A apărut o eroare. Contactează suportul

 • Salutare, revin aici cu o problemă care îmi dă bătăi de cap de ceva timp.

  După 2-3 schimbări de CH pe contul asociat Steam-ului, îmi apare ”Eroare la conectare la server. Te rog contactează surpotul” - și după asta, gata metinul pe ziua respectivă, pentru că efectiv nu mă mai pot conecta. Am Windows 7 64 bit SP1

  Este foarte ciudat ce se întâmplă deoarece pe contul asociat GameForge nu am absolut nicio problemă; pot juca liniștit și pot să schimba CH-urile de câte ori vreau fără să-mi fac griji de problema aceasta.

  Am încercat deja următoarele ”metode de rezolvare”:

  1. Steam -> Metin2 -> Gestioneaza -> Propietati -> Fisiere locale -> "Verifica integritatea jocului", iar după ce se face termină verificare, îmi arată notificarea ”2 fișiere nu au fost validate și vor fi descărcate din nou”. Iar după ce îi dau iar, spune că totul este ok, intru în joc, și direct mă ”întâmpină” aceeași problemă;

  2. Am încercat să descarc toate .net-urile și directx-urile și toate astfel de programe care să ajute compatibilitatea - nimic - la fel face.

  3. Am contactat suportul - degeaba, pentru că au spus cam doar să reinstalez jocul (cea mai bună rezolvare în opinia lor). Tot nu merge.


  4. Run as administrator încercat - tot nu mege

  5. Firewall dezactivat și antivirus n-am - deci n-are ce problemă să apară de aici.

  Aștept alte păreri vă rog! Deoarece chiar vreau să joc și nu pot!

 • Nimeni nimic...?

  Update: după mai multe tickete către support cică sunt ”restricții necunoscute de staff” din partea Steam pentru conturi... însă tocmai pe acest cont cu câteva luni în urmă jucam liber fără ”restricții”, deci ce s-o fi întâmplat în câteva luni de la jucat 6 ore încontinuu la farm la jucat nici 5 minute pentru că nu efectiv nu pot? :cursing::cursing: