Fuziune Server Februarie

 • announcement_metin2_de_98b31397af4128d913f82dfc0277973e.jpg


  Dragă Comunitate,


  Este timpul să ne unim forțele și să explorăm lumea împreună - fuzionăm servere și aducem împreună jucătorii din Metin2. Faceți cunoștință cu noi aliați și descoperiți inamici proaspeți!


  **Fuziunea serverelor va avea loc pe 23 februarie 2022.**


  ## Fuziune Server


  Următoarele servere vor fuziona:


  * Franța + Europa → Europa (Grupare Europa de Vest)


  * Luna + Amber → Azrael (Grupare Europa de Vest)


  * Jantar (Янтарь) + Rossiya (Россия) → Rossiya (Россия) (Grupare Rusă)


  * Lyncirium + Polyphemos → Polyphemos (Grupare Europa de Est)


  * Kehribar + Bagjanamu → Bagjanamu (Grupare Turcia)  După întreținerea fuzionării, te poți decide singur atunci când dorești să continui cu fuzionarea. De îndată ce te conectezi pentru prima dată, veți fi automat plasat în lista de așteptare.  #### Modificări la Servere


  Serverele unite vor adopta setările și evenimentele de la serverul țintă în care sunt îmbinate.  Pe unele servere, vom modifica și numărul de canale în plus sau în minus pentru a maximiza stabilitatea.


  Aceste modificari NU se limiteaza doar la serverele fuzionate.

  Serverele România, Tara Romaneasca si Charpatians vor fi reduse de la 9 la 6 canale!  #### Schimbări la Tichete Globetrotter


  Fuzionarea serverelor va avea ca rezultat returnarea Tichetelor Globetrotter, ale căror prețuri au fost de asemenea ajustate.  ## Descoperă mai mult


  Te rugăm să citești Fuziune Server Februarie în prealabil pentru a te pregăti corespunzător pentru fuzionare.  Distracţie plăcută pe noul tău server!


  Echipa Metin2

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg


 • FAQ Fuziune Server


  Iată tot ce trebuie să știți despre fuziunea serverului.


  ## General


  ### Care servere se vor uni?


  Următoarele servere vor fuziona:


  * Lyncirium + Polyphemos → **Polyphemos** (Grupare Europa de Est)  ### Yang-ul, Won sau Gaya vor fi resetate la zero?


  Nu, vei putea păstra întreaga suma.  ### Pe cine pot contacta în cazul în care am probleme?


  Ia legătura cu echipa de Suport la https://metin2.support.gameforge.com/index.php?fld=ro.  ## Obiecte/Inventar


  ### Ce se va întâmpla cu echipamentul meu?


  Va fi transferat în totalitate pe noul server. Obiectele de echipament, însoțitorii și mounții pot fi găsiți în depozitul magazinului de obiecte după fuzionare.  ### Ce se întâmplă dacă am câte cinci caractere cu inventarele pline pe toate serverele afectate?


  Niciunul dintre caracterele tale și nici inventarele tale nu vor fi pierdute. Toate caracterele din contul tău vor fi grupate și disponibile în ecranul de selectare a caracterelor din joc. După aceea, vei putea să creezi caractere noi doar dacă ai mai puțin de cinci. Toate obiectele vor fi transferate în totalitate în depozitul magazinului de obiecte.  ### Valabilitatea obiectelor cu durată limitată din magazinul de obiecte va continua să scadă pe parcursul unirii?


  Da, din păcate acest lucru nu poate fi oprit. Dar vom încerca să scurtam cât de mult putem timpul de mentenanță al serverelor.  ### Ce se întâmplă dacă doresc să șterg un caracter care are în inventar obiecte care nu pot fi transferate? Voi pierde obiectele?


  Da, obiectele vor fi șterse de asemenea.  ### Ce se întâmplă cu Alchimia Piatră Dragon în timpul fuziunii?


  Alchimia va fi eliminată din inventarul DSS și va fi trimisă în depozitul magazinului de obiecte. Pietrele Dragon echipate vor fi trimise tot acolo.


