Propunere simplă pentru Meley (breaslă)

• Salut, având în vedere că la Meley-ul de breaslă te scoate din run dacă nu restartezi caracterul (fie aici, fie în oraș) și nu mai poți intra înapoi, dar...dacă îi dai restart oraș te pune lângă poartă. Care-i logica, de ce e nevoie de o asemenea discrepanță între cele două acțiuni care folosesc aceeași funcție? Nu e de ajuns câte crash-uri și deconectări luăm zilnic, acum dacă uiți un caracter mai mult de 3 minute acolo ți-l scoate de tot. Așa că, propunerea mea logică e ca atunci când intervine restartul în oraș în mod automat (după 3 minute de la moartea caracterului), acesta să fie spawnat tot acolo lângă poartă, ca atunci când apăsăm noi "restartează în oraș" înainte de a trece acele 3 minute.

Our home

• Contra, ar avea un impact negativ asupra jocului, se fac diferente intre playerii care au competente de multi tasking si cei care nu au. Nu mai dormi si stai cu ochii pe caractere, sa nu ti le mai dea oras cum face toata lumea, ca si eu dau cu dejtu pe licori inloc sa am auto atac si nu ma plang

Name: Alpina

Server: Carpathians

Guild: ARHANGHELY

d2knnzl-02b42d88-97dc-47d8-8f88-015ff1f44f13.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2ExMjEyYmQwLTNkYWMtNGRhZC1iZWM0LTg5NWZmNDVmM2Q3MFwvZDJrbm56bC0wMmI0MmQ4OC05N2RjLTQ3ZDgtOGY4OC0wMTVmZjFmNDRmMTMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.gxsQmYdIgSgmheJo6tFHU48w-eCdPvO2smhvvPZnysA