Versiunea de client 22.1 - Pagină Extra Echipament și Altele

 • announcement_metin2_pt_81b0dd30e06615d51bc65fab4b4fb4c6.jpg


  Primăvara a venit în Metin2 cu câteva îmbunătățiri fantastice și conținut nou. Mărește versatilitatea în luptă cu pagina doi de echipament recent introdusă, păstrează obiecte folosind sistemul îmbunătățit de curea și așteaptă cu nerăbdare noi obiecte divine de îmbunătățire, precum și costume și mounți de Paște.  ## Schimbă echipamentul!


  Această actualizare permite să **deblochezi o a doua pagină de echipament** și să comuți rapid și ușor între două încărcări! Nu va mai trebui să schimbi fiecare echipament individual atunci când dorești să îmbraci un set diferit. În schimb, te poți bucura de o schimbare de echipament super-rapidă **cu atingerea unui buton**. De exemplu, te poți îmbrăca în echipament PvP de pe o pagină și echipament PvE de pe cealaltă, astfel încât să fii perfect pregătit pentru orice!


  #### Cum Funcționează


  Pentru a debloca a doua pagină de echipament, vei avea nevoie de obiectul Pagină Extra Echipament. Poți obține acest lucru dintr-o misiune care va fi activată automat de îndată ce ajungi la nivelul 120. Învinge-l pe Marele Maestru Ahtrin în Peșterile Gnoll și primește noul obiect ca recompensă. Folosește obiectul și va apărea a doua pagină de echipament. Poți să o aranjezi așa cum ai făcut cu prima pagină.


  Ca alternativă, cumpără obiectul Pagină Extra Echipament din magazin pentru a activa a doua pagină și a surprinde adversarul cu o schimbare rapidă a echipamentului!


  De îndată ce ai activat pagina de echipament suplimentar, abilitatea asociată Schimbă Pagina de Echipament va fi deblocată automat, astfel încât să poți schimba echipamentul rapid și ușor în orice moment. Vei găsi această abilitate în abilitățile tale secundare.  ## Inventar Curea Îmbunătățit


  Slăbește cureaua acum cât restricția de obiecte din inventarul de curele a fost ridicată! Acum poți ascunde acolo tot felul de obiecte.


  Dar te avertizăm - deși acum poți stoca orice dorești în curea, trebuie să ai în vedere câteva lucruri:


  * Obiectele nu sunt stocate automat în inventarul curelei. Dacă, de exemplu, primești obiecte dintr-o misiune sau colectezi prada, acestea vor fi întotdeauna stocate în inventarul tău de jucător. Când acesta este plin, nu vei putea colecta mai mult, chiar dacă există spațiu în inventarul curelei.


  * Obiectele care sunt necesare pentru finalizarea unei misiuni vor fi recunoscute pentru misiune doar din inventarul jucătorilor. Dacă sunt stocate în inventarul curelei, nu vei putea finaliza misiunea.


  * Obiectele din inventarul curelei nu pot fi folosite în bara Acces Rapid.  ## Sigiliul Zeilor


  Cu toate aceste opțiuni fabuloase pentru echipamentul tău, ți-ar plăcea să oferi obiectelor tale o îmbunătățire în timp ce le folosești? Atunci obține Sigiliul Zeilor, disponibil în magazin la anumite ore – așa că ține ochii deschiși!


  Sigiliul **crește șansele de succes la îmbunătățirea obiectelor** mai mult decât orice alt obiect anterior! Nu există nicio restricție de nivel de utilizare, nici pentru nivel de jucător, nici pentru obiect. Bucură-te de intervenția cu adevărat divină atunci când îți îmbunătățești echipamentul!  ## Metine de Paște și Iepurași Săltăreți și Ochioși


  Evenimentul de Paște multicolor Metin2 se anunță pe 31 Martie. Iepuraşul de Paște te așteaptă cu un coș plin de recompense iar orașele sunt decorate cu pancarte festive. Te așteaptă costume fantastice cu bonusuri noi de set incredibile!


  **Durată**


  * Start eveniment: 31 martie la miezul nopții CEST


  * Sfârșit drop: 25 aprilie la ora 11:59 PM CEST


  * Sfârșit eveniment: 26 aprilie la 11:59 PM CEST


  #### Evenimentul de Paște


  ##### Vânătoarea de Ouă


  Crezi că vei petrece Paștele la vânătoare de ouă extravagante în timp ce mănânci iepurași de ciocolată? Nicio șansă! Monștrii sunt mult mai rapizi în căutarea ouălor și deja le-au furat de pretutindeni. Mergi la vânătoare, recuperează acele delicii colorate gustoase și schimbă-le pentru recompensele bine meritate de la Iepurașul de Paște.


  ##### Metine de Paște și Ouă Magice


  Faci omletă din Metinele de Paște și cu puțin noroc poate că vei găsi un valoros Ou Magic înăuntru. Acesta poate fi deschis de trei ori și conține comori precum Vrăjește Obiectul, perle magice și neprețuitele boabe de Fasole Dragon Albastră.  #### Paștele în Magazinul de Obiecte


  De asemenea, poți să descoperi magia de Paște în magazinul de obiecte! Ce te așteaptă:


  ##### Acadele de Vânzare


  Nu sunt doar delicioase, ci și folositoare:**Acadeaua Poznașă și Acadeaua Magică** sunt făcute din rețete secrete care îți oferă +50% EXP, + +30% daune fizice și efecte de luptă suplimentare, puternice.


  ##### Intră adânc în atmosfera de Paște


  Acest Paște, așteptăm costume și mounți speciali! Poartă impresionanta **Uniformă Maritimă și Pălăria Bicorn** și călărește fantasticul **Cal de Mare Lumina Lunii și Cal de Mare Lumina Soarelui** în luptă! Profită și de un bonus de set grozav. Pe spatele unui căluț de mare, în uniforma ta grozavă, cu o Acadea Poznasă sau o Acadea Magică – niciun adversar nu îți poate sta în cale!


  **Bonus maxim de set:**


  * +5% putere impotriva monstrilor


  * +150% EXP


  * +5% rată drop obiecte


  Distracție plăcută!
  Echipa Metin2

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg