Buna ziua, deci sa incepem cu inceputul, stim cu totii ca orisoanele mici nu sunt negociabile, parerea mea ar fi ca ar trebui sa fie negociabile din cauza ca daca un player mic face un anumit numar de orisoane, nu poate sa le vanda pentru ca are nivel mic, tocmai ce am patit asta pe serverul onyx, mi-au scris toti ca nimeni nu o sa mi dea un item de 5w+ ca sa ii schimb bonusurile 6/7 de pe acel item pentru ca nu se risca nimeni si nu are nimeni incredere in nimeni, de aceea eu sunt de parere ca sa spargem chestia asta si sa fie mai usor si celor de lv mic care fac orisoane sa le poata vanda ca sa poata sa scoata si ei niste bani, acum nu stiu cat de pro sau cotnra o sa fie persoanele care vad aceasta sugestie, dar eu asa vad din punctul meu de vedere situatia, ca ar trebui sa se poata negocia orisoanele mici. P.S. Gameforge cu chestiile astea mai mult frustrati jucatorii decat sa ii ajutati, ce va iese daca aceste lucruri sunt nenegociabile? Mai coborati din regalitatea dumneavoastra, facetiv a un cont de player si vedeti situatiile si neregulile care deranjeaza jucatorii.
Orisoane mici negociabile
-
-
pro, orisoanele nu sunt singurele lucruri care ar trebuii sa fie negociabile. Eu nu înțeleg mania asta de a avea lucruri nenegociabile a gameforge-ului.