  După ce fuzionarea este completă, poți aplica Pietrele Dragon oricăror caractere din contul tău după cum dorești.  ### Pot elimina Pietrele Dragon de la fiecare caracter?


  Da, poți elimina Pietrele Dragon de la fiecare caracter de pe contul tău.  ### Pot să vând sau să negociez Pietrele Dragon după fuzionare?


  Nu. Pietrele care au fost echipate NU pot fi negociate sau vândute după fuzionare. Asigură-te că elimini pietrele numai de pe caracterul pe care dorești să-l echipezi cu acestea mai târziu.


  Pietrele care nu au fost echipate înainte de unire nu sunt afectate de această limitare. În acest caz, se aplică restricțiile standard de joc.  ### Ce se întâmplă dacă las echipamentul unui NPC pentru a adăuga bonusul 6 sau 7?


  Dacă ești în procesul de a adăuga bonusul al 6lea sau al 7lea la echipamentul tău de către un NPC, vei primi orice echipament și materiale pe care le-ai lăsat în depozitul magazinului de obiecte. Dacă ai utilizat aditivi, veți primi înapoi un număr de Aditivi Mici echivalent cu valoarea procentuală.  ## Caractere


  ### Ce se întamplă dacă mai multe caractere de pe noul server au același nume?


  Caracterele multiple de pe un singur server nu pot avea același nume. Doar unuia dintre jucători i se va permite să își păstreze numele, în timp ce ceilalți își schimbă numele. Având în vedere complexitatea modului în care funcționează unirea, nu putem spune în prealabil ce caractere vor fi nevoite să își schimbe numele. Dacă unul dintre caracterele tale este afectat, vei primi o notificare pop-up prin care ți se cere să alegi un nume nou la prima conectare după unire.  ### Trebuie totuși să îmi redenumesc caracterul chiar dacă celălalt caracter are nivel mai mare și este banat permanent?


  Da, din păcate nu se poate verifica în timpul procesului de unire dacă un cont este sau nu banat.  ### Am mai multe caractere pe serverele ce urmează să se unească. Le pot muta pe toate pe noul server?


  Niciun caracter nu va fi șters, toate vor fi transferate pe noul server. Toate caracterele din contul tău vor fi grupate și disponibile în ecranul de selectare a caracterelor din joc. După aceea, vei putea să creezi caractere noi doar dacă ai mai puțin de cinci.  ### Cât timp am la dispoziție pentru a da curs unirii?


  Poți să te conectezi la joc în orice moment după mentenanță și să efectuezi personal fuzionarea serverului tău. Managerii comunității vor anunța pe forumuri data finală până la care trebuie să finalizați fuzionarea. Dacă nu finalizezi fuzionarea până atunci, vei pierde caracterele existente.  ### Nu pot să îmi mai atribui caracterele pe site. Unde le pot găsi după unire?


  Toate caracterele vor fi fuzionate în același cont. Ecranul de selectare al caracterelor are mai multe pagini în care poți găsi și selecta toate caracterele.  ### Deoarece am avut caractere în diferite regate, am fost repartizat la întâmplare după fuziune. Există vreo posibilitate să îmi schimb regatul?


  Ești nemulțumit de noua locație? Nicio problemă! Evenimentul Schimbă Regat va fi activ după unire. Timp de 30 de zile îl poți găsi pe NPC Heuk-Young în apropierea primului oraș. Vorbește cu el și obține un transfer gratuit per cont către un alt regat.  ## Breaslă


  ### Ce se va întâmpla cu breasla mea?


  În cazul în care caracterul tău se află pe serverul țintă pentru fuzionare, breasla ta va rămâne neschimbată ca înainte. Cu toate acestea, teritoriile breselelor pentru toate breslele vor fi resetate și redistribuite, pentru a ne asigura că toată lumea are aceleași oportunități după fuzionare.


  În cazul în care caracterul tău este pe un server care va fi migrat la altul, toți membrii breslei, cu excepția liderului, vor fi eliminați din breaslă în timpul fuzionării. Ei se pot reîntoarce în breaslă atâta timp cât aparțin aceluiași regat.  ### Care server este cel țintă?


  Următoarul server este enumerat tehnic ca server țintă:


  * Polyphemos  ### Breasla mea se află pe un server care este migrat la altul în timpul fuzionării. Ca lider al breslei, ce trebuie să fac pentru a mă asigura că nu o pierd?


  Pentru a păstra breasla trebuie să ai în vedere urmatoarele:


  * Trebuie să fii în același regat pe serverul fuzionat cu breasla ta.


  * Breasla ta trebuie să aibă cel puțin 3 membri.


  * Ca lider, trebuie să te fii logat cel puțin o dată în 30 de zile înainte de unirea serverelor.  **Exemplu:**


  Conturile tale XY au urmatoarele caractere pe servere diferite:


  Caracter 1: Regatul galben, lider de breaslă


  Caracter 2: Regatul albastru, fără breaslă


  Dacă ai două caractere pe diferite servere din diferite regate, se va decide în mod aleatoriu în timpul unirii în care regat vor fi transferate ambele caractere pe noul server. Dacă ești transferat în regatul albastru, breasla ta din regatul galben va fi ștearsă în cazul în care ești lider de breaslă. Dacă nu vrei ca totul să fie la întâmplare, poți să te pregătești înainte de fuzionare, obține Tinctura Regatelor pentru a schimba regatul celui de-al doilea caracter cu cel al breslei tale. Alternativ, poti șterge caracterele care nu se află în regatul potrivit. Aceste lucruri te vor asigura că vei fi transferat în regatul corect în timpul procesului de unire.  ### Ristribuirea teritoriului breslei


  Toate teritoriile breslelor vor fi redistribuite după fuziune. Pentru a vă asigura că toată lumea are șanse corecte de a licita pentru cele mai bune locații, vom activa Licitațiile de bresle la scurt timp după fuziune.  ### Liderul breslei va primi vreo recompensă în schimbul pământului pierdut?


  Da, liderul breslei va fi recompensat în Yang pentru pământ, alchimist, fierar, bancă de breaslă, orice steaguri și templu, dacă există, sub forma unui Mănunchi de Yang plasat în depozitul magazinului de obiecte.  ### Vor fi afectate breslele cu mai mult de 70 de membri dacă Altarul Puterii va fi șters împreună cu teritoriul breslei?


  Toți membrii breslelor vor fi eliminați în timpul fuzionării serverului. În urma fuzionării, breslele vor putea să adauge noi membri de îndată ce au teren și au construit un altar.  ### Ar fi posibil să faceți un server specific teritoriilor de breaslă? În acest fel toate breslele și-ar păstra terenurile.


  Nu, nu este posibil.  ### Dupa unire, logo-ul breslei mele nu va mai fi afișat. Este un bug?


  Nu, nu este un bug. Reîncarcă logo-ul breslei după ce are loc fuziunea.  ### Sunt liderul unei bresle și am o bancă de breaslă. Ce ar trebui să știu?


  Din moment ce vom curăța teritoriul breslei, va trebui să închidem și depozitul breslei. Golește depozitul breslei de toate obiectele înainte de unire. Orice obiecte rămase în depozitul breslei în momentul fuzionării serverului vor fi transferate la depozitul magazinului de obiecte al liderului.  ## Depozit/Depozit Magazin Obiecte


  ### Ce se va întâmpla cu depozitul meu?


  Toate obiectele caracterelor vor fi transferate în totalitate în depozitul magazinului de obiecte. Niciunul dintre obiectele tale nu va fi pierdut!  ### Va exista un depozit mai mare?


  Nu, spațiul de depozitare va rămâne la fel. Numai prima pagină a magazinului va fi mutată. Dacă ai extins anterior spațiul de depozitare, obiectele stocate acolo vor fi, de asemenea, transferate în depozitul magazinului de obiecte.  ### Depozitele mele de pe câteva servere au parole diferite. Care parola va fi salvată?


  Sistemul va selecta random una dintre parolele tale. Trebuie doar sa-ti incerci toate parolele posibile pe noul server. Alternativ, pe site poti cere ca parola ta de la depozit sa fie trimisa pe email.  ## Altele


  ### Ce trebuie să știu despre însoțitorii avansați?


  Dacă însoțitorul are o durată de viață limitată și poate să moară, îți recomandăm să îl hrănești înainte de fuziune. Dacă nu dorești să riști, pune însoțitorul într-o Cutie de Transport din magazinul de obiecte, astfel încât însoțitorul tău să nu îmbătrânească. După fuziune îl vei găsi în depozitul magazinului de obiecte.  ### Va avea fuzionarea un efect asupra căsniciei mele în joc?


  Toate căsătoriile vor fi anulate. Inelul de Logodnă și Yang-ul vor fi rambursate.  ### Ce se va întâmpla cu lista mea de prieteni?


  Lista ta de prieteni va fi ștearsă. Spre deosebire de lista de familie, nu putem actualiza automat numele în lista de prieteni. Discută cu prietenii înainte de fuzionare, pentru a vă putea găsi din nou pe serverul fuzionat.  ### Cum pot găsi prietenii care și-au schimbat numele caracterelor?


  Cea mai bună cale este să vorbești cu ei înainte de fuzionare, ca să vă puteți găsi din nou după aceea.  ### Dacă am mai multe conturi pe serverele care fuzionează, va trebui să selectez cinci caractere cu care vreau să continui să joc?


  Nu, conturile tale nu vor fi unite sau șterse.  ### Va fi posibil să se creeze un cont nou pe serverul fuzionat sau va fi prevenit acest lucru, astfel încât să ne putem alătura doar cei ce aparținem serverelor "vechi"?


  Pentru moment, toate serverele vor fi deschise pentru conturi noi după fuzionare.  ### Pot alege pe care server fuzionat să-mi fie transferat caracterul?


  Nu, nu poți alege. De exemplu, dacă serverele 1-5 sunt fuzionate, toți jucătorii vor fi transferați automat la noul server creat.  ### Exemplu: Am un caracter în regatul roșu pe sever 1 și un caracter în regatul galben pe server 2. Când serverele 1 și 2 se vor uni, trebuie să aleg un singur regat?


  În ce regat vor fi transferate caracterele voastre, se va decide în mod aleatoriu în timpul fuzionării. După fuzionare, vom activa NPC Heuk-Young pentru o anumită perioadă de timp, care vă oferă posibilitatea de a schimba regatele.  ### Ce se va întâmpla cu cardurile monstru? Vor fi afectate?


  Cardurile monstru vor fi mutate în întregime. Nu vor lipsi carduri! Dacă ai jucat pe servere diferite, vom îmbina realizările tale într-un nou set de rezultate pe serverul de destinație.  ### După unire, clientul îmi arată același caracter de mai multe ori în ecranul de selectare a caracterelor. Este un bug?


  Este o eroare vizuală ce poate apărea la început, dar ar trebui rezolvată după prima conectare.  ### Ce se întâmplă cu o cutie poștală cu sau fără atașamente?


  Toate mesajele din căsuța poștală care conțin doar text, citit sau necitit, vor fi șterse iremediabil în timpul îmbinării serverului.


  Obiectele, Yang sau Won ce sunt atașate mesajelor îți vor fi trimise în emailuri GM după unirea serverului. După aceasta, ai 30 zile la dispoziție să colectezi atașamentele. Apoi, toate emailurile GM vor fi șterse.  ## Ce se va întâmpla dacă am un Magazin Premium Personal?


  Din păcate nu putem transfera un Magazin Premium Personal. În timpul unirii, acesta va fi închis și toate obiectele vor fi plasate în depozitul magazinului de obiecte. Yang și Won îți vor fi trimise prin email-ul GM.

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg