Nou: Servere Temporare cu Permis de Luptă

 • announcement_metin2_pt_86991eef42ff2b6a5e0b05758b8b6832.jpg


  Iarna din Metin2 va fi fierbinte și plină de acțiune! Noile servere temporare și noul sistem Permis de Luptă, ce va fi disponibil în curând, va aduce numeroase recompense suplimentare și de înaltă calitate, poți fi sigur de acest lucru.

  Din 25 noiembrie 2022 până pe 3 februarie 2023, toți jucătorii pot începe pe serverele de iarnă și pot participa la numeroase evenimente, pot obține premii și pot lega prietenii noi în Metin2.

  Deschidem un server temporar pentru fiecare gupare - ceea ce înseamnă câte un server pentru Europa de Vest, Europa de Est și Turcia. Jucătorii Tigerghost vor putea juca pe gruparea Europei de Vest.

  Când joci pe aceste servere, poți debloca până la două transferuri de caractere și poți decide ce caracterele dorești să transferi.

  Află mai multe despre serverele planificate și noul nostru sistem Permis de Luptă în următoarea postare cu noutăți – fii cu ochii în patru pentru a afla mai multe informații!

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg


 • Servere de Iarnă și Permis de Luptă - Detalii și FAQ

  Afară se lasă frigul dar în Metin2 atmosfera se va încinge cât de curând, odată cu lansarea Serverelor de Iarnă – inclusiv sistemul Permis de Luptă nou-nouț! Astăzi îți oferim toate detaliile importante, inclusiv FAQ. Primește recompense valoroase, cum ar fi două transferuri de caractere, Semiluna Roșie, care poate fi negociată, plus tone de Monede Tigru și o Piatră Fermecată în Permis de Luptă Premium! În plus, clasează-te în ranguri și participă la o mulțime de evenimente grozave pe server! Citește mai departe pentru a afla mai multe.

  Lansare Server & Durată

  Pregătește-te pentru deschiderea serverului la ora 10 AM CET pe 25 noiembrie 2022! Deschidem un server temporar pentru fiecare grupare, deci câte un server pentru Europa de Vest, Europa de Est și Turcia.

  • Europa de Vest: Polaris
  • Europa de Est: Glacial
  • Turcia: Ayaz

  Serverele vor rămâne deschise până la ora 10 AM CET pe 3 februarie 2023. Înregistrarea pentru transferurile de server va începe în săptămânile următoare (mai multe detalii vor fi publicate după ce serverele se vor închide).

  Permisul de Luptă

  announcement_metin2_es_2810fa495e3b20327e7d7c0872e9951d.png

  Finalizează misiuni unice și săptămânale pentru a câștiga XP Permis de Luptă. După ce ai câștigat suficient XP, poți colecta recompensele pe care le-ai deblocat. Jucătorii care achiziționează Permis de Luptă Premium pot debloca recompense suplimentare pentru conturile lor. Permisul de Luptă Premium este disponibil în magazin (numai pe serverele de evenimente), de unde poți achiziționa și Permis de Luptă XP.

  Recompense Permis de Luptă

  Deblochează recompense fantastice, cum ar fi mountul Manny, două transferuri de caractere, Semilună Roșie negociabil, plus o Piatră Fermecată. Poți găsi o listă completă de recompense la sfârșitul acestei postări, precum și în joc.

  Evenimente Active

  Următoarele evenimente vor fi active pe serverele Permis de Luptă:

  • Drop obiecte +50%
  • Ajutor EXP: Mergi la NPC Uriel și primești între 100% și 200% mai mult EXP pentru caracterele peste nivelul 40
  • Mai multe Pietre Super în fiecare Luni și Vineri
  • Arme pentru Eroi Tineri va fi activat
  • Eveniment Omoară Monștri în fiecare weekend (până la mijlocul lunii Ianuarie)
  • Puterea Tigrului în Permis de Luptă: +40% daune PvE pentru contul tău (se aplică altor servere din contul tău, nu serverului Permis de Luptă în sine)
  • Festivalul Recoltei: Colectează Placinte cu Orez de la monștri și transformă-le în Cutii de Ebonită valoroase sau alte recompense grozave!

  Notă: Evenimentele globale care nu sunt enumerate mai sus vor fi active și pe serverele Permis de Luptă.

  Misiuni

  announcement_metin2_es_8b9bf7ed0f6aa832742ee67cb9a99992.png

  Poți găsi o prezentare generală a misiunilor disponibile pe a doua pagină a ferestrei pop-up de pe site. Există misiuni unice și săptămânale, fiecare misiune finalizată îți oferă o anumită cantitate de XP Permis de Luptă. Misiunile unice pot fi terminate o singură dată pe cont, de exemplu ‘Atinge nivelul 30’ oferă XP o singură dată în timpul evenimentului. Misiunile săptămânale pot fi terminate o dată pe săptămână și sunt resetate în fiecare vineri la miezul nopții (CET). Verifică lista completă a misiunilor din joc pe serverul Permis de Luptă!

