Cont si Iteme Furate Metin2 Ro

 • Salut. In data de 15.02.2022 a fost ultima data cand am intrat pe cont si totul era in regula. Dupa vreo saptamana am primit un email cum ca mailul de pe contul meu a fost schimbat iar daca nu eu am cerut asta sa intru pe linkul catre gameforge, dupa 2 saptamani de tichete am reusit sa recuperez contul pentru ca cine imi furase contul activase autentificarea cu 2 factori si a trebuit sa o scoata stafful. Problema este ca tot stafful imi spune ca ei nu inapoiaza iteme iar conturile mele sunt complet goale. Nu consider ca este vina mea pentru ca nu am introdus niciunde si nu am spus nimanui datele mele de logare. Poate a mai avut cineva problema asta va rog spuneti-mi Cui sa ii mai scriu ca sa imi recuperez itemele? Multumesc.

 • Salutare, din pacate nu are nimeni cum sa afle userul si parola, decat daca le folosesti pe aceleasi pe "n" site-uri, iar unul dintre ele a fost spart, probabilitatea este aproape inexistenta ca un om care a spart un site sa incerce fix pe metin sa intre. Ori ai dat contul si-ai uitat, sau ai descarcat diverse programe si/ sau chestii ilegale pe metin care erau, de fapt, keyloggere. Mai exista posibilitatea sa te fi autentificat pe un website clona gameforge cu datele tale.

  Vina este in totalitate a ta neavand autentificarea cu 2 factori... nu este facuta degeaba asta.

  De asemenea, daca citeai mail-ul primit (asta daca-l vedeai in timp util), aveai un link cu care puteai anula schimbarea de email.


  Oricum RIP. Imi pare rau. :angry3:

  4bb157e3838c6c276c756944dace6305-motorcycle-man-illustration.png


  1

  N

  2

  3

  4

  5

  6


  Server: Carpathians

  IGN: ShadowRiver

  Level: 103 +++

  Clasa: War-Aura


 • Nu ma jucam foarte des si nici cu alti prieteni carora sa le pot da contul. Spun asta pentru ca eram logat pe laptop si nu trebuia niciodata sa introduc datele, doar intram si era deja logat, asa ca nu aveam unde sa introduc datele, iar despre descarcat porcarii de genul in niciun caz, jucam ocazional de placere. M-as fi gandit ca era normal sa primesc un mail de co firmare pentru schimbarea mailului si nu doar unul de informare dupa ce deja a fost schimbat. Nu ma pricep, habar nu am cum au facut chestiile astea, cert e ca am pierdut si bani si timp total aiurea pe joc.

 • mai de mult se dă dadeau itemele. nu inteleg acum de ce se mai ia ban daca ai iteme furate pt care s-a facut ticket daca nu se restituie la proprietar.


  daca ai jucat private si ai folosit aceleas date posibil

  de acolo

 • Salut,daca te ajuta sau nu eu joc din 2010 ,cu mici pauze dar nu m-am confruntat cu asa ceva si din experienta mea pe diversele conferinte de atunci si pana acum daca nu ai impartit cu cineva contul sau daca nu intri pe jocuri private nu ai cum sa patesti asa ceva,sa zicem ca prin absurd ar avea ca si tine cineva acelasi user name parola ceea ce este exclus si putin probabil pentru ca din start iti spune sa iti alegi un alt nume o alta parola sau mail in cazul noului mod de joc GF,deci gadestete bine de unde e buba si sa nu ti fie jena se intampla suntem oameni insa poti ajuta pe altii care pot pati ca si tine ,spune concret ai jucat metine private sau ai incercat cu ceva?Ai vreun amic care cica e ''bun''?Daca stii motivul de unde ai fost spart si nu spui ba mai mult continui sa negi ca nu ca nush ce nu,sa stii ca asta nu schimba cu nimic situatia ta!Imi pare rau ca se intampla in 2022.:beer:

  Nu trage niciodata concluzii fara sa ai toate datele.

