Parere despre bataia de joc Metin2 Ro

 • Serverul Tara Romaneasca are destui jucatori .O reducere a ch-urilor e absurda si nu ar ajuta la nimic si asa uneori e greu sa gasesti loc la eventuri si chiar si la cioburi.Dar bineinteles ca nimeni nu ne intreaba pe noi,faceti doar cum va taie capul.Da vi se pare normal ca 50 de md sa coste 80 md si 100 de md sa coste 150 md.De ce nu reduceti si preturile la vouchere ca sunt exagerate ? Sau doar atata conteaza cat va aduce voua profit? NU trebuie redus numarul de ch -uri .

  E evident ma sa faca cum ii taie capul ca de asta is membrii staff. De asta exista fondator si echipa sa faca ce vor iei . Daca tu te simti badjocorit, esti liber sa pleci man. Nu te obliga nimeni sa joci pe serverele de metin. Doamne ce cap aveti... Si inca ceva, niciodata, ba da niciodata, nu ai sa poti satisface pe toata lumea. Voi nu sunteti in stare sa acceptati niste schimbari din cauza ca va e lene sa munciti.

  Nickname joc: FelixAndrei , andreifelix, Pumnalul

  Servers: Carphatians, Tigerghost, Tara Romaneasca

 • andreifelix inainte sa faci pe desteptul sa stii ca unii mai si muncesc, si mai au si alta treaba.Daca tu ai atata timp liber, bravo .Nu fa tu lenes pe nimeni si vezi-ti de treaba ta . e dreptul meu sa imi dau cu parerea deci vezi-ti de lungul nasului .

 • Salut. Eu am primit un mail cum ca emailul contului meu a fost schimbat fara ca eu sa cer asa ceva, tin sa precizez ca nu am dat datele mele nimanui si nu le-am introdus niciunde altundeva decat in aplicatia gameforge, am dat click pe linkul inspre care eram indrumat daca nu am cerut eu asta, am schimbat parola insa nu am putut sa ma mai autentific fara logarea cu 2factori, ceea ce eu nu am activat niciodata. Dupa 2 saptamani staful a reusit sa dezactiveze autentificarea cu 2 factori si sa ma loghez pe cont, cont care bineinteles era gol, iar staful imi spune ca este din vina mea si ca nu imi pot recupera itemele. Imi puteti spune va rog cu cine as putea vorbi pentru recuperarea itemelor ca la tichete mi se raspunde dupa cate o saptamana si v-am spus ce parere au cei care imi raspund. Plus ca mailul mi sa schimbat de pe cont fara ca eu sa primesc nimic pe mail ca sa confirm sau chestii de genul asta. Multumesc.

 • Mai sunt alte nspe topicuri deschise pe baza nemulțumiri jucătorilor. Nu sa rezolvat nimic și nici nu o se rezolve, o sa bage un happy hour de 50% de Paști și gata.

 • GYLDA

  Approved the thread.