  Transfer de Caractere

  Poți debloca un transfer gratuit pentru un caracter la alegere pe serverele Permis de Luptă. Dacă ai achiziționat Permis de Luptă Premium, poți obține un al doilea transfer în plus! Transferurile sunt împărțite în două nivele. Cu primul nivel (recompensa 33), îți poți transfera caracterul , Gaya și echipamentul pe care îl porți, plus conținutul depozitului magazinului de obiecte și inventarul curelelor. Cu al doilea nivel (recompensa 42), poți transfera costume echipate și obiecte de alchimie, plus prima pagină a inventarului tău. Reține că depozitul magazinului de obiecte va fi transferat cu primul caracter. Reține următoarele cerințe pentru transferul caracterelor:

  • Poți să transferi doar pe serverele unde ai permisiunea de a juca în prezent.
  • Dacă ești de pe Tigerghost, poți transfera doar pe acest server.
  • Nu este posibil să transferi pe unul dintre cele 3 servere RUBY, chiar dacă joci deja acolo.
  • Nu este posibil să transferi pe Turcia sau Marmara.

  Informații mai detaliate, inclusiv orarul de înregistrare și transfer, vor fi lansate odată cu sfârșitul serverelor Permis de Luptă, la începutul lunii februarie 2023.

  Ranguri de Nivel

  Va exista o listă de ranguri pe durata serverelor Permis de Luptă. Cele 10 caractere cu cel mai înalt rang din fiecare regat vor fi recompensate la final după cum urmează:

  • Locul 1: Leonidas Alb (60 Zile), Permis de Pradă (4x 15 Zile), Amuleta Gardienilor (60 Zile), Eșarfă Roială (nobilă)
  • Locurile 2-5: Leonidas Alb (30 Zile), Permis de Pradă (2x 15 Zile), Amuleta Gardienilor (30 Zile), Eșarfă Suveran (nobilă)
  • Locurile 6-10: Leonidas Alb (15 Zile), Permis de Pradă (1x 15 Zile), Amuleta Gardienilor (15 Zile), Eșarfă Maestru (nobilă) Recompensele vor fi adăugate în depozitul magazinului de obiecte și pot fi mutate cu primul transfer de caractere. Dacă mai mulți jucători obțin același rang superior, atunci egalitățile vor fi determinate de următoarele:
   1. Nivel Campion
   1. EXP Campion
   1. Nivel de Caracter
   1. EXP Caracter
   1. Nivelul de timp a fost atins (cu cât mai repede, cu atât mai bine)

  FAQ

  Pot juca cu mai multe caractere pe serverele Permis de Luptă?

  • XP Permis de Luptă și recompensele sunt specifice serverului, inclusiv dacă versiunea premium a fost deblocată.
  • Poți contribui la misiuni cu orice caracter dorești. Să presupunem că misiunea este ‘Omoară 15 șefi’. Dacă învingi 10 șefi cu primul caracter și 5 șefi cu al doilea, acesta va termina misiunea pentru contul tău pe acest server.
  • Cu toate că nu poți termina misiunea a doua oară; se consideră finalizată pentru toate caracterele de pe acest server.

  Misiunile săptămânale sunt resetate în fiecare vineri la miezul nopții (CET). Ce înseamnă asta?

  • Ai la dispoziție 7 zile pentru terminarea misiunilor săptămânale. Dacă nu termini misiunea la timp sau o termini doar parțial, progresul va fi resetat la 0.
  • Misiunile săptămânale terminate vor fi, de asemenea, resetate, permițându-ți astfel să le termini din nou și să câștigi XP suplimentar pentru Permis de Luptă.
  • Dacă pierzi unele misiuni săptămânale, nu vei putea recupera mai târziu. Dar nu îți face griji, nu trebuie să le termini în fiecare săptămână pentru a debloca al doilea nivel de transfer, atâta timp cât termini majoritatea celorlalte sarcini.

  Trebuie să aștept până la miezul nopții pentru a afla ce misiuni am și cât de mult XP am câștigat?

  • Spre deosebire de serverele anterioare, progresul misiunilor pe aceste servere va fi actualizat mai frecvent (aproximativ la fiecare 4 ore), ceea ce înseamnă că poți vedea de mai multe ori pe zi ce ai finalizat și ce mai ai de realizat.
  • Reține că orele de actualizare pot varia în funcție de locația ta și de serverul pe care joci.
  • Deși misiunile sunt programate să se actualizeze la anumite ore, poate dura până la 30 de minute pentru ca toate datele jucătorului să fie procesate și afișate corect.

  Vreau să cumpăr Permis de Luptă Premium din magazin. Este ceva de care trebuie să știu în mod special?

  • Permis de Luptă Premium poate fi achiziționat din magazinul obișnuit. Este vizibil doar pe serverele Permis de Luptă și deblochează Permis de Luptă Premium pentru acel server.
  • Poate fi achiziționat o singură dată pe server și este activat imediat la cumpărare (fără niciun obiect asociat).
  • Poți debloca Permis de Luptă Premium ulterior și poți primi în continuare toate obiectele pe care le-ai fi deblocat (din moment ce câștigi XP, indiferent dacă ai sau nu Permis de Luptă Premium).

