Permis de Prada: Pareri?

 • Salutare,


  Versiunea 22.2 aduce un plus de continut impreuna cu o implementare pe care nu ma astepam sa o vad prea curand pe serverul oficial, respectiv, Permisul de Prada.

  Clar o idee ingenioasa dar din pacate functionalitatea lasa de dorit.


  De ce ai da banii pe o solutie care functioneaza partial?


  Poti selecta ce drop iti doresti sa ridici sau nu dar itemele pe care le doresti a fi ignorate te spameaza incontinuu cu mesajul "Nu poti ridica...". Ideal ar fi ca in momentul in care apesi tasta "Z" sa poti culege doar ce ai bifat ca favorit si sa nu primesti mesaje interminabile care sa-ti aduca aminte ca nu vrei sa ridici si alte categorii.


  Daca aceasta unealta se vrea a fi utilizata doar impreuna cu un Altar Wayne/Bruce/Astrabella, nu isi are rostul. Un Altar de 30 de zile se vinde cu minim 60w intr-o zi buna la ora actuala si daca e sa punem in balanta cat de des se deconecteaza jocul si ce evenimente sunt sau nu sunt pe diferite servere si cam care sunt cele mai ravnite consumabile si ca nu stai sa te joci 24/24, nu ai de ce sa dai banii si pe un Permis de Prada in ideea ca-ti poti aranja inventarul astfel incat sa aduni ce e relevant doar folosind un Altar etc.


  Propun ca Permisul de Prada sa adune doar categoriile selectate si sa ignore complet restul categoriilor fara sa mai afiseze mesaje adaugite. In acelasi timp, ridicarea obiectelor favorite nu ar trebui sa fie afectata de pozitionarea caracterului in raport cu ce am bifat ca fiind nedorit.


  Pareri?


  Seara buna,

  AA