 • Frate eu nu am prea mult timp pentru jocul asta, in ultimul timp am intrat doar o data la cateva luni sa vad ce mai este si atunci contul era deja logat pe laptop nu a foat nevoie sa i troduc niciodata datele de logare. Private nu m-am mai jucat de acum 10 ani cred si nu am niciun prieten cu care sa ma fi jucat metin ca sa imi poata face vreo smecherie. Ma jucam singur si cum iti spusai eram direct logat. Am 25 de ani nu imi arde de porcarii dinastea de copii sau sa nu imi asum ceea ce am facut daca am gresit cu ceva. Insa eu m-am trezit pur si simplu cu mail ca s-a schimbat emailul de pe cont si daca nu am cerut eu asta sa dau click pe link. Habar nu am cum se poate schimba mailul de pe cont fara ca eu sa primesc niciun mail sa confirm asta, am fost doar anuntat. Nu ma pricep la chestii de genul asta si chiar nu am habar cum s-a intamplat asta. Probabil staful daca voia sa rezolve ceva si este atat de capabil cum mi-au spus mie ar fi vazut cine si de unde mi-a spart contul,dar e mai simplu sa imi spuna ca e vina mea. Salut.

 • Aceeasi chestie am patit-o si eu. Vezi postarea mea. Am intrat pe cont doar asa sa vad ce mai e, plus ca acum nu mai e vorba ca iti afla cineva parola pentru ca nu te loghezi scriindu-le. Mai ales eu care am parola si nume de cont cu totul diferit de orice. Am firewall suplimentar pe pc, am retea asigurata si protejata de it-stul meu de la birou si surpriza...nu mai am itemele pe cont de cand am intrat aseara. Culmea e ca pe celelalte caractere care evident puteau fi accesate tot asa lipsesc doar unele iteme. Shopurile sunt intacte, ba mai mult pe alte caractere ale aceluiasi cont am 2 bratari+9 full bonus, ramase. Deci nu poate mie sa imi spuna nimeni ca a fost contul spart ca eu consider ca nu mai ramanea nimic pe niciun caracter. Despre ce naiba vorbim. Ceea ce se intampla nu e normal pentru ca sunt banii nostri la mijloc si itemele ar trebui recuperate si inapoiate. Sa fim seriosi, asa se procedeaza cu clientii. Eu o sa vorbesc cu cineva sa vad daca ii pot da in judecata sa imi plateasca despagubiri toate sumele bagate pentru ca nu e normal asa ceva. O patesti si ti-o intorc ca cica e vina ta. Ba da-o dracu. Gandeste-te ca daca imi spargea un cont de metin putea oricine sa imi sparga reteaua si sa intre pe serverele de la birou. Deci dracu...asta cu ai dat datele sau ai facut tu ceva e total aiurea.

 • Salutare, asta intampin si eu acum, deci nu am jucat vreo 2 luni, am intrat le la Paste si boom acum 3 zile intru sa vad care e treaba si ce sa vad 2 contrui goale, precizec ca doar conturile alea pe care aveam itemele cele mai bune s-au golit, gen pe platforama am 10 conturi adaugate si doar 2 din ele pe care jucam mai des au fost "furate itemele", tot asa ca tine joc ocazional de placere si singur, fara prieteni, de circa 8ani am contul principal si nu am avut probleme...Am verificat activitatea de pe primul email al contului si nimic suspect, am verificat activitatea email-ului platformei si nimic suspect, nici un dispozitit strain adaugat pe google... am scanat laptopul cu antivirus Premium si cu Windows Security cu licenta si nimic... cred ca e ceva la mijloc, gen daca imi spargea platforma plecau toate itemele de pe toate conturile dar nu au plecat... am bagat mai mult de 1000lei in monede si in ultima vreme nu am mai bagat, s-a suparat gameforge si mi-a dat dauna in iteme... cred ca pana la urma e vreo eroare la mentenanta sau fuziune, astept raspuns la ticket dar presupun ca nu se gaseste solutie... bravo gameforge...

 • Salut. In data de 15.02.2022 a fost ultima data cand am intrat pe cont si totul era in regula. Dupa vreo saptamana am primit un email cum ca mailul de pe contul meu a fost schimbat iar daca nu eu am cerut asta sa intru pe linkul catre gameforge, dupa 2 saptamani de tichete am reusit sa recuperez contul pentru ca cine imi furase contul activase autentificarea cu 2 factori si a trebuit sa o scoata stafful. Problema este ca tot stafful imi spune ca ei nu inapoiaza iteme iar conturile mele sunt complet goale. Nu consider ca este vina mea pentru ca nu am introdus niciunde si nu am spus nimanui datele mele de logare. Poate a mai avut cineva problema asta va rog spuneti-mi Cui sa ii mai scriu ca sa imi recuperez itemele? Multumesc.

  lasa ca nu ai pierdut nimica, mai bine fara metin.