Sfârșit Servere de Ajutor în Yohara

• m2_815b306ba05b450b87b7f9a557fcc2ee.jpg

Serverele de Ajutor în Yohara sunt acum închise și înregistrarea pentru transferul de caractere s-a deschis! Sperăm că v-ați distrat mult pe serverele noastre de iarnă și ați reușit să creați un nou caracter înfricoșător, care este acum bine echipat pentru pericolele continentului Yohara.

Înregistrează-te acum pentru a-ți transfera caracterul pe un server obișnuit și pentru a-ți accelera aventurile!

Date importante de închidere/transfer

• Serverele de Ajutor Yohara au fost închise începând cu 10 februarie 2025 (ora 10 AM CET), iar înregistrările pentru transferuri sunt deschise.
    • Înregistrările pentru transferuri sunt deschise în perioada 10 februarie (ora 10 AM) până pe 19 februarie 2025 (ora 9 AM CET).
    • Caracterele vor fi transferate în timpul mentenanței obișnuite a serverelor, miercuri 12 și 19 februarie 2025.

Transfer de Caractere

Poți alege ce caracter dorești să transferi pe alt server între 10 februarie 2025 (ora 10 AM) și 19 februarie 2025 (ora 9 AM CET). Mai întâi, vizitează site-ul nostru și alege caracterul pe care dorești să îl transferi, precum și serverul pe care ar trebui să fie transferat. (De asemenea, poți selecta și un al doilea caracter, dacă ai deblocat această opțiune.)

Vei găsi linkul pentru transferul de caractere în Clientul Gameforge.

Important: În timpul mentenanței serverului, vom transfera toate caracterele selectate de jucători pe serverele alese de aceștia. Nu va exista nicio altă oportunitate de a-ți transfera caracterele, iar cele rămase vor fi șterse după întreținere!

Poți găsi mai multe informații despre transferurile de caractere și FAQ aici: Server de Ajutor în Yohara – Detalii și FAQ

:komp:
    Heroes never die. They just go in hell to regroup.

Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
    email: HalfOp@metin2.ro

Ingamename [CM]HalfOp
    Discord : [CM]HalfOp - https://discord.gg/Metin2

Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.

57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg