, totul pe dos

  Name: Alpina

  Server: Carpathians

  Guild: ARHANGHELY


  d2knnzl-02b42d88-97dc-47d8-8f88-015ff1f44f13.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2ExMjEyYmQwLTNkYWMtNGRhZC1iZWM0LTg5NWZmNDVmM2Q3MFwvZDJrbm56bC0wMmI0MmQ4OC05N2RjLTQ3ZDgtOGY4OC0wMTVmZjFmNDRmMTMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.gxsQmYdIgSgmheJo6tFHU48w-eCdPvO2smhvvPZnysA

 • mda...greu tare cu Bera ,nu ?
  FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt.

  Ai primit o atentionare!

 • Salutari, am dat fara sa vreau stergere cont si nu stiu unde trebuie sa intru sa dau anulare, ma poate ajuta cineva?
  FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt.

  Ai primit o atentionare!

 • Stie cineva cum pot da de un membru staff care sa nu fie paralel cu jocul ca tampitii aia de oameni paraleli cu jocul si cu viata de la tichete ?

  Daca aveti insta , email sau whatsapp de al unui membru staff va rog sa le impartasiti si cu mine ca de 3 saptamani stau dupa niste gunoaie de oameni sa raspunda la un tichet cu bara rosie si inca nu am primit raspuns.

  multumesc  FireStart3R: Limbaj+OffTopic!

  Ai primit un avertisment!

 • asa boss , in loc sa te ocupi de problema da mi avertisment ca zic adevarul despre minunata voastra echipa


  FireStart3R: Nu eu ma ocup de ,,problema,,. In primul rand, este o sugestie care este analizata si daca aceasta sugestie este buna, se va adauga in joc. Nu noi echipa forumului adaugam sau scoatem lucruri din joc. Update-urile vin mai de sus. Asa ca daca ai alte nelamuriri, exista wiki, exista sectiune de OffTopic, tichete s.a.m.d.

  Ai primit o atentionare!

 • FireStart3R: Nu eu ma ocup de ,,problema,,. In primul rand, este o sugestie care este analizata si daca aceasta sugestie este buna, se va adauga in joc. Nu noi echipa forumului adaugam sau scoatem lucruri din joc. Update-urile vin mai de sus. Asa ca daca ai alte nelamuriri, exista wiki, exista sectiune de OffTopic, tichete s.a.m.d.

  Ai primit o atentionare!

  inca odata dovediti cat de inutili sunteti