Salut, mi-am adus aminte zilele astea de metin2 ro si am vrut sa ma joc dar mi am uitat parola la cont care era facut pe un cont mai vechi de yahoo messenger, dupa ce am facut rost de contul vechi de yahoo am incercat sa imi schimb parola, dupa ce am trimis cererea de schimbare am primit un email de schimbare a parola (am observat ca la username s-a mai adaugat si un "username_ro" ), dupa schimbare tot imi zice ca datele sunt incorecte pe geforce si nu imi dau seama de ce (am pus usernameul si cel vechi pe care il stiam dar si cel cu adaugarea de "_ro") daca ma poate ajuta cineva ?
Cont vechi pierdut
-
-
Salut!
Ai grijă că una e contul de gameforge și alta e contul de Metin. Fă-ți cont pe gameforge, te loghezi pe platformă după care adaugă contul de Metin (cel la care ai schimbat parola).
-
Salut!
Ai grijă că una e contul de gameforge și alta e contul de Metin. Fă-ți cont pe gameforge, te loghezi pe platformă după care adaugă contul de Metin (cel la care ai schimbat parola).
Am incercat si sa il adaug ca si cont de metin in setari dar nu a mers
-
Am incercat si sa il adaug ca si cont de metin in setari dar nu a mers
cu parola actuala de la platforma?
-
cu parola actuala de la platforma?
Am aceeași parola si la platforma de gameforge cat si la contul vechi, am incercat sa adaug pe doua conturi de gameforge pe care tot ieri le am facut si nu a mers pe nici unul dintre ele (unul dintre conturi a fost facut pe yahoo mail, mailul pe care am primit linkul de schimbare a parolei, iar celalalt pe contul de email pe care il folosesc) am deschis si un ticket dupa ce m-am mai uitat pe forum si de acum astept sa vad ce se poate rezolva