HACK DE ANTICE

• atata scarba poate sa imi fie de adminii astia...

half inchide taica inregistrarile alea pe tara romaneasca esti chiar atat de incompetent sau nepasator de situatie? Hackeri peste hackeri la fiecare cateva minute la depozit, 24/24, ultima batjocora...

P.S. daca individul care e admin pe discord e si aici, deschide te rog un dex pt ca asa cum am scris si acolo pentru half "incompetent" nu e jignire, dar atat ai fost in stare sa dai ban o saptamana pentru cuvantul incompetent :))) sa preluati feedback si sa transmiteti mai departe nu sunteti in stare, dar sa dati ban pentru ceva ce nu e o jignire, ci un adevar sunteti in stare

• Eu am ajuns la o concluzie.. dar este strict părerea mea. Eu cred că sunt boții lor că să poată să vând și yang pe lângă miraculosul item-shop.

Tu te auzi ce zici ? Era mai simplu sa bage in IS yang cum a mai fost, decat sa tina sute de boti. Pur si simplu sunt mult prea multi pt a fi banati de o mana de membrii, sunt 2-3 GM per server vs zeci de hackeri care fac imediat alte conturi imediat dupa ce au fost banati, e normal sa nu poata sa faca fata pentru ca nu sunt roboti si nu sunt obligati sa stea in permanenta pe joc ca sa faca curat si chiar si asa tot nu ar conta, mai ganditi si voi putin ca nu e greu.

I don't go lookin' for no trouble
    But somehow the trouble always finds me
    Don't make me have you in the trauma center
    With your momma cryin'
    ‘Cause her only son is dyin'
    She don't know it's just your karma catchin' up
    ‘Cause I'm a drama setter

• Eu am ajuns la o concluzie.. dar este strict părerea mea. Eu cred că sunt boții lor că să poată să vând și yang pe lângă miraculosul item-shop.

Asta nu are sens pentru ca daca voiau sa genereze woni / yang il pot genera din comenzi gen:

/set <NAME> gold <YANG>

astfel pot genera non-stop in loc sa iroseasca resurse sa lase boti la farmat :lol:

• Tu te auzi ce zici ? Era mai simplu sa bage in IS yang cum a mai fost, decat sa tina sute de boti. Pur si simplu sunt mult prea multi pt a fi banati de o mana de membrii, sunt 2-3 GM per server vs zeci de hackeri care fac imediat alte conturi imediat dupa ce au fost banati, e normal sa nu poata sa faca fata pentru ca nu sunt roboti si nu sunt obligati sa stea in permanenta pe joc ca sa faca curat si chiar si asa tot nu ar conta, mai ganditi si voi putin ca nu e greu.

Rar mai vezi așa gândire eminenta pe acest forum:pillepalle:Aplică domnule în echipa jocului dacă tot le ții apărarea și îi iei în brațe, vezi domne săracii membrii ai staffului nu fac față. Pai dacă nu fac față, de ce nu se investește încontinuu în combaterea acestor boți? Oamenii s-au săturat să nu aibă loc la fărmat de boții lor. În curând vor avansa și în celelalte harți.

• Rar mai vezi așa gândire eminenta pe acest forum:pillepalle:Aplică domnule în echipa jocului dacă tot le ții apărarea și îi iei în brațe, vezi domne săracii membrii ai staffului nu fac față. Pai dacă nu fac față, de ce nu se investește încontinuu în combaterea acestor boți? Oamenii s-au săturat să nu aibă loc la fărmat de boții lor. În curând vor avansa și în celelalte harți.

Tocmai pentru ca am fost membru al staff-ului pe un joc al GF si de acolo stiu ca sunt limitati / depasiti de situatie, problema ta ar trebui sa fie cu dezvoltatorii nu cu staff-ul, dar e greu sa gandesti, din pacate. Mai scoateti capul din grota aia pe care o tot folositi ca nu e greu sa mai vedeti si imaginea de ansamblu ,nu doar inainte precum calul. Deci cum spuneam, ai ceva doleante, vb cu dezvoltatorii ca ei au facut regulamentul si jocul asta, nu staff-ul, 30 secunde filmarea + incarcatul in platforma + ban-ul propriu zis dureaza, acum inchipuieti ca sunt sute de hackeri si ei 2-3 GM - SGM pe server, au viata personala si nu sunt platiti sa iti stea tie 24 din 24 la pc sa dea ban. Conform regulamentului au obligatia sa stea 1h pe joc, in o ora banezi maxim 30 de playeri. Deci succes in a face curat pe servere si daca crezi ca esti in stare, functiile pt staff sunt deschise. E alegerea ta daca vrei sa joci sau nu in conditiile date, nu te forteaza nimeni. Esti liber sa pleci.

Edit: S-a investit in GameGuard si au ajuns playeri corecti cu conturi de zeci de mii de euro banati automat de Shield, si la rugamintea noastra, a player-ilor, a fost scoasa prostia aia de Shield., singura varianta ar fi prin cod de invitatie ca si Tiger ( unde sunt foarte putini hackeri ) sau cu abonament lunar, sau introducerea ban-ului pe placa de retea.

I don't go lookin' for no trouble
    But somehow the trouble always finds me
    Don't make me have you in the trauma center
    With your momma cryin'
    ‘Cause her only son is dyin'
    She don't know it's just your karma catchin' up
    ‘Cause I'm a drama setter

Edited once, last by Sayabuse ().