Oare se poate face ceva cu hackerii din toate mapele? Probabil pe cei de level mare nu ii intereseaza, dar daca nu esti destul de avansat, la un eveniment cum e cel Okey pur si simplu nu mai ai loc nici sa faci cioburile in map2. Cei de la GameForge probabil sunt interesati decat sa ia mai multi bani la ora vesela sau la oferte flash. Sincer, nu e deloc motivant sa pierzi cateva ore farmand si altul sa faca de 10x mai mult ca tine nemuncind nicio secunda.
Hackeri la fiecare event!
-
-
Nu se schimbă nimic, stai liniștit.
-
mie nici nu mi-au raspuns la postare
good luck
-
e plin in desert de hakerii ,nu ai loc sa bati la eventuri pe polyphemos , numai sa indraznesti sa iti lasi caracterul pe auto si til omora cu hakul ca sa poata ei sa bata nu cred ca o sa gasesti vre-o rezolvare am raportat de n ori pe discord si nimic
-
Nu mai bagati bani si timp in jocul asta. Nu ii pasa nimenui de voi stati linistiti. Eu m-am trezit fara iteme, desi mi se pare suspect sa le fure cineva ca a luat doar ce era pe mine fara sa ia si ce era pe alte caractere. Acum au regula sa vii in 30 de zile, cum le-am spus si lor..daca esti plecat? cum a fost cazul meu pur si simplu am fost plecat cu serviciul si alte lucruri si nu am deschis calculatorul o luna si ceva..si vezi domne ca nu am raportat ca mi-a furat cineva ceva in 30 de zile..acum e prea tarziu si nu se mai poate face nimic. Ba sa muriti voi? :)) E un joc sa faca ei bani...ii doare in fund de voi stati linistiti. Sunt multe jocuri misto decat parnaia asta.