Server Mort!!! (Lynx)

 • Buna ziua! / Buna seara!

  In functie de cum veti citi mesajul.

  Vin cu o problema si in acelasi timp cu o foarte importanta intrebare in numele tuturor jucatorilor de pe serverul Lynx. :grumble:  Pe acest server (Lynx) totul se invarte la 15-20 jucatori. :lol:

  incepand cu lv 95 pana la Nivel Campion. Practic am ramas noi, cei care am investit bani si mult timp in acest server, piata este moarta, nici de licori nu mai reusesti sa faci yang cu asa piata. :dash:  Odata ce piata se invarte la acesti 15-20 jucatori constanti zi de zi de cateva luni chiar, nu reusesti sa te mai dezvolti cu absolut nimic pe joc, mai mult ne pare rau de timpul si banii cheltuiti si irositi in MD-uri pentru acest server! :stick:  Tot ce cerem si as putea lua semnatura electronica de la fiecare in parte sau sa facem o petitie pentru o fuziune, pentru ca va dati seama ca fiind putini pe server si toti de nivel 95+, vorbim cu totii intre noi. :thumbsup:  Nu cerem mult, nu cerem marea cu sarea. Vrem si noi sa avem cu cine juca. Da, e misto la Side Events ca ai loc unde sa farmezi, dar pentru ce folos? Nu ai cu cine sa faci nimic pentru ca suntem foarte putini si piata/economia serverului este moarta! :shit:  Va rugam sa luati masuri si sa luati in calcul acest topic cu strigat de ajutor! ;(  VREM FUZIUNE! :hail:  Toate cele bune! :beer:

  Semnat, BAIETII DE PE SERVERUL LYNX! :beer:

 • O situatie foarte naspa,numeri playeri si shopurile pe degete 15-20 la numar maxim,5-6 playeri la evenimentul jigsaw,0 uppgrade,0 pietre 0 tot.Va spun din perspectiva unui player care joaca zi de zi pe acest server de cand s-a deschis.Nu gasesti absolut nimic,nu te poti dezvolta,nu ai cui sa i vinzi lucrurile nimic.Nu iti poti face un item+9 ca nu sunt blessuri pe piata,nici fragmente gol gol gol....VREM FUZIUNE!!

 • Ar merge o fuziune... Joc de cand s-a deschis serverul si numai intre 10 oameni ma joc.. Nu gasesti iteme de upp sa plusezi ceva, Nu ai cum sa dai in alchimie, nimic.. Economia este 0

 • Sa vina youtuberii care il promovau in primele zile cu atata ardoare sa joace.. unde au disparut..? :S:/
  Tristut... RIP Amicitia, Rubinum, Lyncirium, Lynx.. toate promovate la greu de anumiti youtuberi apoi in 1-2 luni goale, moarte.


  De la un timp pe RO cam asta e soarta oricarui server care se deschide nou, de ce ai juca pe asa ceva?.. Cat timp exista servere pe care te poti ridica de 10 ori mai usor, ai piata dezvoltata, playeri care joaca constant.. de ce romanii inca pun botul la orice server deschis de GF? :pillepalle: