Calendar de evenimente -> bataie de joc?

 • Salutare!


  Se mai tine cont de calendarul asta, care este postat luna de luna? Sau se fac evenimentele numai cand vor anumiti GM's?


  Evenimentele de ieri si astazi le vedeti mai jos, dar dupa cum bine stiu unii dintre voi , ieri a fost CL, datorita celor din Polonia, iar astazi cand trebuia sa fie CL asa cum este "programat" mai jos nu se mai tine.


  Sub ce motiv se fac aceste schimbari neanuntate nicaieri?


  Multumesc!  Sambata, 16 Iulie

  17:00 - 21:00 Vrăjește Obiectul (b) (la metine si bosi)

  21:00 - 01:00 Îmbunăt. Obiectului (b) (la metine si bosi)

  Duminica, 17 Iulie

  17:00 - 21:00 Extindere Inventar (la metine si bosi)

  21:00 - 01:00 Cufere Clar de luna • Este degeaba. Nici macar un anunt nu puteti da ca azi nu se tine event-ul. Macar o notificare, ceva! Nimic! Nu sunteti in stare de nimic. Ieri ati pus event cl neanuntat si acum cand in calendar scrie eveniment de cl uri nu sunteti in stare macar sa anuntati ca nu se poate tine. Ce pot sa zic... Jalnic! Este efectiv penibil! Nu aveti nici macar o scuza! Cu asta am incheiat subiectul. Punct.

 • Salut,


  eventul in cauza a pornit cu 30min intarziere.

  Nu cred ca pentru un eveniment ce a inceput putin mai tarziu era necesar comentariu cum ca acel calendar e degeaba, toate celelalte evenimente ruland conform programei :) Este putin exagerat.


  Legat de evimentul organizat de catre o alta comunitate: uneori se poate intampla si asta, de vreme ce unele servere sunt internationale. Participarea la event este adresata tuturor jucatorilor online.


  Numai bine,

  HalfOp

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg


 • Nu este vorba doar despre acest eveniment. Saptamana trecuta spre exemplu tot in calendar, era trecut pe data de 13.07 - Citit concentrat, care a fost schimbat chiar in ziua respectiva in Elixir Cercetator. De asemenea, de ce nu este o comunicare intre GMs/CoMa, pentru a putea informa si celelalte comunitati despre astfel de evenimente. Poate unii au fost prinsi nepregatiti.


  Am observat ca majoritatea lucrurilor se comunica acum pe discord, dar cei care nu au access pe discord, de unde iau aceste informatii?  Multumesc!

 • Intarzierea a fost anuntata? Se putea foarte bine sa nu fie sustinut evenimentul din momentul in care nu a fost anuntata intarzierea. Din ce stiu o intarziere trebuie anuntata cu macar 15 minute inainte de un lucru propriu-zis. Spre exemplu, datorita acestei intarzieri, care nu a fost anuntata, cel putin pe forum, am ratat camera din Sd3.


  Imi doresc ca pe viitor sa existe o imbunatatire mai buna a notificarii comunitatii cand vine vorba de asemenea intarzieri, nu sa ne trezim ca peste timpul X incepe evenimentul.


  Multumesc! Punct si virgula.

 • Veniți pe Țara Românească..... aici noi nu avem parte de calendar de evenimente.

  Felicitari!


  Cea mai buna mentalitate a anului 2022. (Sunt sarcastic)


  Mergi fix pe principiul: Nu te plange si bucura-te de ce ai.


  1. Tu ai ales sa joci pe Tara Romaneasca. Nici macar nu e server de evenimente si imi spui mie sa nu ma plang pentru ca polyphemos este server de evenimente si trebuie respectat calendarul?


  2. Daca nu ne plangem de lucrurile care trebuie reparate, atunci nimeni nu o sa faca ceva asupra asta.


  3. Inainte sa pui un comentariu la misto sau din frustrare, mai bine nu pui comentariu.