Eveniment de Paste 2025 pareri

• Încep prin a îmi exprima o nedumerire.: ce se întâmplă cu dropul la ouăle obișnuite? Daca in anii anteriori de multe ori erau aruncate pe jos că ocupau prea mult loc în inventar ,acum cu noul update, nu prea pica . Pai și unde ne bucuram cu toții că au devenit cu adevărat utile ,stam și ne uitam că au devenit mai rare decât ouăle magice. Nu cred că e normal sa lansezi un așa event pe sărăcie, că altfel nu pot sa zic. Credeam că vor fi cadouri zilnice , că na , e al doilea eveniment principal al anului, dar se pare că nu. De metinele ou , nu mai spun , la o mare de jucători cate 4 pe fiecare harta și cu respawn la o ora ,asta e problema veche și fără rezolvare din cat se pare. Dar sa anunți un update la eveniment, după care efectiv sa te calicesti , nu cumva sa ne bucuram prea mult, asta e prea de tot. Vouă cum vi se pare?

• Nu stiu pe cine au pus in cadrul echipei de actualizari, insa ar merita disponibilizati. Evenimentul de anul acesta este un dezastru, sa nu mai vorbim de faptul ca a fost atat de promovat ca fiind ceva extraordinar.

Au realizat un sistem bun pentru ouale de paste, precum si niste recompense actualizate in ceea ce priveste dropul lor in functie de nivel , si le-au scazut dramatic dropul.Pentru 20 de oua, daca ai noroc , iei 1 site. Cam 40 de oua faci per zi in yohara pe auto.

Penibil.

Sa nu mai vorbim de marea actualizare ecou din yohara... Nu mai bate nimeni acolo, este goala grota, asa de buna a fost actualizarea lor.