Propunere schimbare culoare pret woni pe sticla

 • Salut!

  Propun ca atunci cand un item costa mai mult de 0 woni cifra respectiva sa fie scrisa cu alta culoare, nu cu gri.

  A fost frumoasa perioada de pana acum, da m am cam saturat sa caut prin 12 pagini la finalul listei cu preturi ca in sfarsit sa gasesc o Aura sabiei care nu e cu țeapă (8w si 5kk, 1w si 5kk)

  Nu spun ca ar trebui sa fie sanctionati playeri care vand iteme in asa fel, fiecare sa isi vanda produsul cu cat vrea, spun doar că ar trebui să fie mai evident faptul că un dinte de orc costa 8w si 2kk in loc de 2kk. Astfel poate ca acesti playeri ar fi descurajati sa mai continue sa faca asta. Azi de exemplu pe tara romaneasca cineva a cumparat 6 pagini de aura sabiei si le-a pus la 8w :D

 • Salut,este o idee buna si da de ce sa nu impiedicam pe cei care se gandesc la furt pentru ca pun un pret pe un item care nu este relevant si nu are treaba cu pretul real al itemului respectiv ci pun acele preturi pentru a insela, nu ar strica sa faci diferenta cu o culoare schimbata la pretul de woni fie cu albastru fie cu rosu ca sa poti deosebi potentialele fraude,ok sa spunem ca fiecare isi vinde obiectul la cat doreste si atunci pun si eu un exemplu o carte competenta costa 8 woni? Pentru ca multi aleg sa puna 8 pentru nu se deosebeste bine de 0 pe sticla,trebuie sa te uiti atent!Pro pentru sugestie.

  Nu trage niciodata concluzii fara sa ai toate datele.

 • E foarte frustranta situatia in care "tepari" incearca sa puna un supra pret pentru a castiga (fura) alti jucatori insa, voi aveti datoria sa verificati preturile cu maxima atentie. Nu spun ca nu ar trebui sa se ia atitudine in privinta asta dar nu cred ca acestaspect este o prioritate pe serverele Gameforge.


  Sunt pro propuneri dar sincer nu vad o treaba ce se va schimba tocma din cauza ca voi trebuie sa fiti atenti.

  Nickname joc: FelixAndrei , andreifelix, Pumnalul

  Servers: Carphatians, Tigerghost, Tara Romaneasca

 • Pe rahatu asta de forum raspunde cineva la postari, sau raman blocate pe veci?

  FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt. + Limbaj!

  Ai primit o avertizare!

 • tu te plangi ca ei teapa la ce cumperi , plangete si la hoti de pe cerc mare ca au cate 10 15 shopuri cu itemele furate cu yangul cel vinde si cu boti ce rupe pl.a 48hdin48 h pe chat , poi faptul ca negoturile sunt la pamant este mai mult de 100% din cuaza jocului de noroc si a preturilor exagerate , reusitelor la + nivelul scazut la rata de exp si lipsa upurilor anumitor iteme. pariez ca si tu ai magazine 100% cu won si yang .
  FireStart3R: Atentionare pentru nerespectarea regulamentului! -OffTopic.

 • multumita joclui de noroc sa dus drq jocul de tot hackurile , boti prin mina . nu se mai vinde nimic de cat :sniper: --- foarte mult , si cei cu jocul de noroc au taote itemele si tot yangul in invetar , tianad cont ca stau cu 10 20 de shopuri offline cu iteme care sar putea cumpara la un pret decent si acesibil pt toata lumea nu daor pentru buzunarul celor deja lv campion.
  FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt. + Limbaj!

  Ai primit o atentionare!

 • PRO chiar acum am facut cont pe forum sa fac sugestia asta si eu am patit sa cumpar crema de fata cu 16w

  sa fac woni cu o alta culoare ajuta mult mai ales pe incepatori ca sa nu ia teapa .  imgur.com

 • Salut,

  Cum au precizat și alți utilizatori mai sus, există metode, pentru a evita în a fi înșelat, în cele ce privește, achiziționarea la supra-preț, al anumitor iteme.
  Dacă e vorba de sticlă, se poate folosii în categoria "Preț", (primul rând, a două căsuță -> Woni), setezi 0 și iți continui treaba
  Z1889Ee.png

  Revenind la propunere, din partea mea, această propunere are un "PRO", deoarece ar scoate în evidență textul (ce oarecum este similar, celui normal)

  Numai bine, 

  Tripadus


  uI3oTUb.png


  There will be obstacles. There will be doubters. There will be mistakes. But with hard work, there are no limits.


  Youtube / Discord - Tripadus#0880
  Server Carpathians - Tripadus & Breasla TeBushum

 • PRO 100%

  FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt.

  Ai primit o atentionare!

 • Stie cineva cum pot da de un membru staff care sa nu fie paralel cu jocul ca tampitii aia de oameni paraleli cu jocul si cu viata de la tichete ?

  Daca aveti insta , email sau whatsapp de al unui membru staff va rog sa le impartasiti si cu mine ca de 3 saptamani stau dupa niste gunoaie de oameni sa raspunda la un tichet cu bara rosie si inca nu am primit raspuns.

  multumesc  FireStart3R: Limbaj+OffTopic!

  Ai primit un avertisment!