M-am reapucat recent, dar nu mai am caracterul.....se poate sterge in 4-5 ani de inactivitate ?
Daca nu, cum as putea sa il recuperez? am incercat toate adresle de mail. Eventual daca ma poate ajuta cineva din staff.
Multumesc!
M-am reapucat recent, dar nu mai am caracterul.....se poate sterge in 4-5 ani de inactivitate ?
Daca nu, cum as putea sa il recuperez? am incercat toate adresle de mail. Eventual daca ma poate ajuta cineva din staff.
Multumesc!
nu iti v-a raspunde nimeni ...
Multumesc!
Cum adica nu mai ai caracterul? cand ai intrat ultima oara exista platforma? daca nu iti creezi cont nou pe site la gameforge si descarci platforma . Daca ai deja cont de platforma , o data logat pe aceasta la setari ai optiunea de a adauga cont de joc (bineinteles daca mai stii utilizatorul si parola si aceste conturi de joc nu au fost in prealabil adaugate la o platforma gameforge ) sub forma ''numecont_ro + parola'', daca nu mai detii aceste date sau acess la vechile adrese de email ca sa le recuperezi , asta e , o iei de la capat .
se poate sterge in 4-5 ani de inactivitate ?
Daca ai jucat pe unul din serverele care au fuzionat in aceasta perioada, iar dupa fuziune nu ai intrat pe cont pentru a-ti finaliza transferul caracterlor, atunci da, l-ai pierdut definitiv si nu ai decat sa incepi de la zero.
Salut am si eu o nelamurire.Mi-am migrat contul de pe Steam, pe platforma gameforge, totul in regula si cand dau adauga cont de joc, spune ca sunt datele incorecte. Ce ar trebuii sa fac?
Multumesc anticipat