Salut , sunt Allan98 , ninja lama nivel 96 si joc pe Tara Romaneasca , Am pregatit un video pentru voi ... sper sa va placa
Metin2 Ro Tara Romaneasca - Allan98
-
-
Salut , azi va prezint echipamentul meu PVP de pe Tara Romaneasca ! Enjoy it !
-
Salutare tuturor !!! Vreau sa va spun ca am terminat de pus subtitrare in limba romana la clipul cand plusez alchimia . Daca vrei sa vezi subtitrarea in romana intra la setari si selecteaza subtitrari - romana . Multumesc frumos
-
Salut la toata lumea ! Vin cu un nou clip de alchimie . Pentru ca vreau sa fac a 2-a roata de alchimie legendara pentru PVP am decis sa dau azi in cele peste 400 de coruri brute si normale . Rezultatul m-a uimit , am facut un rubin full pvp si un granat de echipat .Urmeaza sa vand toata alchimia ramasa si sa achizitionez restul de alchimie de echipat . O sa caut un safir cu aparare sura saman si lycan pentru ca pe prima roata am dublu war si aparare ninja .
-
Salutare , am revenit cu clipul despre prezentarea roatei a 2-a de alchimie legendara
pe care am echipat-o , sper sa ma ajute in PVP impotriva lycanilor , sura si samanilor
Clipul este in engleza , pentru subtritare romana intrati la setari si selctati romana , Multumesc !!