[ItemShop] Acces la server RUBY.

 • Dragi jucatori,


  announcement_metin2_pt_b9ac3df3ffdae46dffc5b3f0e90a0fec.jpg

  din data de 03.08.2022 de la ora 11:00 si pana in data de PERMANENT, veti putea gasi in itemshop:


  Acces la server RUBY Cu acest articol obții acces la serverul RUBY pentru contul caracterului care îl achiziționează. RESTRICTII:
  Nu pe Steam
  Nu pe serverele Tigerghost, AE, GR, RU
  Achiziționabil o singură dată pe cont. Se poate cumpăra numai dacă nu aveți deja acces normal la server
  250 MD
  Acces Premium RUBY Cu acest articol obții acces la serverul RUBY pentru contul caracterului care îl achiziționează. De asemenea, aveți acces anticipat la server cu o săptămână înainte de începerea oficială.
  Cu acces premium, vă puteți bucura și de un pachet de articole gratuit la fiecare 30 de zile timp de 6 luni. Colectați Acces Premium din magazin cu un caracter care are acces la serverul RUBY. Cele 30 de zile contează de la momentul în care ați colectat ultimul pachet, așa că dacă întârziați să colectați unul, este posibil să pierdeți numărul maxim de 6 pachete.
  Nu pe Steam Nu pe serverele Tigerghost, AE, GR, RU Achiziționabil o singură dată pe cont Se poate cumpăra numai dacă nu aveți deja acces normal la server 800 MD
  Upgrade premium RUBY Aveți deja acces la serverul RUBY, dar doriți să faceți upgrade la premium? Atunci achizitionează acest articol și îmbunătățește-ți accesul pentru contul caracterului care îl achiziționează. De asemenea, obțineți acces anticipat la server timp de o săptămână înainte de începerea oficială. Cu acces premium, vă puteți bucura și de un pachet de articole gratuit la fiecare 30 de zile timp de 6 luni. Colectați asta în magazin cu un caracter care are acces la serverul RUBY. Cele 30 de zile contează de la momentul în care ați colectat ultimul pachet, așa că dacă întârziați să colectați unul, este posibil să pierdeți numărul maxim de 6 pachete. Nu pe Steam Nu pe serverele Tigerghost, AE, GR, RU Achiziționabil o singură dată pe cont Se poate cumpăra numai dacă aveți acces normal la server, dar NU acces premium 550 MD  Nu ratati aceasta ocazie.


  Toate cele bune,

  Echipa Metin2.