Servere Noi de Acest Paște

• Vești uimitoare pentru toți eroii celor trei regate! Porțile către trei noi servere se vor deschide în Metin2 pe 17 aprilie, la ora 10:00 AM CEST. Mai multă varietate, evenimente captivante, aliați noi și multă pradă, desigur!

Noile Servere

Acestea sunt cele trei servere noi marca Metin2:

• Eostre (Grupare Europa de Vest)
    • Willow (Grupare Europa de Est)
    • Zephyr (Grupare Turcia)

Caracteristici Speciale

Aceste caracteristici speciale vă vor aștepta la lansarea noilor servere:

• Câștigă obiecte valoroase în numeroasele evenimente – Evenimentul Pradă Bogată, Pescuit Jigsaw, drop suplimentar Pietre Super și perioade speciale pentru Festivalul Recoltei și Evenimentul Flower Power.
    • Finalizați Provocarea de Călărie și colectați recompensele.
    • Accelerați la maxim până ajungeți în Rang Misiune.
    • Primii pe Server: Cei mai buni jucători de pe fiecare server vor primi recompense suplimentare!

Te rugăm să reții că recompensele pentru primul pe server nu vor mai fi acordate imediat. Pe viitor, recompensele vor fi livrate în fiecare marți, începând cu ora 1 PM CEST, începând cu a doua marți de la lansarea serverului.

Drop Twitch pentru Tine!

Pentru a coincide cu lansările serverelor, am pregătit o nouă campanie de drop Twitch! Vizitează pagina noastră de campanie https://play.metin2.gameforge.com/twitchdrops pentru a învăța cum să participi și ce recompense poți obține.

Program

• Drop Global: 17 aprilie (12 PM) – 3 mai (11:59 PM CEST)
    • Drop Unic: 17 aprilie (12 PM) – 26 aprilie (11:59 PM CEST)

Recompense Cele mai multe recompense pot fi revendicate pe orice server (în cadrul regiunii tale). Te rugăm să reții că Licoarea Înțelepciunii, Iepuraș Grăbit (Roșu) și Păunul Albastru Regal sunt disponibile doar pe serverele de Paște și nu pot fi colectate pe serverele obișnuite.

Mai multe Evenimente

Următoarele evenimente vor fi active de asemenea:

• Festivalul Recoltei: de pe 17 aprilie (10 AM) până pe 15 Mai (10 AM CEST)
    • Eveniment Flower Power: de pe 2 mai (10 AM) până pe 22 mai (10 AM CEST)
    • În plus, vor avea loc și alte evenimente în perioada 17 aprilie – 13 iulie 2025.

Mai Multe Detalii Accesează acest link Servere Noi de Acest Paște pentru detalii complete despre servere și listele de recompense.

:komp:
    Heroes never die. They just go in hell to regroup.

Niciodata un GM nu va va cere datele de logare de la contul dv. Nu dati datele la nimeni !
    email: HalfOp@metin2.ro

Ingamename [CM]HalfOp
    Discord : [CM]HalfOp - https://discord.gg/Metin2

Dacă ai scăpat telefonul în apă, pune-l într-un vas cu orez cel puțin 24h. Pe timpul nopții, orezul atrage chinezii care vor veni să ți-l repare.

57852484_659141814538437_3300013516013961216_n.jpg