Medalia Eroilor si Toate Amuletele Depozitabile

• Propun ca Medalia Eroilor si toate amuletele pe care le obtii din cufere sau din item shop sa poata fi depozitate.Nu inteleg care e scopul sa interzici anumite amulete sa fie blocate doar pe un caracter si altele nu,de ce sa nu poata fi folosita orice amuleta pe tot contul?Eu personal m-am asteptat de la acel update Quality Of Life(24.0 cred) de anul trecut sa se intample asta dar nu a fost asa.Pe langa asta si extinderile inventar care pica din cufar valoros verde trebuie sa le vindem la magazinul general pentru ca nu se pot depozita sa le folosim pe alt caracter,la fel si licorile acelea verzi si mov cu B de la fulg nea sau din alte parti,in loc se le putem depozita sa le folosim pe caracterul pe care avem nevoie trebuie sa le vindem la magazinul general,probabil si multe altele.Talismanele de la invazie la fel,inteleg sa NU se poate negocia sau vinde,dar de ce nu le poti folosi pe toate caracterele de pe cont nu pot sa inteleg.

Astept parerile voaste Pro sau Contra.Multumesc!

• Pro. Părere mea e ca toate itemele ar trebui sa fie negociabile și aplicabile în shop și cu opțiunea de depozitare. Nu înțeleg de ce sa rămân cu marmura sau exo de la event sau cu alte iteme pe care sa le vând în magazinul general ca sunt nefolositoare pe un anumit caracter.

• Pro, n-are logică să nu poți transfera prin depozit itemele pe care le obții, ok, singura excepție clară trebuie să fie la Cufărul Ucenicului, dar în rest? Am ajuns să scot orice item din depozit magazin obiecte pe caracterul principal doar de teama să nu-mi rămână blocat pe alt caracter, e aiurea. Ei sunt pe modelul "Aa, păi dacă le obții cu farmeri nu ai voie să le transferi pe alte caractere", zău, de ce? Tot munca și timpul meu sunt acolo în itemele alea (pentru alții și banii reali).

Our home

• Toate itemele ar trebui sa le poți vinde, ce fac cu ele pe celalalt caracter cu iteme blocate? , daca am nevoie pe contul lv mare, trebuia demult pus in aplicare acest update. Dar nu cred, ca prea curand. X/

• Pro la sugestile mai sus mentionate. As mai adauga inca o sugestie, daca imi este permis, as dorii ca acadeaua magica si acadeaua nazdravana sa fie una si aceeasi, nu doua diferite pentru doua clase de caractere distincte. Toate celalalte medalii dau bonusuri unice - respectiv atac magic/ fizic - pe langa cele specifice. Insa acadelele au ramas de pe vremea modificarilor atacului magic la caractere, respectiv bm si shaman si nu au mai fost reabilitate. A fost adaugata acadea magica cu atac magic si acadea nazdravana cu atac fizic, ceea ce nu este tocmai in regula. Folosesti roata ca sa obtii premiul zilei, il primesti, si constati cu stupoare ca nu este folosibil pentru caracterul tau.