Prezentare lycan

• Ca sa faci dragonul singur ai nevoie de un dmg constant de 19k in dragon. Colierul cu fulger nu te ajuta, te ajuta mai mult un colier lacrima +9 pv + critica, pentru ca ai diamant stralucitor si nu prea iti mai da dmg pe skill dragonul si poti sa il faci lejer si cu 60 fulger pe care il strangi doar din iteme + aclchimie fara costume si fara colier. Cauta coif de 100 +9 cu atac pentru ca se simte mult ala 8% val atac de pe el.

I don't go lookin' for no trouble
    But somehow the trouble always finds me
    Don't make me have you in the trauma center
    With your momma cryin'
    ‘Cause her only son is dyin'
    She don't know it's just your karma catchin' up
    ‘Cause I'm a drama setter

• up

Am cumpărat Coif de 100+9 cu 10 foc full și 6/7

Nivel cal nivel 29

Biolog bijuteri rea voință, 0 duse eșuasă mult

Buget 33 woni

Ca sa faci dragonul singur ai nevoie de un dmg constant de 19k in dragon. Colierul cu fulger nu te ajuta, te ajuta mai mult un colier lacrima +9 pv + critica, pentru ca ai diamant stralucitor si nu prea iti mai da dmg pe skill dragonul si poti sa il faci lejer si cu 60 fulger pe care il strangi doar din iteme + aclchimie fara costume si fara colier. Cauta coif de 100 +9 cu atac pentru ca se simte mult ala 8% val atac de pe el.

Momentan o să fac doar razadorul, o să-mi fac și iteme pentru dragon mai bune.

Mulțumesc pentru sfat.

Mai aștept sfaturi păreri 😀😀😀😀👍👍👍👍

• up

Am cumpărat papuci de foc+8 10 critică 1kpv full și 6/7 30 atac și 1 sec rezistență la foc

Am mai cumpărat Coif de 100+9 full 15 foc 15 fulger 10 vampirii fulll și 6/7 al 5lea bonus +1 (15 foc) 30 atac

Am mai cumpărat Eșarfă lord 24% atac 74-122, 5 viteză de atac, 8 medie, 1 critică, 1 int, 2 vampirii

Biolog terminat am ales atac

• up

Am cumpărat gheară zodiac+8 41 medie 12 dex cu 6/7,și am vândut vechea gheară,

Am dat la + gheara cu 10 magice și încă nu a reușit ,o să încerc cu piatră fermecată

Am strâns 2160 de monede tigru

Buget 10 woni