Propunere Inel-Anti-Exp

• Avand in vedere actualul gameplay , in mod direct si corelat cu ultimele modificari si adaugari, consider ca a venit momentul sa modificam si inelul anti-exp.

Precum stim cu totii , inelul se pune intr-unul din cele 2 sloturi de sub echipament, incurcand destul de mult actualele provocari.

Sub aceste afirmatii propun :

Modificarea inelului intr-un buff asemeni inelului exp site, manusa dublu drop site, a treia mana etc ; sa fie pe 7-14-30 zile - cu jd sau md-uri. Important este sa fie transformat intr-un buff ca sa putem folosii acele 2 spatii de sub echipament asa cum consideram - gen amuleta + manusa dublu drop, ori amuleta si inel lucy,

Astept cu interes opiniile voastre, caci cu siguranta nu putem spera la atentia Gameforge.

• Pro ideea e foarte buna , dar să fie folosit nu ca buff , exact ca petul sa apară in inventar sa poată fii mutat si in depozit că fiind buff se activeaza pe toate caracterele si nu e ok.

• Pro ideea e foarte buna , dar să fie folosit nu ca buff , exact ca petul sa apară in inventar sa poată fii mutat si in depozit că fiind buff se activeaza pe toate caracterele si nu e ok

exact asta voiam sa zic eu, cel mai bine este asa in inventar ca petul

• Sunt pro acestei idei și, la rândul meu, vin cu o propunere care poate fi luată în calcul de conducerea acestui joc.

Cred că ar fi mult mai util ca efectul de anti-exp să funcționeze exact cum e atacul automat sau inelul de experiență – adică un efect activabil pe o durată limitată, nu ca item echipabil jos.

💡 Propunere: Activare Anti-Exp pe durată limitată (efect, nu item)

1 zi 9 MD 25 JD
    3 zile 19 MD 49 JD
    7 zile 35 MD 89 JD
    15 zile 59 MD 149 JD
    30 zile 89 MD 199 JD

✅ Beneficii pentru jucători:

– Nu mai pierzi locul de jos unde pui Mănușa Tâlharului, Amuleta, etc.

– Poți farma fără să urci levelul din greșeală

– Îți alegi perioada în funcție de cum joci (1, 3, 7, 15 sau 30 zile)

💼 Beneficii pentru Gameforge:

– Se vinde pe MD (pentru cei care bagă) și JD (pentru cei activi care au cheltuit MD anterior)

– E ușor de implementat, ca sistemul de atac automat

– Nu strică economia, doar adaugă un mic plus de control în joc

Toată lumea iese câștigată. Sper să fie luată în calcul ideea.

• De ce sa il scumpesti cand e 19 md uri pt 15 zile? Nu te plângeai tu de preturi ca stai în Anglia? Și sa nu fie valabil pe toate caracterele. Eu folosesc des inelul dar la preturile tale nu l as mai folosi.

Edited once, last by Adrian197 ().

• hai sa facem jocul mai bun doar de dragul ca castiga nehalitii si preanemancatii de la gameforce

• Îți dai seama că vor schimba prețul nu din cauza mea sau a altei persoane, ci pentru că acel item – dacă ar fi implementat așa cum s-a propus – ar aduce un avantaj vizibil (afișarea permanentă lângă statusuri, fără să ocupe loc în inventar).
    În plus, ce am scris mai sus era o discuție generală, nu despre situația mea financiară. Dacă recitești topicul, vei vedea că nu era vorba despre mine personal.
    Și ca să fie clar, nu susțin ideea de a scumpi ceva doar ca să fie „exclusiv” – am zis doar că, din moment ce aduce un plus de comoditate sau eficiență în joc, e posibil ca echipa să nu îl ofere ieftin.
    Mulți jucători din Anglia (și nu numai) nu se implică în astfel de discuții, dar asta nu înseamnă că nu există interes pentru un sistem mai clar și mai util în joc.
    În final, fiecare folosește itemele după propriile nevoi și priorități. Eu am discutat ideea, nu am cerut o schimbare în interes personal.

De ce sa il scumpesti cand e 19 md uri pt 15 zile? Nu te plângeai tu de preturi ca stai în Anglia? Și sa nu fie valabil pe toate caracterele. Eu folosesc des inelul dar la preturile tale nu l as mai folosi.