  Vreau să cumpăr XP Permis de Luptă din magazin. Ce trebuie să știu?

  • XP Permis de Luptă poate fi câștigat prin îndeplinirea misiunilor din joc, dar poți alege și să cumperi o anumită cantitate de XP din magazin.
  • XP-ul achiziționat se adaugă automat la XP-ul tău Permis de Luptă actual și va debloca obiectele la fel cum ai atinge orice prag de recompensă.
  • Reține că XP câștigat prin finalizarea misiunilor este afișat numai după fiecare actualizare a recompenselor, în timp ce XP achiziționat în magazin este adăugat imediat.
  • Poți achiziționa până la 8,000 XP Permis de Luptă din magazin, indiferent de cât ai câștigat prin îndeplinirea misiunilor. Dar orice XP pe care îl cumperi și care depășește cerințele tale, nu va avea niciun efect și nu poate fi dedus sau rambursat, așa că asigură-te că vei cumpăra doar cât ai nevoie.

  Colectarea Obiectelor

  • Obiectele trebuie colectate manual din Permis de Luptă (făcând clic pe ele), odată ce ai câștigat XP pentru a le debloca.
  • Obiectele sunt trimise imediat caracterului conectat în prezent prin mesaj GM, așa că asigură-te că le vei colecta doar cu acel caracter care ar trebui să le primească!
  • Transferurile de caractere sunt activate în contul tău imediat ce devin disponibile. Spre deosebire de celelalte recompense, acestea nu trebuie colectate.
  • Obiectele ce nu au fost colectate până la sfârșitul serverului Permis de Luptă vor fi pierdute, așa că asigură-te că vei colecta tot ce ai câștigat.

  Listă Completă de Recompense

  Pentru Toată Lumea

  Obiect Cantitate
  Cufăr Ucenic I 1
  Zahărul Armăsarului 1
  Busola Pietrei Metin 1
  Voucher MT (50) 1
  Papuci de Vânt (25 de ore) 1
  Inel Teleportare 1
  Elixirul Explorării 10
  Voucher MT (50) 1
  Atacul Zeului Dragon 10
  Cor Draconis (Brut) 5
  Spirală Timp (20%) 5
  Voucher MT (50) 1
  Amuleta Gardienilor (3 Zile) 1
  Magazin Premium Personal (7 Zile) 1
  Fasole Dragon Verde 5
  Voucher MT (50) 1
  Primul Transfer (Nivel 1) /
  Permis de Pradă (7 Zile) 1
  Marca Gardienilor 1
  Voucher MT (100) 1
  Intrare Templul Dragonului 70
  Primul Transfer (Nivel 2) /
  Flacăra Dragonului 1
  Voucher MT (100) 1
  Piatră Magică 1
  Voucher MT (100) 1

  Pentru jucătorii cu Permis de Luptă Premium

  Obiect Cantitate
  Cufăr Ucenic I 1
  Mount: Manny (5 Zile) 1
  Voucher MT (100) 1
  Pergamentul Exorcizării 10
  Busola Pietrei Metin 4
  Licoarea Creșterii 5
  Voucher MT (100) 1
  Puterea Tigrului 3
  Citit Concentrat 5
  Vrăjește Obiectul 5
  Voucher MT (100) 1
  Manualul Fierarului 3
  Cor Draconis (Brut) 10
  Însoțitor: Frank a.k.a. Iepuraș Drăgălaș (7 Zile) 1
  Voucher MT (100) 1
  Puterea Tigrului 3
  Apărarea Zeului Dragon 10
  Cor Draconis (Nobil) 3
  Voucher MT (100) 1
  Puterea Tigrului 3
  Spirală Timp (30%) 5
  Vrăjește Obiectul 5
  Voucher MT (100) 1
  Puterea Tigrului 5
  Cor Draconis (Rar) 1
  Vrăjește Obiectul 5
  Voucher MT (100) 1
  Puterea Tigrului 5
  Fasole Dragon Roz 5
  Cor Draconis (Antic) 1
  Voucher MT (100) 1
  Puterea Tigrului 5
  Al Doilea Transfer (Nivel 1) /
  Mount: Manny (5 Zile) 1
  Voucher MT (100) 1
  Puterea Tigrului 5
  Phoenix de Foc (7 Zile) 1
  Cufăr de Bijuterii 1
  Voucher MT (100) 1
  Puterea Tigrului 5
  Voucher Accesoriu Armă+ 1
  Al Doilea Transfer (Nivel 2) /
  Cor Draconis (Antic) 1
  Flacăra Dragonului 1
  Puterea Tigrului 5
  Voucher MT (100) 1
  Însoțitor: Semilună Roșie (Cufăr) (30 Zile) 1
  Voucher MT (100) 2
  Piatră Fermecată 1
  Voucher MT (100) 2

  :komp:
  Heroes never die. They just go in hell to regroup.


  Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
  email: HalfOp@metin2.ro

  Ingamename [CM]HalfOp
  IRC : `HalfOp


  Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.


  57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg